Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski ilişkinizin izleri silinmek üzere. Bir süre yalnız kalma kararınızı karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalacaksınız. Bu kez büyük olasılıkla hayatınızın aşkına rastlayacaksınız.

Özel yaşamınız nedeniyle işlerinizi ihmal etmek durumunda kalmanızı çevrenizdekiler anlayışla karşıladılar. Ama artık sizden süratli bir tempo bekleniyor. Yakında bu enerjiniz olacak.

Satın almak istediğiniz bir büyük şey için yeterli birikiminiz var. Önemli olan doğru karar verebilmeniz. Bir yakınınız bu konuda size destek olabilir.

Yaşadığınız olumsuzluklar nedeniyle temkinli davranmak istiyorsunuz ama hayat sadece olumsuzluklardan ibaret değil. Olumla olanları görmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir devam eden karmaşık ruh halinden artık kurtuluyorsunuz. İç huzurunuzu bulmanıza çok az zaman kaldı. Eski gamsız, tasasız günlerinize dönmek üzeresiniz. Büyük bir heyecanının eşiğindesiniz. Almanız gereken duygusal riskler bile bu heyecanın karşısında önemini yitirecek. Önemli değişiklikler yaşamınızı renklendirecek.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 04:54-3 Aralık 00:21 arasında kısa süreli Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde, önümüze çıkabilecek bir yenilik, teklif veya öneriyi çok iyi analiz etmemiz lazım. Boşluk zamanlarında bir şeyi hemen kabul etmek pek uygun olmaz. Henüz olmamış, olgunlaşmamış demektir. Saat 15:19 Ay- Chiron güçlendirici ve şifalı görünümü güç, huzur ve güven aşılayıcıdır. Kişisel değerleriniz başta olmak üzere, umutlarınız, kendinizde ve başkalarında kıymetli bulduğunuz güzelliklere sahip olmak, zayıflıklarınızı yenmek istersiniz. Kıymet bilen gönüllerle karşılaşmamız dileğimle,

2 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tehlikeli duyguların, agresifliğe neden oluyor. Sert konuşmalardan uzak durursan ilişkilerine zarar vermemiş olursun.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda duygusal anlamda yenilenme arzunuzun yüksek olması sebebiyle ilişkinizde bir ikileme düşmeyin.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konular ve bütçeniz üzerinde daha çok düşünebilirsiniz. Bilmediğiniz konular üzerine harcama yapmanız da mümkün.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Keyifli, sosyal ve hareketli bir haftasonu sizi bekliyor. Yeni yl alışverişleri için güzel bir gün olabilir ancak harcamalarınızda bütçe sınırlarını aşmamaya dikkat etmelisiniz.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başarılı çalışmalar yapacağınız bir gün. Yüksek bir moralle yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Hem çevrenizin hem de sevdiğinizin desteğini alacaksınız. İçinizden yükselen istekler sizi harekete geçirebilir, sabırlı davranın.

2 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

BUGÜN doğduysanız derin düşünen, iyi yürekli, cömert, tartışmacı bir insansınız. Bu sene, özel hayatınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Mars ile düzeni yıkan, bir anda değiştiren Uranüs arasında gergin bir görünüm meydana geliyor. Aman ilişkilere dikkat edin. Bir anda kopan, aniden yön değiştiren ortaklıklar ya da gizli düşmanların varlığı canınızı sıkabilir. Hız ve adrenalin içeren konulara dahil olmak istersiniz.

2 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

2 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 47' 18" R
Ay
Başak
27° 45' 56"
Merkür
Boğa
03° 16' 43"
Venüs
Boğa
23° 06' 02"
Mars
Koç
13° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 46"
Satürn
Balık
17° 58' 06"
Uranüs
Boğa
23° 23' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 12"
Lilith
Başak
25° 19' 43"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>