Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşayıp yaşamamakta kararsız kaldığınız, ama sizi çok heyecanlandıran bir ilişkinin başındasınız. Bu ilişkiyi kabullenip yaşamanız halinde ödeyeceğiniz olası bedeller size çok ağır geliyor.

İş hayatınızda bugünlerdeki karışıklık bazı çalışanların ağır kanlılığından kaynaklandı. Düzeltmek için fazla çaba harcamanız gerekecek. İş ilişkilerinde bunun ne şekilde olursa olsun çözülmesi gereken bir haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz.

Para meseleleri sizi yoruyor. Parayı sıkı tutmayı bilmenize rağmen elinizden uçup gidiyor. Aile içindeki bir para tartışmasından rahatsızlık duyuyor, uzak kalmaya çalışıyorsunuz.

İşlerin yetişmesine çok özen gösteriyorsunuz. Aynı özeni yorulan bedeninize de göstermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakıncalı bulduğunuz bir üçlü görüşmeye eklenerek sağduyu katacaksınız. Yakın bir arkadaşınızın hiç hazır olmadığınız bir konuda sizden yardım talebi olabilir. Bağımsız karakteriniz en olur olmaz durumlarda baş kaldırıyor. Bu anlamda yaşadığınız yalnızlığın belli bir hüznü olsa da bu, kendinize duyduğunuz hayranlığın artmasını engelleyemiyor.

16 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 16 Mayıs saat 07:07-7 Haziran saat 01:15 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, maddi güvence, sağlamlık, üretime dönük düşünme yönünde olumludur. Kıymetli olanı isteriz. Ancak bir o kadar da güvenmek ve uzun vadeli kılmaktan yanayızdır. Kalite, başarı, standartlarımızı yüksek tutma arzusu, sevdiklerimiz ve kendimizin rahatlığı, huzurlu bir yaşam, emin adımlarla ilerlememizi sağlayan bir iş, tutumluluk bu dönemin etkileri arasında yer alır. Saat 12:16 itibariyle Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm, maddi problemlerinizi çözebilmede yardımcınızdır. Riskten uzak, güven verici olana yönelebilirsiniz. Bir işe girişmeden önce enine boyuna hesabınızı yapabilirsiniz. Güven duygunuz oldukça yükseleceğinden hayatı olumlu yönleriyle ele almayı başarabilirsiniz. Sahiplenme duygunuz ve sevdiklerinizi koruma içgüdünüz fazlasıyla yüksektir. Saat 13:22-20:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Önemli girişim ve ilk adım niteliği taşıyan kararları bu saat dilimi içinde mutlaka gözden geçirelim. Ani kararlar vermeyelim. Çünkü sonuçsuz kalma veya arzuladığınız şekilde gelişmeme ihtimali bulunmakta. Boşluk süresince yarım kalan işlerinizi yapabilir, düzenlemeniz gerekenleri halledebilir ve durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Saat 20:49 itibariyle Ay-Kova burcu seyir etkinliği, günün geri kalanında, ilişkinizle alakalı meselelerin dengeli ve ölçülü bir şekilde gözden geçirilmesi yönünde faydalıdır. Yeniliklere açık ve hevesli bir şekilde hareket edebilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriniz, yakın çevrenizle olan temaslarınız yoğunlaşır. İletişimin her alanında ön saflarda yer alabilirsiniz. Dostlarınızla yakından ilgilenebilir, işlerinizi çabucak halledebilirsiniz. Farklı bilgiler edinmek, bağımsız hareket etmek hoşunuza gideceğinden, etrafınızdakileri kısıtlamak istemezsiniz. Ne istediğinizin bilincinde olarak seçimlerde bulunabilirsiniz. Saat 21:54 Ay-Merkür görünümü, biraz kafamızı karıştırabilir. Maddi ve manevi anlamda değerlerimize sahip çıkarken, farklılık arayışımız nedeniyle elimizdekileri yetersiz bulabiliriz. Bir yandan özgür düşünmek isteriz diğer yandan sahip olmak. Tabii ki böyle bir karmaşa hissettiğimizde ne söylediğimiz dikkat etmekte ve sorunları pratik bir şekilde çözmeye çalışmakta yarar vardır. Gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

16 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akşam saatlerinde sevdiğin bir arkadaşından güzel bir haber alabilirsin. Maddi konularda ailenin desteğini görebilirsin.

16 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik konular üzerine bazı yeni planlamalar yapabilirsiniz. Ani değişen ruhsal durumunuz karşısında ilişkileriniz zarar görebilir.

16 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda değişiklik olabilir. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Gün içinde duygusal değişiklikler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için sizden daha bilgili insanlarla görüşebilirsiniz. Öğleden sonra arkadaşlarınızla sosyalleşebilirsiniz. İdeolojik konularda fazla iddiacı olmamalısınız.

16 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başladığınız her işte tüm dikkatinizi vererek kazandığınız başarılarla adınızdan söz ettirmek istiyorsunuz. Siz zaten başarılısınız. Bu durum asabiyet yaratmamalı.

16 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte maddi konularda,ve para konularında daha çok kafa yorabileceğiniz bir dönem başşlıyor. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı geliştirmek üzere harekete geçebilirsiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

2 hafta boyunca parayla ilgili işlerde becerileriniz, konuşmalarınız ve görüşmeleriniz artabilir. Somut adımlar size kazandıracak. Ticaretle uğraşanlar için yoğun ve aktif olacakları bir dönem geliyor.

16 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunun sevgiden kısıtlanmış hali bugün de devam ederken kısmetli birisiyle sorumluluk gerektiren bir ortaklık başlamak isteyebilirsiniz. Üstelik Ay'ın Oğlak burcundaki etkisizliğini de göz önünde bulundurursak ortaklık veya partnerlik ilişkisinde şu ara yol alabilmek pek olumlu gözükmemektedir. Ön görmediğiniz birisiyle flört ilişkisine yönelmek için ilginç etkilere sahipsiniz. Bir arkadaşınızın tanıştırabileceği biriyle de bu yaşanabilir. Merkür tekrar maddi kaynaklar alanınıza giriş yapacak. Bu konularda bilgi alabilirsiniz.

16 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

16 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 44' 49" R
Ay
Koç
13° 26' 37"
Merkür
Koç
20° 00' 03"
Venüs
Boğa
07° 45' 30"
Mars
Koç
03° 56' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 30"
Satürn
Balık
17° 02' 33"
Uranüs
Boğa
22° 39' 45"
Neptün
Balık
29° 04' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 51"
Lilith
Başak
23° 56' 46"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>