Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi heyecanlandıran ve romantik bir teklif alabileceğiniz bir gün. Bu fırsat hiç ummadığınız bir anda ve koşulda karşınıza çıkabilir. Duygusal açıdan olağan dışı bir gün yaşayabilirsiniz. Gözlerinizi, kulaklarınızı, dikkatinizi açık tutmanızda yarar var.

Başarılı olabileceğiniz bir gün. Üstlerinizle ilişkinizde daha az ısrarcı olmanız gerekebilir. Dik başlı ve inatçı olduğunuza dair bir önyargı var. Uyumlu bir çalışan olduğunuzu kanıtlamak için bir fırsat doğabilir. Bu fırsatı iyi kullanmanız sizin elinizde.

Bir yakınınızın borç talebini geri çevirmek zorunda kaldığınız için üzülebilir, pişmanlık duyabilirsiniz. Böyle bir talep geldiğinde geri çevirmeden önce enine boyuna düşünmeniz gerekebilir.

Önünüze koyduğunuz hedefleri test etmekle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ani karar vermenin size yaramayacağı bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok göz önünde yaşadığınız için arzularınız ve beklentileriniz size özel kalamıyor. Pek çok kişi yaşamınız hakkında konuşuyor. Bugün, çevrenizi sizi anlayacak kişilerle ve gerçek dostlarınızla sınırlama kararı alabilirsiniz. Akşam saatlerinde evinizle ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmayı planlıyorsunuz, bu değişiklikler için fırsat kapınıza gelebilir.

2 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 02:18 Ay-Satürn karşıtlığı, bir yandan güvende yaşamak arzumuzu işaret ediyor. Diğer taraftan sorumluluklarımızı hatırlatıyor. Aile, yuva, sevgi, güven gibi olgular bizim için önemli. Dışarıdaki başarıyı, içerdeki huzuru sağlayabilecek güçteyiz. Yeter ki, kendimize güvenelim. Olumsuz düşünmeyelim. Saat 12:45 Yengeç burcunda oluşacak sondördün, bir yandan ilişkimizle ilgili konularda adil bir paylaşımın olmasını isteriz. Diğer yandan kendimizi güvence altına almaktan yanayız. Ancak burada partnerinizle aranızdaki paylaşımın önemi büyük. Eğer düzgün bir ilişki yaşanıyorsa zaten bir sorun yok. Partneriniz adil davranır siz de kendinizi güvende hissetmenin huzurunu duyarsınız. Ancak ilişkisinde sorunları olanlar açısından zorlayıcı bir gün. Çünkü partner ortalama davranırken, siz aradığınız ve ihtiyacınız olanı elde etmekte zorlanırsınız. Kafanızın içinde bir çok soru cevap bekler. Ancak o cevapları almak zordur. Size öyle bir güven vermelidir ki, siz onunla aynı yolda yürümenin hazzını yaşayın. Sanki her şey ona bağlı gibidir. O seviyorum derse, rahatlarsınız. O size sarılırsa mutlu olursunuz. Burada yapılması gereken güveni, önce kendi içinizde oluşturmaktır. Bir başkasına bağlı olmamalı sizin mutluluğunuz. Lütfen bu ayrımı iyi yapınız. Saat 15:18 Ay-Venüs olumlu görünümü güven içinde yaşamak, sıcacık bir yuvanın özlemini çeken birey, eskiyi düşünür. Kendince yüzleşmelerde bulunur. Tutkuları yoğundur. Ne olursa olsun kaybetmek istemez. Sevdiğine veya güvendiğine sarılır. Saat 21:46 Ay-Neptün görünümü, kendimizi mutlu etme, sıkıntıdan uzak durma arzumuzu işaret ediyor. Huzur bulduğumuz insanlara, ortamlara yöneliriz. Bu bazen kişinin yuvasıdır, ailesidir veya sevdiğidir. Duyarlı olabiliriz. Sevdiklerimizi önemseriz.

2 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dağılmadan, kendi amaçlarına yönelik hareket etmeye çalışacağın bir gün. Ancak İsteklerine göre hareket etmek, engellerle karşılaşmana neden olabilir. Kendini saklama ve çevrendekileri mutlu etme çaban seni ne kadar da yoruyor farkında değil misin? Biraz kendine dönmeli ve etrafındaki yükselme fırsatlarını kaçırmamaya çalışmalısın. Hırslarınla hareket edeceğin bugünyerinde gözler senin üzerinde olacak. Kıskançlıklara dikkat! İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, katılacağın davette tanışacağın kişiyle yeni bir aşka yelken açabilirsin. Duygularının bu kadar hızlı olması seni şaşırtsa da kalbine söz geçiremeyebilirsin. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşının sorunlarına destek olacaksın.

2 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailede yaşanan problemler özellikle baba figürüyle yaşayabileceğiniz bazı iletişimsel sorunların olabileceği bir gün. Buna çözüm olarak ortamdan uzaklaşmak ve yaşadığınız yeri değiştirmek size iyi gelebilir.

2 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içerisinde yaşanacak olan tartışmalardan uzak durmalısınız. Uzaklarda olan bir ilişkiniz her an gündeme gelebilir. Parasal konularda başkalarından yardım isteyip, yeteneklerinizi kullanacağınız işlerden para kazanıp bu şekilde işlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilir, Sanatsal organizasyonlardan keyif alabilirsiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi olarak oldukça şanslısınız. Büyük fırsatlar yakalayarak kazancınızı yatırıma çevireceksiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sizin için son derece şanslı ve olumlu bir atmosfer hakim. Gün boyunca sevgi dolu paylaşımlarla sevdiklerinizle birlikte çok keyifli zaman geçirebilir, birbirinize olan bağılığınızı yeniden keşfedebilirsiniz. İşlerinizle ilgili olumlu gidişat bugün özellikle sizi iyi hissettiriyor. Gün içinde dinlenmek, tembellik yapmak ve sevdiklerinizle evde vakit geçirmek için ideal zamandasınız.

2 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Neşeli, coşkun ve yenilikçi Koçlar, günlük sorumluluklar ve aile işleriniz arasında sıkışabilirsiniz. Beklentileri karşılamakta zorlanmak sizi yorabilir. Günün ikinci yarısında daha fazla destek göreceksiniz. Hızlı hareket etme beceriniz sayesinde sonuç alıp ilerlersiniz.

2 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton arasında zorlu bir etkileşim meydana geliyor. İş hayatınızda derin düşünceleri açığa çıkartmaya ihtiyaç duyacaksınız. Güçlü kişilerin desteğini alarak büyük projeler için adım atmaya kendinizi hazır hissedersiniz. Kendinizi bilgiyle savunacağınız bir gündesiniz. Bol şans!

2 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, demeyin.

2 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 43' 15" R
Ay
Başak
02° 22' 51"
Merkür
Boğa
00° 28' 55"
Venüs
Boğa
20° 27' 40"
Mars
Koç
11° 50' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 24"
Satürn
Balık
17° 49' 24"
Uranüs
Boğa
23° 15' 40"
Neptün
Balık
29° 20' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 42"
Lilith
Başak
25° 05' 26"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>