Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yay burcuna geçen Ay size daha büyük bir özgürlük, yeni deneyimlere açık olma ve heves getirmekte. İletişim ve yabancı kişilerle temas gündemde olabilir. sevgi konularında beklenmedik yenilikler yapabileceğiniz görülüyor

Organizasyon konusunda güçlük çekebileceğiniz bugün,yaşantınızda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. Sosyal ortamlarda etkileyici kimselerle tanışabileceğiniz görülüyor.

Kişisel gelirinizi arttırmak için başkalarının fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Alabileceğiniz haberler, yeni kaynaklar sağlayabilir. İlişkileriniz yardımıyla yeni yatırımlar yapabilir ya da en azından ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Borçlarınız varsa rahat koşullar sağlayabilirsiniz.

Duygusal bakımdan karmaşık hissedebilirsiniz. Anlaşılma isteğinizin yoğun olması, diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ümit verici bile olsa bu dönemde bazı teşebbüşleriniz sonuçsuz kalmaya mahkumdur. Ya da en azından, istediğiniz kadınla birlikte olabilseniz de onun zannettiğiniz gibi olmadığını anlayıp, pişmanlık duyabilirsiniz. Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkileriniz olumludur fakat kadınlarla olan sosyal ilişkileriniz biraz sakat sayılabilir. Ya da diğer kadınların sebep olabilecekleri anlaşmazlıklar ve düşmanlıklar ortaya çıkabilir.

18 Mart 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 12:59 olana dek etkili Ay-Boşluk ilerleyişi altında Çarşamba günümüz başlıyor. Bu süre içinde, ileriye yönelik olarak düşünülen bir takım planlamalarda,  sosyal ilişkilerimizde, girişimde bulunmak istediğimiz konularda kafa karışıklığı yaşamamız  ve önümüzü görmekte zorlanmamız mümkündür. Sabırsız davranabiliriz. İdeallerimize yabancı olabiliriz. Ümitlerimizin azaldığını bile hissedebiliriz. İlişkilerimize dikkat edelim. Saat 10:49 Merkür-Neptün kavuşumu gerçekleşecek.  Neptün bu görünümün  can suyu gibi.  Astrolojik açıdan  zayıf pozisyondaki Merkürü güçlendiriyor  ve aklımızı  zenginleştirici uhrevi bir etki yaratıyor.  Maddi dünyanın gerisinde maneviyatın ne kadar değerli olduğunu, insanın önce kendisini tanıması gerektiğini insanın kendisini bilmekle dışarıdaki dünya ile mücadelesinde  başarılı olabileceğini söylüyor. Siz Koçlar bu görünüm altında, özünüzü ve yaşamda durduğunuz yerin önemini, farkındalığınızı hissediyorsunuz. Hayatın mücadeleci, karmaşık hatta bazen çileden çıkarıcı yanlarını farklı açılardan ele alarak sakinlik içinde gözden geçirebilme kuvveti kazanıyorsunuz. İşte bu kazanç size moral olur, can olur, yar olur. Güçlükleri yenmeniz, güzelliklere kavuşmanız için yardımcı olur. Saat 12:59 itibariyle Ay-Balık burcu seyir etkinliğinde, olumlu düşünmeye çalışacağız. İyi niyet, şefkat ve vefa duygusu ön planda olacaktır.  Saat 15:08 Ay-Venüs görünümü hem maddi hem manevi anlamda huzur, güvence, seçkinlik duygusu verir. Rahatlatıcı ve güzelleştiricidir.Saat 20:47 Ay-Satürn görünümünde,  ruh dünyamız gayet hassas ve hayatı uhrevi yönüyle ele aldığımız için mücadele etmek istemiyoruz. Ancak sorumluluklarımız var ve bunları yerine getirmek için, bilgilenmemiz, kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bu iki farklı ele alış biçimi, bizi duygusal anlamda zorluyor. Çanakkale Zaferimizin 100. yıldönümünde, başta yüce Atatürk  olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kendinizle ilgili kişisel sorunlarınızı irdeleyeceksiniz. Bilinçaltı duygularınız yüzünden mantık karmaşası yaşayabilirsiniz. İsteklerinizde sabırlı bir tutum izleyerek, hedeflerinize ulaşmayı planlıyorsunuz. Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek. Bugün ikilem yaşayabilirsiniz.

18 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aklınızı toplamanızın güç olabileceği, çok yüksek hayaller peşine düşebileceğiniz bir gün. Günlük işlerinize yoğunlaşmayı unutmamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle öncesi ve gece saatlerinde aklımızı toplamakta zorlanabilir, hafif mantıksız davranabilir, dalgınlıklar, belirsizlikler nedeniyle kafa karışıklıkları yaşayabiliriz. Hayalci olabileceğimiz, bugün de, empati yapmamız ise, daha kolay olacaktır. Özellikle öğle sonrası saatlerde duygusal paylaşımlar artabilir. Akşam saatleri baskı altında ya da engellenmiş hissedebiliriz. Ancak, ilerleyen saatlerde maneviyat, şefkat, merhamet ve yardımlaşma duygularımız ön plana çıkabilir ya da bu durumu destekleyen olaylar yaşayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Mart 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

18 Mart 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi açıdan problemleriniz oldukça azaldı. Aşk hayatınızda bir eski mutlu günlere dönüş olabilir.

18 Mart 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile ilişkileriniz, ev ve yerleşime ait konular ile ikili ilişkilerinizde dengeyi sağlamakta zorlanabilir, tatminsizlik ve memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde ilişkilerle ilgili olumlu haberler, sevgi dolu görüşmeler, duygusal paylaşımlar ve beklediğiniz haberlerin gelmesi gibi olumlu etkiler sunan bir zaman diliminde olacaksınız.

18 Mart 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal tarafınız bugün ön plana çıkabilir ve bir çeşit duygusal karmaşa içerisinde kalmanıza, ilişkilerinizde de alıngan olmanıza sebebiyet verebilir. Hislerinizi bastırmak için çabalamayın ama onları ifade ederken de abartıya kaçırmayın.

18 Mart 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 01' 30" R
Ay
Terazi
12° 59' 57"
Merkür
Boğa
05° 02' 38"
Venüs
Boğa
24° 40' 50"
Mars
Koç
14° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 57"
Satürn
Balık
18° 03' 08"
Uranüs
Boğa
23° 27' 36"
Neptün
Balık
29° 25' 11"
Plüton
Kova
02° 02' 20"
Chiron
Koç
21° 41' 02"
Lilith
Başak
25° 28' 15"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>