Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Duygusal konularda şanslı olacaksınız ve sizin için güzel gelişmeler olabilir. Küçük de olsa bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecektir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Sevdiğin,iz insanla birlikte planlar yapabileceksiniz ve bu planlarınızı kısa sürede gerçekleştirmek isteyeceksiniz. Aranızdaki uyumun güzel olması her ikinizi de mutlu edecektir. Hoşunuza gidecek ortamlara girebilirsiniz ve zevk alacağınız aktivitelere katılabilirsiniz.

Enerjinizi olumlu olarak disipline edebileceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel olarak çok aktifsiniz aynı anda birden çok konuyu düşünebiliyorsunuz. Bir konuya konsantre olmakta zorluk çekebilirsiniz ancak çevrenizi iyi gözlemlemeniz sizin için faydalı sonuçlar doğuracaktır. Olaylara esnek bakabilmeniz sayesinde bazı küçük başarılar kazanabilirsiniz. İşinizle ilgili bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Genel olarak işinizle ilgili konularda aktif olacaksınız.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve bu anlamda oldukça şanslı olacaksınız. Ancak harcamalarınızda aşırıya kaçma tehlikeniz sizi önümüzdeki günlerde sıkıntıya sokabilecektir.

Beklentileriniz doğrultusunda gelişmeler olacaktır. Ani bir karar verebilirsiniz ve hemen eyleme geçmek isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ayrıntıları atlayabiliyorsunuz. Sezgilerinize duyduğunuz haklı güveni fazla payelendirebiliyorsunuz. Değişik ortamlarda bulunma arzunuz, yakında sürpriz fırsatlar yakalayabilir. Bu sıralar keyfinizi azaltacak, ama birkaç gün için katlanmak zorunda olduğunuz biri var. İyi zaman geçirmeniz, onunla tahammüllü ilişkiler kurabilmenize bağlı gibi görünüyor.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne güzel etkilerle başlıyorsunuz. Bugün daha sakin ama bir o kadar da huzurlu bir enerjiniz var. Hayatınızda bazı konuları yavaş yavaş netliğe kavuşturuyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirmenin hayal olmadığını göreceğiniz bir güce sahip olacaksınız. Koç burcu olarak mevcut yapınızla yapamayacağınız hiçbir şey olmadığını zaman zaman kendinize hatırlatın. Özellikle kariyer hayatınızda hayal ettiğiniz konuma gelebilmek için bugün kendinize hedefler koyabilirsiniz. Çalışmıyorsanız sizin önünüze engel çıkartanları artık siz de hiçe sayıp kendinizi mutlu edecek şeyler için harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde Oğlak burcunda ilerleyen Ay, Mars ve Plüton kontağını çalıştırıyor olacak. Gerginlikler yaşayabileceğiniz zamanlar olabilir. Sevgiler, Astromeri

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mantığınla hareket ediyorsun!İçindeki güç seni daha cesaretli kılıyor. Artık mücadele etmeyi yorulmak olarak görmüyorsun. Bu anlamda biraz daha kendinden emin tavırlar sergileyeceksin. Ayın cazibeli bakışı duygularında coşku, görüntünde çekicilik kazanmana neden olabilir. İş başarıların konuşulurken hedeflerinde daha rasyonel davrandığın bir dönem başlıyor senin için. Aşk hayatında ise kimseyi dinlemiyorsun! İnsanlar ne düşünürse düşünsün sen hissettiğin aşkı yaşamak isteyeceksin. Evli bir Koç burcuysan, şimdiden eşine hazırlamak istediğin 14 Şubat paketinin, istediğin gibi olmaması biraz canını sıkabilir. Akşam saatlerinde katılacağın davette gözler üzerinde olacak. Tanışacağın bazı insanlara ısınamayabilirsin. Yine de önyargılı davranmamanı tavsiye ederim.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyalleşmek ve yeni olan şeylere bir şans verebilmek adına harika bir gün. Geçmişe dair yeni ve önemli kararlar alabilirsiniz. Duygusal hayatınızı yeniden şekillendirebilirsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, tamamlanması gereken sorumluluklara işaret etmekte. Koşullar yorucu olabilir.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal bir güne giriyorsunuz. Sinema ya da tiyatro gibi bir etkinliğe katılmak için de oldukça uygun bir gün.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün olumlu haberler alabilir, kısa gezilere katılabilir, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Amaçlarınıza daha rahat konsantre olabileceğiniz bugün 18.00 sonrasında ailenize zaman ayırmak, sevdiklerinizle görüşmeler yapmak ve evde vakit geçirmek için keyifli bir zaman dilimi olacak.

2 Şubat 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Erteleyip görmezden geldiğiniz işlerle yüzleşebilirsiniz. Otorite konumunda olan insanlarla çatışmalar, karşılıklı restleşmeler olası. Gün boyu kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasında oluşan gergin görünüm partnerinizle aranızda ciddi bir süreç başlatır. Birbirinizin üzerinde aşırı baskı kurmak isteyebilir, manipülatif tavırlar sergilersiniz. Bu yanlış tutum ve tavrı takınmaktan hemen vazgeçmeniz gerekir. Dövüş sanatlarıyla ilgili bir eğitime başlamak için harika bir gün.

2 Şubat 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatın akışının yetişilemeyecek kadar hızlı olduğunu düşünmekle geçireceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. İçinde olduğunuz yüksek tempo sinirlerinizi gerebilirse de, sakin kalmak için çabalamalısınız. Sinirlerinize yenilirseniz, yoğunluğun altından kalkma şansını kaybedebilirsiniz.

2 Şubat 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 22" R
Ay
Terazi
03° 06' 08"
Merkür
Boğa
03° 53' 28"
Venüs
Boğa
23° 39' 21"
Mars
Koç
13° 49' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 10"
Satürn
Balık
17° 59' 53"
Uranüs
Boğa
23° 24' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 33"
Lilith
Başak
25° 22' 43"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>