Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan oldukça hassas olacağınız bir gündesiniz. Sevgilinizle ilişkilerinizde yoğun bir duygusallık olacaktır ancak bu duygusallık beraberinde bazı sorunlarda getirebilir.

Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. İş yerinizde haberleşmelerinizde bir hareketlenme olabilir. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz.

Parasal konularda beklediğiniz gelişmeler bugün olmasa da bazı olumlu adımlar atmayı başaracaksınız. Özellikle uzun vadeli planlar yapmanız ve sabırlı hareket etmeniz sizin için daha doğru olacaktır

Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalı ve olumlu düşünmelisiniz. Bazı sorunlarınızın çözümünü zamana bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güzellikler, hoşluklar sizi cezbedebilir, kendinize akışa bırakmanın da hevesiyle düşündüğünüzden çok daha fazlasını vaat edebileceğiniz bir gün olabilir. Aşırı harcamalara dikkat etmelisiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 09:15 Satürn-Uranüs görünümü, eğitim-iş tercihi-kişisel anlamda kendimizi geliştirme, önümüze çıkan engellerle mücadele ederek başarıya ulaşma yönünde etkin bir kuvvettir. İçten içe sizi inançlı kılar ve ektiğiniz güzelliklerin karşılığını alarak ilerlemenizde ve doğru tercihlerde yapmanızda yardımcı olur. Sürpriz karşılaşmaların, fırsatların da işaretçisidir. Saat 12:37 Ay-Merkür olumlu görünümü, duygusal anlamda rahatlatıcı bir etkiye sahip. Ancak kafamızın içinde parasal konular da ayrı bir öneme sahip. Görülüyor ki, hem huzur bulmak hem de kendimizi güvende hissetmekten yanayız. Saat 17:12 Venüs-Jüpiter görünümü, kişisel değerlerimize önem vermemizi sağlıyor. Özel bir yakınlaşmanın işaretçisi de olabilir. Geçmişe ait problemlerin ilişkide çözüme kavuşması adına etkili olabilir. Maddi konularda güvence elde etmek amaçlı görüşmelerin, kararların göstergesidir. Girişimde bulunma, kendinizi iyi hissetme, sevilme, sevme, yalnız olmadığınızı hissetme yönünde de duygusal etkileri olabilir. İlişki, parasal konular veya genel olarak verilecek önemli kararların üzerinde dikkatlice durulmasında fayda vardır. Saat 19:37 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, parasal açıdan güvende olmak ve aşkta mutluluğu yakalamak için, kendimize güvenmemiz gerektiğini vurguluyor. Önümüze çıkan engeller zaten bir mücadelenin göstergesidir. Bu mücadelede başarılı olmanın yolu hesabımızı bilmek, yeteneklerimize göre tercihte bulunmaktır. Böylece gereksiz zaman kaybetmemiş, doğru bir yol belirlemiş oluruz. Kimin ne dediği değil, sizin ne istediğinizi bilmeniz son derece önemlidir. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dilerimle kutlarım.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda motivasyonunu kazanmak istiyorsan bugün alacağın haberler, özellikle uluslararası alanda seni destekleyecektir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ve ekonomik koşullarınız ile ilgili yakın çevrenizden destek görebilirsiniz. İlişkilerinizdeki duygusal beklentilerinizin fazla olacağı ve bunu dile getireceğiniz bir gün.

19 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Stres yaşadığınız konular çıkmazda kalabilir. Etkilendiğiniz olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konulara daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde ön görmekte zorlandığınız konular olabilir. Duygusal yönden mücadele etmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. İşlerinizde en iyisini yapmaya çabalayabilirsiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karamsarlıktan uzak durun. Hayal kurun ve ideallerinizin peşinden gidin. Yaşadığınız aksiliklerden çıkışınızı hatırlayarak sevdiklerinize sarılın.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızda kendinizi mutlu hissedebilir, değişik şanslarla karşılaşabilirsiniz. Ruhsal durumunuzdan hoşnut olacaksınız. Olayları iyi gözlemleyin.

19 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda kendinizi mutlu hissedebilir, değişik şanslarla karşılaşabilirsiniz. Ruhsal durumunuzdan hoşnut olacaksınız. Olayları iyi gözlemleyin.

19 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün genelinde ağır ruhsal enerjilere sahip olacaksınız. Bilinçaltı çalışmalarına katılmak için uygun bir günde bulunuyorsunuz. Sezgileriniz harekete geçebilecektir. Hızlı başlayıp hızlı gelişen ilişkilere çekilebilirsiniz. Uranüs ve Satürn'ün 10 günlük destekleyici etkileşimi kontrol dışı ve somutlaştırıcı konuların zihniniz ve benliğiniz arasında uyumlu bir enerji akışına sebep olacaktır. Sizi kalıcı bir değişime ulaştırması olarak yorumlanacaktır.

19 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok fazla alınganlık yapıyorsunuz, bu da sevdiğiniz insanı bıktırıyor. Biraz daha kendinizi olayların akışına bırakın. Bu arada ailenizi de ihmal etmeyin. Çünkü onlar sizin çok kırılgan olduğunuzu biliyor ve sizin için üzülüyorlar.

19 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 21' 49" R
Ay
Koç
07° 37' 42"
Merkür
Koç
19° 42' 41"
Venüs
Boğa
07° 16' 15"
Mars
Koç
03° 38' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 08' 55"
Satürn
Balık
17° 00' 36"
Uranüs
Boğa
22° 38' 22"
Neptün
Balık
29° 03' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 33"
Lilith
Başak
23° 54' 08"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>