Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz size karşı çok anlayışlı ve yakın davransa da siz ona bir türlü onun hakettiği şekilde davranamıyorsunuz. Bugün de bu tip davranışlarınız ile onun kalbini kıracaksınız. Fakat onun gönlünü almak için yeterince yakın davranmayacaksınız. Bu şekilde davranmayı sürdürürseniz ilişkiniz kısa zaman sonra sonlanacaktır.

İş yerinizde sevilen birisiniz. Son zamanlarda içinize attığınız kimse ile konuşamadığınız sıkıntılarınız yüzünden işinize konsantre olmakta zorlanıyor ve zaman zaman hatalar yapıyorsunuz. Bugünde yapacağınız bir hataarkadaşlarınız tarafından telafi edilecek.

Parasal konularda bir türlü tatmin olamıyorsunuz. Sürekli yatırım arayışları, daha fazla para nereden kazanabilirim düşüncesi içerisindesiniz. Gün içerisinde bu konular hakkında sık sık dostlarınız ile sohbet edecek, onların fikirlerini alacaksınız.

Sevgilinize karşı çok tuhaf davranışlar içerisindesiniz. Oysa ki onu seviyor ve onun da sizi sevdiğini biliyorsunuz. Ona karşı biraz daha yakın davranmaya ve sevginizi göstermeye özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi fena halde özel hayatınıza kaptırmış durumdasınız. Bu yüzden işinizle ilgili konulara zor konsantre olacaksınız. Yakınlarınıza biraz anlayışlı davrandığınız takdirde aranızdaki tüm buzlar eriyecek. Bencil davranmayıp onlarla uzlaşma yolları aramalısınız. Sevdiğiniz insanın ağır yükümlülükler altına girmesi sizi rahatsız etse de. Bu duygunuzu ondan gizleyip ona yardımcı olmalısınız.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, cumartesi günü boyunca, Aslan burcunda ilerleyen Ay bizlere eşlik edecek.  Bu enerji gerek aşk hayatınız ve gerekse  sizi  alakadar eden her konuda sıcak ve sevgi dolu davranmanızı sağlayıcıdır. Eğer varsa çocuğunuzla veya sevgilinizle birebir temasta bulunmaktan zevk alırsınız. İçinizden geldiği gibi davranırsınız. Mükemmellik arayışınız yanlış karar vermenizin veya hatalı seçimde bulunmanızın önüne geçer. Saat 10:29 Ay-Jüpiter kavuşumu, güven duygumuzu, yaşam sevincimizi yükseltiyor. Etrafımızdaki dünya ile öylesine kuvvetli bir ilişki kuruyoruz ki, yan yana geldiğimiz insanlar bizimle olmaktan keyif duyuyorlar. Koçlar zaten doğal insanlardır. İçlerinden geldiği gibi hareket ederler. İşte bu görünüm, bu doğal ifadenin dışa yansıması olarak gayet olumludur. Saat 12:56 Ay-Uranüs olumlu görünümü, yenilikçi düşünmemizi,  özgürce hareket etmemizi ve değişime açık bir yüreklilikle EVET dememizi sağlıyor.  Bir arkadaşlığın aşka dönüşmesi, verilmiş bir kararın hızla uygulanması, evimiz, ailemiz ve bizi ilgilendiren konuların akıllıca yoluna konulmasında bu görünüm gayet olumludur. Saat 21:46 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, duygusal yoğunluğu yükseltici. Baştan çıkmaya ve çıkarmaya hazırız sanki. Güçlü ve tutkuluyuz akşam saatlerinde. Cumartesi günümüzün  keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

20 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay sosyal evinizde ilerlerken, ilişkilerinizi duygusal boyutlarda ele almanıza neden olacak. Güçlü bir Mars etkisi içinde olduğunuz için, çevrenize karşı baskılı davranabilirsiniz. İsteklerinizde ısrardan kaçınmalısınız. Maddesel konularda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Duyu organlarınızla ilgili problemler gündeme gelebilir.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son dönemlerde üzerinde durduğunuz veya para harcadığınız konularda daha hızlı ilerlemek istiyorsanız size bu konuda yardım edebilecek bağlantılara sahipsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Olumsuz gibi görünen ya da olumsuz giden olaylar moralinizi bozmasın. Yapılması gereken şey farklı yöntemlerle ilerlemek ya da farklı şeyler deneyip farklı konularda başarı sağlayarak diğerlerine boş vermek olabilir. Sırık atlama elemelerini kazanamamanız, en iyi görüntü yönetmeni seçilemeyeceğiniz anlamına gelmez. Öyle değil mi?

20 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konular biraz yüzünüzün asılmasına neden olabilir. Akıllı adımlar atarak bunu en az sıkıntıyla atlatacaksınız.

20 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin.

20 Eylül 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 21' 06" R
Ay
Oğlak
24° 13' 43"
Merkür
Koç
16° 51' 54"
Venüs
Boğa
00° 54' 22"
Mars
Balık
29° 40' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 22"
Satürn
Balık
16° 34' 08"
Uranüs
Boğa
22° 20' 34"
Neptün
Balık
28° 54' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 16"
Lilith
Başak
23° 19' 46"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>