Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan oldukça hassas olacağınız bir gündesiniz. Sevgilinizle ilişkilerinizde yoğun bir duygusallık olacaktır ancak bu duygusallık beraberinde bazı sorunlarda getirebilir.

Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. İş yerinizde haberleşmelerinizde bir hareketlenme olabilir. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz.

Parasal konularda beklediğiniz gelişmeler bugün olmasa da bazı olumlu adımlar atmayı başaracaksınız. Özellikle uzun vadeli planlar yapmanız ve sabırlı hareket etmeniz sizin için daha doğru olacaktır

Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalı ve olumlu düşünmelisiniz. Bazı sorunlarınızın çözümünü zamana bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin gibi bir ateş burcu olan Yay'da ilerleyen Ay size enerji veriyor bugün. Bu enerjiyle kendinizi bulunduğunuz ortamın dışına atabilir, seyahat ve gezilere çıkabilirsiniz. Özgür ve bağımsız olmak isteyebilirsiniz.

19 Mayıs 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

00:11-04:20 arası Ay boşlukta ilerliyor. 04:20 itibariyle ise Yay burcuna geçen Ay, enerjik bir güne devam etmenizi sağlayabilir. Seyahat planları yapabilirsiniz. Bugünün önemi ise saat 00:11'de Akrep burcunda dolunay oluşmasıdır. Dolunay yakınlarında maddi durumunuzla ilgili dikkatli olmanız gerekiyor. Fazla harcama yapmanız borçlarınızın artmasına sebep olabilir. Ayrıca haberinizin olmadığı bir borç da karşınıza gelebilir. Rahatsızlığınız varsa dikkatli olmalısınız. Bir ameliyat durumu oluşabilir.

19 Mayıs 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü olmak iyi hissettirecek!Güneş-Merkür kavuşumu güne eşlik ediyor. Motivasyonunun yüksek olacağı bugün yaptığın her işte fark yaratabilir, ileriye dönük kalıcı adımlar atabilirsin. Maddi anlamda yeni kazançlar sağlayabilmek için insanlar iletişime geçebilir hatta ailenden maddi destek isteyebilirsin. Bugünlerde neler yapmayı planlıyorsan harekete geçmek için can atacaksın. Güç sana kendini iyi hissettiriyor. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişi duygularına hitap edebilir. Çevrende olup bitenleri geride bırakıp rahatlamanın en güzel yöntemlerinden biri belki de kendini biraz şımartmaktır, ne dersin? Bugün aynı zamanda uzun zamandır almak istediğin eşyayı alabilirsin.

19 Mayıs 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşanan dolunayın etkisiyle kendinizi yorgun ve öfkeli hissedebilirsiniz. Bazı krizleri yönetirken kendinize ?yine benimi buldu? diye ters sorular sormak yerine, yaşama karşı olan pozitif gücünüzü kullanarak çözüme kavuşabilirsiniz.

19 Mayıs 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yay burcuna ilerleyen Ay, ilham alabileceğiniz çok şey olduğunu anlatıyor. Hayatınıza yenilik ve farkındalık katabilecek imkanlar bulabilirsiniz.

19 Mayıs 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı başkalarını düzeltmek için geçirdiğinizi fark edebilir, kendi düzeninizi oluşturmak adına adımlar atabilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir.

19 Mayıs 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

19 Mayıs 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu geçmişten gelen hesaplaşmalar, yarım kalmış işlerle dalmadan, günü planlı geçirmek faydalı olur. Güvenlik ve korunma konularında  tedbirli davranmak önemli. Çıkar çatışmalarından kaçının.

19 Mayıs 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Hukuki konular, medya, basın, tanıtım faaliyetleri haftanın sonunun gündem maddesi olabilir. Ayrıca haftaya çıkacağınız seyahati de planlayabilirsiniz. Yurt dışı konularınız mercek altına alınacaktır. Yabancılarla yürüttüğünüz projelerde yönetsel değişimler gündeme gelebilir. Ortak hesaplar ve kredi alımlarıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

19 Mayıs 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok fazla alınganlık yapıyorsunuz, bu da sevdiğiniz insanı bıktırıyor. Biraz daha kendinizi olayların akışına bırakın. Bu arada ailenizi de ihmal etmeyin. Çünkü onlar sizin çok kırılgan olduğunuzu biliyor ve sizin için üzülüyorlar.

19 Mayıs 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 33' 45" R
Ay
Balık
25° 31' 55"
Merkür
Koç
19° 08' 17"
Venüs
Boğa
06° 15' 11"
Mars
Koç
03° 00' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 17"
Satürn
Balık
16° 56' 29"
Uranüs
Boğa
22° 35' 31"
Neptün
Balık
29° 02' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 49"
Lilith
Başak
23° 48' 38"
True Node
Koç
15° 23' 49"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>