Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızla ilgili beklentileriniz bu duygu karmaşasına göre daha makul bir durumda. Sevgilinizin size gösterdiği yakınlığı bozmamak için azami bir gayret içerisindesiniz. Bazı konularda problem yaşadığınız bu günlerde onu karşınıza almanız sizi hem yalnızlığa itecek hem de en önemli desteğinizden uzak olacaksınız. Üstelik o sizin bu yaşadıklarınızdan habersiz sizle beraber olacak saatlerin beklentisi içerisinde.

Bugün işinizde önemli huzursuzluklara açık bir gündesiniz. İşlerin istediği gibi gitmemesi karşınızdaki insanların size göre ihmalkar davranışlar içerisinde bulunması ve sırf ihmalleri yüzünden bazı kayıplarınızın olması sizi oldukça huzursuz edecek. Oysa öfkenize hakim olup kızgınlığınızı dışa bu kadar yansıtmasaydınız her şey zaman akışı içerisinde düzelecekti.

Bugün bazı yanlış işlemler yüzünden biraz maddi kaybınız olacak ama en kısa zamanda bu kaybınızı telafi edeceksiniz.

“Keskin sirke küpüne zarar verir” Bu atasözünü unutmamalı ve öfkenizi kontrol altına almayı öğrenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde etkileneceğiniz gelişmeler, kendinizi daha enerjik hissetmenizi sağlayacak. Sosyalliklerinizi arttırma çabaları içine girebilir, eğlenceli ortamlara daha da ilgi duyabilirsiniz. Gelecek planlarınıza daha gerçekçi yaklaşmalısınız. Deneyimli kişilerin uyarıları sizi birtakım hayalciliklerden uzaklaştırabilir. Hayalciliğiniz, olası başarılarınızın önünde engel gibi duruyor.

2 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 2 Mart saat 03:51 Başak burcunda oluşacak Dolunay, çalışma hayatından finansal konulara kadar hiçbir şeyin mükemmel gitmediğini düşünmeye neden olur. Sanki her şey ters gidiyor gibi gelir. Bu biraz da bizim kendimize acımak duygumuz veya her şeyi eleştirmeye dönük tavrımızdır. Böyle bakmayı doğru buluruz. Oysaki bu Dolunayda, daha ılımlı olmak gerekiyor. Çünkü keskin sirke küpüne zarar demişler. Hayat bu, bazen zorluklar, terslikler olabilir. Bu demek değildir ki, böyle gidecek, her şey berbat olacak. Böyle düşünemeyiz. Sizin bu Dolunayda, önceliklerinizi belirlemeniz gerekiyor. Buna göre bir yol haritanız olmalı. Hem şikayet edip, hem eleştirip, hem kendimizi üzersek, fiziksel ve ruhsal anlamda yorgun düşeriz. Merkür-Balık burcunda ilerliyor ve yakında burcunuza geçiş yapacak. Merak etmeyiniz, bugün yoluna koymakta zorlandığınız işleri daha hızlı şekilde halledeceksiniz. Dolunayın farkındalık yaratması, gerçekçi analizde bulunmamızı sağlaması dileğimle,

2 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Açık sözlü olmanın iyi olduğunu düşünüyorsun. Ancak bugün açık sözlülüğün patavatsızlığa dönüşebilir, dikkat!

2 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizin söylediklerini bugün içsel anlamda fazlasıyla benimseyebilir ve onların sözleri ile yaşamınızda bazı kararlar almak durumunda hissedebilirsiniz. Özel hayatınızı mercek altına alabilir ve yaptığınız hataları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yaşamda hatalarımızın olması çok muhtemeldir ancak hatalarımızı telafi etmenin de yolları vardır. Eğer bir şeyleri kaybetmek değil kazanmak istiyorsanız bunun için elinizden gelenin belki de daha fazlasını yapmalısınız.

2 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ilişkilerinizde çok önemli farkındalıklar elde edebilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki kişiler ile ilgili durumlar gündeminizi etkileyebilir. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınızı göz ardı etmemeniz gereken zamanlarda olabilirsiniz. Endişe duyduğunuz olayları abartmamaya özen göstermelisiniz. İşlerinizin yavaş ilerlemesinden kaynaklanan olumsuz koşullara karşı sakin olmanızda fayda var.

2 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkiler açısından destekleyici bir gündeyiz, Mart ayına ortak maddi konularda,ve para konularında beklenmedik, ani destekler alarak girebilirsiniz.

2 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşme, buluşma ve katıldığınız etkinlikler size son derece keyif verirken, kardeşler, akrabalar, komşular ve yakın çevre ziyaretleri için ideal bir gündesiniz. İletişim konusunda şanslarınızın olduğu bugün, seyahatler için de faydalı bir gündesiniz.

2 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, sağlığınızı ve günlük beslenme alışkanlıklarınızı tetikleyebilir. Günlükhayatınızın akışındaki değişimler sizi ruhen zorlayabilir. Endişelerden uzak durmalısınız.

2 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

11 derece Başak burcunda meydana gelen Dolunay gündelik hayatınızdaki aksaklıklara düzen taşırken ruhen sizi daha mutlu, canlı ve dinamik kılacak. İş ortamınızdaki detay gerektiren konularda hızlı gelişmeler meydana gelir. Hatta ofisinizi taşımak fikri de sizi cezbeder. Mesai arkadaşlarınızın size sağladıkları desteği gözden kaçırmayın.

2 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşüncesizce para harcayıp bütçenizi sarsma tehlikesini doğurabilirsiniz. Çoşkunuzu alışveriş yerine spora veya hobilerinize yöneltin. Sanat gibi yaratıcı faaliyetler de hareketliliğinizi kontrol altında tutmanıza yardım edebilir.

2 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 07" R
Ay
Başak
29° 58' 51"
Merkür
Boğa
03° 31' 56"
Venüs
Boğa
23° 19' 52"
Mars
Koç
13° 37' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 26"
Satürn
Balık
17° 58' 51"
Uranüs
Boğa
23° 23' 47"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 46"
Lilith
Başak
25° 20' 58"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>