Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizi, sizin onu sevdiğinizden daha çok sevdiğini düşünüyor. Bu tespitinde haksız da sayılmaz. Size cazip görünmek için elinden geleni yapıyor. Onun bu çabasına karşılık verirseniz siz de daha mutlu olabilirsiniz.

İş yerinizdeki konumunuz giderek daha da güçlenecek. Rekabete dayalı bir işte, hiç rekabet yapmadan da başarılı olunabileceğini kanıtladınız. Sadece kendinizle yarışıyorsunuz ve bunda da başarılı oluyorsunuz.

Bugün çok sevineceğiniz bir para haberi alabilirsiniz. Küçük bir meblağ ama sürekli ve düzenli olarak elinize geçecek. Bu durum sizin yeni harcama planları yapmanıza neden olabilir.

Hiç kimsenin desteklemediği bir gönül ilişkisini bir tek siz onaylıyorsunuz. Onlar sizi çok takdir ediyor ama bu konuda başkalarından eleştiri alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkabilir. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz. Aile bağlarınızın sağlamlığı, bu zor dönemi atlatmanıza yardımcı olabilir. Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız. Kısa ve cazip bir yolculuk teklifi alabilirsiniz.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 09:58 Ay-Mars görünüm etkisini, ilişkisi olanlar açısından ele alırsak, her iki kişinin de aynı hedef üzerinde anlaşmaları ve birbirlerine destek olmaları, güç birliğinde bulunmaları çok önemlidir. Bu görünüm sayesinde yeniliklere açık oluruz. Uzlaşıya açığız. Saat 12:11 Ay-Kuzey düğüm görünümü, size yaşama hevesi verir. Özgürce hareket etmenizi sağlar. Aşk hayatınızı güçlendirir. Güne olumlu başlamanızı sağlar. Saat 13:37 Ay-Merkür kavuşumu, hayatı olumlu açıdan ele almak istediğinizin işareti. Başınızdan geçen acı tecrübeleri unutmak istiyorsunuz. Kişi bu etki altında, her şeyin güzel olacağına dair umudunu korumaktan yana. Her şeye rağmen, hayata güzel diyebilmek için çabalıyor. Alışkanlıklarını, bir türlü vazgeçemediklerini düşünüyor. İyimser düşünmeye çalışıyor ve bir anlamda kendiyle ve yaşamla yüzleşiyor sanki. Bu yüzleşmede başarılı olması için, öncelikle güven duygusunu yitirmemesi ancak gerçekçi olunması gerekiyor. Saat 22:55 Ay-Chiron görünümü, yeniliklerin veya bir değişikliğin sizi olumsuz yönde etkilemesinden çekindiğinizi gösteriyor. Mutlu haftalar, işlerinizde kolaylıklar dilerim. Can-ı yürekten sevgilerimle,

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni hiç sakin bir pazartesi beklemiyor. Güven eksikliği duyduğun insanları sorularınla köşeye sıkıştırabilirsin.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak bir mali girişim ile farklı kazanımlar elde edebileceğiniz başarılar söz konusu olabilir.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizden daha farklı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlgi duyduğunuz konular yeniden gündeme gelebilir. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Gün içinde kurduğunuz ilişkiler sizin için önemli olabilir. Sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Bu durum işlerinizi ilerletmeniz için fırsat olabilir.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilgi alışverişi, eğitim ve öğretim adına verimli bir gün geçirebilirsiniz. Sosyal paylaşımlarınız dikkat çekici olurken sınırlarınızı aşma, macera ve keşif arzunuz sizi uzak yollara ve seyahatlere götürebilir.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

20 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hızlı yapınızla dış ortamlarda birçok işinizi halledebilirsiniz. Parasal harcamalarınızda aşırılıktan uzak durmanız gerekiyor.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Plüton arasında oluşan gergin görünüm partnerinizle aranızda ciddi bir süreç başlatır. Birbirinizin üzerinde aşırı baskı kurmak isteyebilir, manipülatif tavırlar sergilersiniz. Bu yanlış tutum ve tavrı takınmaktan hemen vazgeçmeniz gerekir. Dövüş sanatlarıyla ilgili bir eğitime başlamak için harika bir gün.

20 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

20 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 49' 37" R
Ay
Oğlak
03° 13' 24"
Merkür
Koç
16° 22' 34"
Venüs
Koç
28° 58' 20"
Mars
Balık
28° 27' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 25"
Satürn
Balık
16° 25' 44"
Uranüs
Boğa
22° 15' 12"
Neptün
Balık
28° 51' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 33' 56"
Lilith
Başak
23° 09' 19"
True Node
Koç
15° 25' 01"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>