Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzde gözlenen niyetsizlik ve küskünlük, bu akşam tanıştırılacağınız kişi tarafından yok edilebilir. Önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz.

Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden ilişkileri çokça sorgulamanız anlam taşımıyor. Hem maddi hem mesleki açıdan bir sıkışmışlık içinde görünüyorsunuz.

Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırı. Alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız.

Bir ilişkinizde müdahale etmeniz, kendinizi anlatmanız zorlaşabilir. Güven vermeye çalıştığınız bu ilişkide yeni güçlükler söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yerinde inceleyip bilgilenmek istediğiniz konular var. Önümüzdeki günler içinde uzun bir yolculuk söz konusu. Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu eksikliği arada bir gösteriyor, sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla zorda bırakabiliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 04:34 Uranüs-Kuzey düğüm görünümü sizi her anlamda özgürleştiren ve arzu ettiğiniz değişiklikte bulunmanızı sağlayan bir olanak ve kadersel bir yoldur. Siz aşkta, çocuklarla ilgili meselelerde, kendinizi güçlü bir şekilde ifade ederek yeniliklere adım atabilirsiniz. Bir çocuğunuz olabilir, çocuğunuz varsa onunla ilgili konularda olumlu yönde bir değişim meydana gelebilir, aşık olabilirsiniz, birey olarak istediğiniz tercihte bulunabilirsiniz. Yaratıcı ve becerikli şekilde işlerinizi düzenlersiniz. Dış dünya ile ilişkilerinizi güçlendirirsiniz. Bu gibi gelişmelere işaret eden bu görünüm yaşantınıza ahenk, canlılık, aktivite getiricidir. Saat 04:52 Ay-Jüpiter görünümü, yeniliklerin ve bizi heyecanlandıran gelişmelerin işaretçisidir. Karşı cins üzerinde de etkiliyiz. Bu saat itibariyle bulunduğumuz ortamda hem nazik yaklaşımımız hem farklı duruşumuzla ilgi uyandırırız. Fikirlerimiz beğenilir. Pozitif ve gayet özgür hareket edebiliriz. Saat 06:29 Merkür-Neptün görünümü, hayallerimizi gerçekleştirmek üzere yola çıkışın göstergesidir. Kişi böyle bir etki altında yolculuklar yaparak, etrafıyla bağlantılar içinde olarak, düşüncelerini yazıya söze dökerek kendi yolunu kendi çizebilir. Fikir sahibi olmanızı, bilmediklerinizi öğrenmenizi, öğrendiklerinizi başkalarıyla paylaşmanızı sağlayabilecek bu enerjiyle neler yapılmaz ki? Bu görünüm, hayata ayak uydurmanın önemini göstermektedir. Neye inanıyorsan onun peşinden koş, neyi anlatmak istiyorsan onu anlat diyerek bizi harekete geçirmektedir. Kısa vadeli düşünülmemesi gerektiğini gösteren bu görünüm, uzun sürse bile kişinin sabırla her türlü engeli aşabileceğini söylemektedir. Saat 06:56 Ay-Merkür olumlu görünüm sayesinde, düşüncelerimizi özgürce ifade edebilme, daha geniş bir açıdan hayatı ele alarak düşünebilme ve çevremizdeki insanlarla yazım ve sözel anlamda ifade edebilme gücü kazanacağız. Şans hepimizden yana olsun. Arzu ettiğimiz gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

14 Haziran 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde mesai yapmak zorunda kalıp sevgilinle yaptığın planı iptal edebilirsin. Bu, aranızda sorun çıkmasına neden olabilir.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Programlarınızda gelen davetlere yer açın ve günün tadını çıkarın. Ekonomik çözümler ile karşılaşabilirsiniz. Hürriyet Aile /

14 Haziran 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda cesur olabilirsiniz. Planladığınız konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek için hırslı davranabilirsiniz. Teknik konularda ön göremediğiniz sıkıntılar çıkabilir. Konuşmalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Farkında olmadan hatalara yol açabilirsiniz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok iyi dinleyici olmalısınız. Partneriniz bu konuda sizi sıkça uyarmasına rağmen söz dinlemiyorsunuz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaşlık ilişkileriniz ve aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemlerine açık bir zaman diliminden geçmektesiniz. 17.00 sonrasında ev temizliği, hijyen ve bakımla ilgili konulara yönelebilir, çalışma hayatınızı ilgilendiren konulara hız verebilirsiniz.

14 Haziran 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün görüşmeleriniz varsa aldanma etkilerine karşı çok dikkatli olmalısınız. Bazı konuşmalar ve görüşler sizi yanıltabilir. Hisleriniz ve bazı fikirleriniz düşündüğünüz gibi çalışmayabilir.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önünüze çıkan engellere, kısıtlamalara ve kurallara inat, kanatlanarak uçacak bir gündesiniz. Organizasyonlara katılabilirsiniz. Spor aktivitelerine dahil olabilir ve ruhunuzu bu şekilde rahatlatabilirsiniz. Yazışmalar, bilgi paylaşımı ve tanıtımlar için akıcı bir gün olacak.

14 Haziran 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

14 Haziran 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 11' 21" R
Ay
İkizler
05° 07' 37" R
Merkür
Koç
23° 00' 17"
Venüs
Boğa
12° 08' 12"
Mars
Koç
06° 40' 40"
Jüpiter
Boğa
26° 04' 40"
Satürn
Balık
17° 19' 35"
Uranüs
Boğa
22° 52' 06"
Neptün
Balık
29° 10' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
21° 09' 26"
Lilith
Başak
24° 20' 26"
True Node
Koç
15° 15' 59"
Son Güncelleme : 09/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>