Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk konusunda ani ve hoş gelişmeler yaşamanız mümkün. Ay bir yandan duygularınızı yüzeye daha çok çıkarıyor, bir yandan da önlemci olmanızı öğütlüyor. Güzel paylaşımlarınızın gölgelenmemesi için bazı şeyleri görmezden gelmeniz gerekebilir.

Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından desteklenebileceğiniz bir gün. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz kariyeriniz açısından kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Bireysel çalışmalar sizin açınızdan çok daha verimli olacak.

Masraflarınızı arttırabileceğiniz bu dönemde ayaklarınız yere sağlam basmanızda fayda var. Yinede parasal kaynaklarınızın arttığı söylenebilir. Hukuksal kazanımlar söz konusu olabilir.

İkili ilişkilerinizde, özellikle içine parasal konuları da alıyorsa bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne hareketli başladınız. Yapmanız gereken sürüyle işiniz var. Meraklı kişiliğiniz yine bir şeyleri karıştıracak, ama duymak istediklerinizi değil, duymaktan çekindiklerinizi işiteceksiniz. yeni tanıştığınız birinin ciddi bir sağlık sorunu olduğunu öğrenecek, buna çok üzüleceksiniz. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 12:02 olana dek  Ay-Boşluk etkisi altındayız.  Çarşamba günümüz bu şekilde başlıyor. Bu süre içinde duygusal olarak bizi etkileyen, kendimizi güvende hissetmememize yol açan her durumu hassasiyetle ele alabiliriz. Aslında haklı sebeplerimiz vardır. Fakat dış dünyadaki insanların anlaması pek mümkün değildir. Kendimiz veya ailemizi ilgilendiren konulardaki tüm eksikler ve hatalara isyan edebiliriz. Boşluk etkisi altında tabii ki sakin olmamızda yarar var. Saat 12:02  itibariyle Ay-Boğa burcunda seyredecek. Bütçemizi gözden geçirebilir ne kadar güvende olduğumuzu, elimizdeki miktarın ihtiyaçlarımızı karşılamada yeterli olup olmadığını hesaplamaya çalışabiliriz. Ay-Boğa burcu geçişleri Koçlar için mali konularda genelde destekleyicidir. Ayrıca sakinleştirir, duygularınızı kuvvetlendirir. Saat 20:01 Ay-Jüpiter görünümü, paramıza sahip çıkmamızı ve buna uygun şekilde hareket etmemizi sağlayıcıdır. Detaylı düşünürüz, mantığımızı öne alırız ve işimize sahip çıkarız. Sağlığımızı önemsediğimiz için, rahatlatıcı bir akşam geçirebiliriz. Gün boyu  güzellikler sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,

2 Eylül 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün görev ve sorumluluklarınızı biraz hafifletebilirseniz, sosyal aktivitelerde bulunabilir, keyifli planlar yapabilir ve ruhsal anlamda sıkıntılarınızı azaltabilirsiniz. Aşk hayatınız açısından da güzel bir gün olabilir. Partnerinizden veya sevdiğiniz kişilerden uzun süredir istediğiniz şeylerin gerçek olması veya bu yönde eğilim göstermeleri sizi mutlu edebilir.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yarım kalan işleri tamamlamak için güzel bir gün. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan olayların, başlanılan işlerin, sonlandırılan ya da görmezden gelinen şeylerin belli bir amacı olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Şimdi ki hedefiniz ise, bu amacı doğru kullanmak ve ortaya çıkan planlarınızı uygulamaya geçirmek olmalı. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde kararsızlık, tembellik veya netleştirilemeyen durumlar söz konusuyken, öğle sonrası saatlerde, parayla ilgili işler, alışverişler, ticaret başlıklı konular başta olmak üzere daha rahat akan ve üretken bir gündeyiz. Planlarımızı uygulamaya koyabilir, işlerimizi tamamlayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol etmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğinizi hissettiğiniz zamanlar olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle program yapmak isteyebilirsiniz.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün büyük başarılara imza atabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir terfi haberiyle de neşeniz iyice yerine gelecek. Ancak bu yoğun tempoda partnerinizi ihmal etmeyin. O sizi çok seviyor.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

2 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sabah kafanıza göre hareket etme isteğiniz yüksek olacak. Öğleden sonraysahayatınızda güzel etkileşimler içine gireceksiniz. Gerçekçiliği elden bırakmamaya özen göstermelisiniz.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bol bol aşk için vaktiniz olacak, fiziki anlamda değişiklikler yapmak, saçınızın stilini ve rengini değiştirmek için ideal zamanlar olacak. Herhangi bir estetik müdahale içinde uygun dönemde olacaksınız. Hayata daha çok sevgi penceresinden bakabilecek, sevimlilik maskesini uzun süre üzerinizde taşıyabileceksiniz

2 Eylül 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu beraberinde tembellik de getirecek. Yataktan kalkmak istemeyeceksiniz. Fakat unutmayın çalışmadan hiçbirşeyi halledemezsiniz. Sevdiğiniz de bu duruma çok üzülecek ve en büyük destek ondan gelecek.

2 Eylül 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 29' 19" R
Ay
Balık
24° 25' 05"
Merkür
Koç
19° 05' 14"
Venüs
Boğa
06° 09' 32"
Mars
Koç
02° 57' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 13"
Satürn
Balık
16° 56' 06"
Uranüs
Boğa
22° 35' 15"
Neptün
Balık
29° 01' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 34"
Lilith
Başak
23° 48' 08"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>