Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi kaybetmekten korkuyorsunuz. Bu korkular ilişkinizi çok olumsuz etkiliyor. Görünürde onu kaybetmeniz için bir neden olmadığı halde, bu tavrınızla gerçekten kaybetmenin nedenlerini hazırlıyorsunuz.

İş ilişkilerinizi düzene sokmaya çalışıyorsunuz. Bu yeni düzenleme işinde, değişik görüşleri olan biriyle tartışma yaşayacaksınız. İşinizle ilgili bazı alışverişleriniz olacak.

Pişmanlığını bugünlerde yaşadığınız büyük bir ödemeniz var. Şimdiden onu toparlamaya girişmiş görünüyorsunuz. Biraz zorlanacaksınız, ama bu ödemenin de altından kalkacaksınız.

Önümüzdeki günlerde yapmayı düşündüğünüz ziyaret sizin için sandığınızdan çok anlam taşıyor. Bu yüzden bu toplantıyı aldığınızdan daha çok ciddiye almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızla olan ilişkinizi yeniden ele alıp bir şekle sokmanız gerekiyor. Bu arkadaşınız son zamanlarda ona biraz tepeden baktığınızı, ilişkinizde saygının azaldığını düşünüyor. Sizin aynı kanıda olmayışınız fazla anlam taşımıyor. Önümüzdeki günlerde sizi biraz üzecek haberler alacaksınız. Bu haber doğrultusunda bir akraba problemine çözüm bulmaya çalışacaksınız.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Çarşamba günümüz Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. Saat 16:56 olana dek etkili bu süreçte, çevrenizle olan her türlü iletişiminizde size söylenenlere ve söylediklerinize dikkat ediniz. Altından kalkamayacağınız vaatlerde bulunmayınız. Her türlü alış-satış işlemlerinizde dikkatli olunuz. İşlerinizi internet üzerinden yapıyorsanız, bilgilerinizi iyi depolayınız ve güvenlik altına alınız. Randevunuza gecikmemek için biraz daha erken yola çıkınız. Kimle görüşecekseniz o kişiyi arayıp görüşmenizi teyit ediniz. Ajandanızı kontrol ediniz ve önemli notların buraya kaydediniz. İnsanların sizi kandırabilme riskini gözden kaçırmayınız. Etrafınızdaki insanları iyi gözlemleyiniz. Saat 16:56 itibariyle Ay-Yengeç burcunda ilerlemeye başladığında eski anılar, eskiye dair bazı özel konular, duygular ön plana çıkmaya başlar. Eviniz sınırları içinde dinlenme arzusu, güvendiğiniz bir yerlere sığınma ihtiyacınız yükselebilir. Bu güçsüzleşmeniz anlamına gelmesin. Sadece günün stresini üzerinizden atabilmek içindir. Zorlukların üstesinden kolayca gelmeniz, güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğerdeğiştirmek istiyorsanız; biraz beklemeli ve eski müracaatlarınızı gözden geçirmelisiniz. Unuttuğunuz bir başvurunuzla ilgili gelişmeler gündeme gelmiş olabilir. Uzun süredir görmediğiniz bir akrabanızdan haber alabilirsiniz. Ev, emlak alım-satım konularında acele etmeyin. Eski bir eviniz varsa, onunla ilgili onarım işleri ile uğraşabilirsiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı an da pek çok şeyle uğraşmak zorunda kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir. Başkalarının işleriyle uğraşırken kendi istek ve ihtiyaçlarınızı arka plana atmanız, onların işleri olumlu sonuçlar verirken, sizin istediğinizi alamamanız sonucunu doğurabilir. Dikkat!

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde dernek veyayerinizde yarım kalan çalışmalarınızı toparlayabilirsiniz. Gününüzü yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenerek geçirebilirsiniz. Önemli konuları öğleden sonraya bırakmaya çalışın. İlerleyen zamanlarda annenizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eviniz veya arkadaşlarınız ile ilgilenebilirsiniz. Ayrıca sorumluluk hissettiğiniz ve baskı duygusu yaratan konulara yönelik çalışmalar yapacaksınız.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde geleceğe yönelik hayallerinize ve çalışmalarınıza hız kazandırabilir, takım çalışmalarında başarılı olabilir, seminerler, sunumlar ve toplantılara katılabilirsiniz. Görüşmelerden fayda görebileceğiniz bugün, finansal konularda şartları zorlamamanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne iletişiminiz yüksek başlayacaksınız. Halletmeniz gereken işleriniz ve randevularınıza vaktinizi harcayabilirsiniz. Öğleden sonra ilgi alanınıza yönleneceksiniz. Geceyi ailenizle bir arada geçirebilirsiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğerdeğiştirmek istiyorsanız; biraz beklemeli ve eski müracaatlarınızı gözden geçirmelisiniz. Unuttuğunuz bir başvurunuzla ilgili gelişmeler gündeme gelmiş olabilir. Uzun süredir görmediğiniz bir akrabanızdan haber alabilirsiniz. Ev, emlak alım-satım konularında acele etmeyin. Eski bir eviniz varsa, onunla ilgili onarım işleri ile uğraşabilirsiniz.

20 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin.

20 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 54' 56" R
Ay
Yay
20° 57' 59"
Merkür
Koç
16° 10' 30"
Venüs
Koç
27° 49' 01"
Mars
Balık
27° 43' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 21"
Satürn
Balık
16° 20' 39"
Uranüs
Boğa
22° 12' 00"
Neptün
Balık
28° 49' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 44"
Lilith
Başak
23° 03' 04"
True Node
Koç
15° 27' 60"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>