Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi heyecanlandıran ve romantik bir teklif alabileceğiniz bir gün. Bu fırsat hiç ummadığınız bir anda ve koşulda karşınıza çıkabilir. Duygusal açıdan olağan dışı bir gün yaşayabilirsiniz. Gözlerinizi, kulaklarınızı, dikkatinizi açık tutmanızda yarar var.

Başarılı olabileceğiniz bir gün. Üstlerinizle ilişkinizde daha az ısrarcı olmanız gerekebilir. Dik başlı ve inatçı olduğunuza dair bir önyargı var. Uyumlu bir çalışan olduğunuzu kanıtlamak için bir fırsat doğabilir. Bu fırsatı iyi kullanmanız sizin elinizde.

Bir yakınınızın borç talebini geri çevirmek zorunda kaldığınız için üzülebilir, pişmanlık duyabilirsiniz. Böyle bir talep geldiğinde geri çevirmeden önce enine boyuna düşünmeniz gerekebilir.

Önünüze koyduğunuz hedefleri test etmekle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ani karar vermenin size yaramayacağı bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok göz önünde yaşadığınız için arzularınız ve beklentileriniz size özel kalamıyor. Pek çok kişi yaşamınız hakkında konuşuyor. Bugün, çevrenizi sizi anlayacak kişilerle ve gerçek dostlarınızla sınırlama kararı alabilirsiniz. Akşam saatlerinde evinizle ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmayı planlıyorsunuz, bu değişiklikler için fırsat kapınıza gelebilir.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız, saat 02:36 Mars-Pluto görünümüyle başlıyor. Siz sorumluluklarınızın farkında olduğunuz sürece, hedefinize ulaşmanız mümkündür diyor. Hiç merak etmeyiniz. İşinizde ustalaşabilir, kendinizi güçlü bir şekilde dışarıya lanse edebilirsiniz. Kuşkunuz olmasın. Saat 02:56 Ay-Satürn görünümü, sizin hem arkadaşlarınızla olan paylaşımınız hem de hayatı gözlem gücünüzün bugün yüksek olduğunu gösteriyor. Baskılara boyun eğmezsiniz. Saat 12:13 Ay-Uranüs olumlu görünümü, çabuk öğrenmenizi, kolayca bağlantı kurmanızı, güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlar. Özgür yaklaşımlar içinde, hareket etmeniz kolaylaşır. Saat 14:12-17:26 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Kafanızın içindeki planları veya yarım kalan çalışmalarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bildiğiniz gibi boşluk zamanlarında herhangi bir start vermiyoruz, rutin akışa ayak uyduruyoruz. Hayati bir karar almamak lazım. Saat 17:26 Ay-Balık burcu seyir etkinliği altında sevgi olgusunun ne kadar kıymetli olduğunu vurguluyor. Aşkı tenimizde, ruhumuzda ve dört bir yanımızda görme arzumuz büyüyor. Bir insana güvenmenin, sevgiyle büyümenin ne kadar özel bir duygu olduğunu düşünüyoruz. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle,

2 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda üzerinde baskı uygulayan birine bugün sert bir şekilde tepkini ortaya koyacaksın. Belirsizlikler bugün netleşiyor.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili bir farkındalık yaratabilirsiniz.Aile içinde geçen bazı problemleri çözmek size kalabilir.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde geleceğinizle ilgili kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla işbirliği içinde olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde koşullar daha yorucu hal alabilir. Keyfinizi kaçıracak durumlardan uzak kalmaya bakın. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar olabilir.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat çekmek bugün sizler için çok önemli. Eski partnerinizi ancak böyle kıskandıracağınızı düşündürüyorsunuz. Oysa herkes kendi yolunda zaten. Hayallere kapılmamalısınız.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim ile ilgili konularda şansınız yüksek olacak. Bunu fırsata dönüştürün.

2 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kafanız sistemli çalışacak. Özgürlük ve değişkenlik isteğiyle hareket edebilir,hayatınızda iyi bağlantılar sağlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeli ve başkalarıyla birlikte hareket etmelisiniz.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız haberlerin doğru olup olmadığını araştırmadan tepki göstermeyin. Yanlış anlamalar olabilir. Olaylar karşısında heyecanlanabilirsiniz. Yazışmalar ve iletişimlerle ilgili aksaklıklar olabilir.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, demeyin.

2 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 42' 07" R
Ay
Akrep
04° 02' 04" R
Merkür
Boğa
07° 32' 40"
Venüs
Boğa
26° 49' 26"
Mars
Koç
15° 46' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 53' 37"
Satürn
Balık
18° 09' 45"
Uranüs
Boğa
23° 33' 39"
Neptün
Balık
29° 27' 31"
Plüton
Kova
02° 01' 29"
Chiron
Koç
21° 46' 10"
Lilith
Başak
25° 39' 51"
True Node
Koç
14° 54' 38"
Son Güncelleme : 21/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>