Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda duygusal öğelere yer vermek istemeyeceksiniz. Sevgilinizle bu yüzden küçük bir anlaşmazlık yaşamanız söz konusı olabilir.

İş hayatınızda bugün amiriniz sizden bazı görevleri yerine getirmenizi isteyecek ve canınız buna çok sıkılacak. Bazıarkadaşlarınızdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz.

Harcamalarınıza dikkat ediyorsunuz ve gereksiz masraflardan kaçınıyorsunuz. Para biriktirme isteğiniz bugün ağır basacak ve ileriye dönük planlar yapacaksınız.

Açık konuşmaya ve kesin kararlar vermeye çalışın.Böylece ikili ilişkiler konusunda daha başarılı olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda bir temele dayandıramadığınız üzüntülerin koşullarını kendiniz hazırlıyor gibisiniz. Sabırsız aceleci değerlendirmelerin gerginliklerini azaltmalısınız. Bir konuyla ilgili aradığınız belirtiler, şu günlerde karşınıza çıkabilir. Bazı hayal kırıklıkları, yakın ilişkilerinizdeki güven duygunuzu yeniden gözden geçirmenize neden olabilir.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 00:08 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisinde, her şeyin iyi olacağına, yolunda gideceğine inanmak istiyoruz. Hayallerimizin gerçekleşmesini diliyoruz. Ancak insan bir şeyler ters gidecekmiş gibi düşünse de, yine de iyimser olmaktan yana. Saat 00:57 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, yenilikler, değişiklikler, aktiviteler hayatımızda olsun istiyoruz. Bu ilişki tercihlerimize de yansıyor. Farklı insanlar tanımak, konuşmak, yazışmak, birlikte keşfetmekten yanayız. Spor, sanat, estetik, güzellik ve takım halinde çalışmak için bizlere destek veren bir enerji. Ayrıca özel bir yakınlaşmanın da göstergesi olabilir. Nazik, hayat dolu ve iyi hissetmemizi sağlayan bir kişiyle tanışabiliriz. Saat 01:45 Ay-Mars karşıtlık etkisinde, kendine haksızlık yapıldığını düşünen kişi ne olursa olsun hakkı olanı elde etmek için dünyaya meydan okuyan tarzda davranabilir. Hiddetle bir şeyleri üzerine gitmeye kalkışır. Bunu sözel olarak da ifade edebilir. Enine boyuna düşünmeden konuşmamakta, hareket etmemekte fayda var. Gün boyunca huzur, mutluluk ve şans yanımızda olsun. Esenlikler dileğimle,

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Algılarının açık olduğu bugün çevrenle olan iletişimini had safhaya çıkarıp herkesi kendine hayran bırakma çabası içine girebilirsin.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Huzuru yakalamak isteyeceğiniz özel bir gün. Geçmiş hesaplaşmalarınız ve pişmanlıklarınız hayatınızda yeni kararlar almanıza neden olabilir.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Düşünce ve inançlarınızda daha sakin olmaya gayret etmelisiniz. Haklı olduğunuz konularda bile abartılı tepkilerden kaçının.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ayağa kalkmak bile istemeyebilir ve bel ağrılarıyla uğraşabilirsiniz bugün. Ortopedik sorunlarınızla ilgili doktorunuza danışmalı ve bol bol dinlenmeye çalışmalısınız.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaşlık ilişkileriniz ve aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemlerine açık bir zaman diliminden geçmektesiniz. 17.00 sonrasında ev temizliği, hijyen ve bakımla ilgili konulara yönelebilir, çalışma hayatınızı ilgilendiren konulara hız verebilirsiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maceracı ruh haliniz, özgür ve bireysel taraflarınızla eğlenceli konular hayatınızın merkezinde olacak. Kafanıza buyruk davranışlarınız ve rahat davranma isteğiniz yakın çevrenizle bazı anlaşmazlıklara neden olabilir.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikli olarak fikirsel ve zihinsel konularda atılım yapabileceğinizi ve sorumluluk alabileceğinizi fark etmelisiniz. Ancak bu süreçte geliştirdiğiniz fikirleri kendinizde tutmak isteyebilirsiniz. Coşkulu, ancak ketum davranış biçimleri geliştirebilirsiniz. Amaçladığınız konuda kararlı, sorumlu ve tedbirli davranmayı deneyimleyebileceksiniz. Bu Satürn gününde kendinize güveniniz artacak, mesleki beklentilerinize uygun motivasyonu sağlamış olacaksınız. Zihinsel etkinliğinizin yüksek olacağı bir gün deneyimleyeceksiniz.

13 Mayıs 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

13 Mayıs 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 25' 60" R
Ay
Koç
23° 51' 35" R
Merkür
Koç
20° 32' 32"
Venüs
Boğa
08° 37' 50"
Mars
Koç
04° 29' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 29"
Satürn
Balık
17° 06' 01"
Uranüs
Boğa
22° 42' 12"
Neptün
Balık
29° 05' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 11"
Lilith
Başak
24° 01' 29"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>