Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizden yana olan endişeleri kişiliğinizle alakalı değil. Partneriniz sizin çok değerli biri olduğunuzu düşünüyor. Ama sevginizin biraz azaldığından nedense emin. Bu nedeni sizin bulmanız gerekiyor.

İş hayatınızı, ona öznel yapısının dışında bazı yükümlülükler vererek değerlendiriyor ve mutsuz oluyorsunuz. İş ilişkileri dışında sıcak ilişkiler istiyorsunuz. Bununhayatında bir ihtiyaç gibi görülmediğini gözlemleyemiyorsunuz.

Para sıkıntınız sürüyor. Görünen o ki, bir süre daha da devam edecek. Harcamaları kısma operasyonunuza ara verdiniz. Gereksiz harcamaların bir anda neler götürdüğünü görüyorsunuz.

Yakında kısa süreli bir üzüntünüz olabilir. Siz bugünden farkında olmadan bu üzüntünün ön hazırlığını yapıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir adım atmak üzeresiniz. Ama etrafınıza sizden beklendiği gibi kararlı bir görüntü veremiyorsunuz. Bu adımda çok kararlı olmanızı engelleyen haklı nedenleriniz var. Bu engelleri atacağınız karar kadar önemsiyorsunuz. Arkadaşlarınızın arasında ciddi, tutarlı bir imajınız var. İmajınızın hakkını fazlasıyla veriyorsunuz.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, yeni haftamız saat 03:55-07:52 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. Boşluk dilimi içinde, duygularınızı açık ve net bir dille ifade edebilmeniz kolay olmayabilir. Bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız. Saat 07:27 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, özgür bir ilişki yaşamak, arkadaşlar edinmek, hayatın zevklerini tatma arzusu ve kimseye bağımlı olmama isteği anlamına gelir. Denetim altına girmekten hoşlanmama ve ilişkilerde bağlayıcı unsurlardan kaçınma, farklı bir şeyler arzulama bir hayli etkilidir. Devam eden bir ilişkide eğer sorunlar varsa, bunlara tahammül göstermezsiniz. Bütün bu sayılanlar gösteriyor ki, ilişkilerde sıkılmak, yorulmak, birilerinin idaresi altına girmek istemeyeceğiz. Dilediğimiz gibi hayatımızı yaşamaktan yanayız. Sürprizlere açığız ve yeni arkadaşlıklar kurmaya eğilimliyiz. Bu enerjinin etkisi altında, hoş ve güzel sürprizlerle karşılaşabiliriz. Saat 07:52 Ay-Başak burcu geçişi, ince eleyip sık dokumanın işaretçisidir. Herhangi bir konuda adım atmak istediğinizde incelemelerde bulunmanızda yarar var. Sağlığınıza özen gösterin. Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm evlatlarımıza canı gönülden başarılar dileğimle,

18 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenle uyum içinde olmana rağmen, eşine ya da sevgiline inatçılık sergiliyorsun. Bugün, yakınlarına taviz vermek istemeyeceksin.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize parasal destek sağlayabilirsiniz. Bunun yanında kendi açınızdan ekonomik bir denge arayışı içerisine girmelisiniz.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindearkadaşlarınızla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Birlikte sanatsal aktivitelerde bulunabilirsiniz. Önünüzü görmekte zorlandığınız zamanlar olabilir. İşlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Bazı konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir. Ortaklı konulara özen göstermelisiniz. Parasal konularda ani değişiklikler olabilir.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önsezileriniz güçleniyor. Mali durumunuzda olumlu değişiklikler olacak. Sevdiğinizle sırlarınızı paylaşacaksınız.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya başlarken güzel bir açı var, sabah saatlerinde etkili olacak olan bu görünüm ilişkilerden yana sürpriz adımları, destekleri beraberinde getirebilir. İşyerinizde veya gündelik rutininizde astlarınız ve yardımcılarınızdan yardım alabilirsiniz. Ardından uğraşmanız gereken hesap işleri olabilir.

18 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda sıra dışı, renkli ve farklı bir gün sizi bekliyor. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde esnekliğiniz tam olacak. İletişime girdiğiniz insanlar size birçok konuda şans getirebilirler.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjiniz giderek yükseliyor. İsteklerinizin artmasıyla birlikte çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Parasal konulara yönelik beklentileriniz de büyüyecek. Aniden karşınıza çıkan sürprizler sizi heyecanlandıracak.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

18 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 21' 02" R
Ay
Balık
07° 25' 57"
Merkür
Koç
18° 21' 09"
Venüs
Boğa
04° 42' 48"
Mars
Koç
02° 02' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 42"
Satürn
Balık
16° 50' 11"
Uranüs
Boğa
22° 31' 12"
Neptün
Balık
28° 59' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 40"
Lilith
Başak
23° 40' 19"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>