Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Cinsel dürtülerinizin kuvvetli olacağı bugün gizli beğeniler ortaya çıkarak sizi şaşırtabilir. Değişikliğe kaçınılmaz ihtiyaç duyuyor ve istiyorsunuz. Yine de yeni başlangıçlar için hiç de uygun bir dönemde değilsiniz.

Günlük işlerinizdeki başarı ve istikrarı uzun vadeli çalışmalara dönüştürebilirsiniz. Bugün yaşadığınız mekânlarda ufak düzenlemeler yapabilir, çalışma arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz. Bugün yarım kalmış işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz.

Ortak çalışmaların vebirliklerin sizin için önemli olabileceği bir gün. Tek başınıza başaramayacağınıza inandığınız bir işte alacağınız destekle iyi bir gelir bekleyebilirsiniz.

Geleceğe ait planlarınızı yeniden, daha dikkatli bir biçimde ele almak faydalı olabilir. Özellikle sosyal çevrenizde değişiklikleri göz ardı etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz. Önümüzdeki bir kaç gün sizin için aktivite, yolculuk ve haber alma dönemi de olabilir. Şayet tatil imkanı bulabilirseniz tam gerek duyduğunuz dinlenmeyi sağlayabilirsiniz. Ailenizin size ihtiyaç duyduğu bu zamanlarda onlarla beraber olmanız sizin içinde olumlu getiriler taşıyor.

21 Haziran 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 00:07 Ay-Uranüs olumlu görünümüyle Pazar gününe adım atacağız. Yenilikçi görüşlerinizle, pozitif halinizle etrafınıza örnek olursunuz.  Dünyaya meydan okuyabilecek kadar güven duygunuz yükselir. Arkadaşlarınızla konuşmak, sohbet etmek, yazışmak hoşunuza gidebilir. Saat 15:53 Ay-Mars görümü, güven duygunuzu yükseltici, arzu ettiğiniz hedefiniz her ne ise, ona ulaşmanızda yardımcıdır. Karşı cins üzerinde gayet etkili olduğumuz zaman dilimidir. Saat 19:09-19:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Ruhsal ve fiziksel anlamda bedenimizi dinlendirmeye, şöyle bir rahatlamaya, sevdiklerimizle beraber olmaya, gönlümüzü hoş kılabilecek şekilde bu zamanı geçirmeye özen gösterelim. 21 Haziran(saat19:38)-23 Temmuz (saat 06:30) tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek. Aşk hayatımız, ailevi yaşantımız, yuvamızı  ilgilendiren her konuda güvence, teminat olgularını bilhassa önemseyeceğiz.  Bir yuvamız olsun, çocuklarımızla mutlu bir hayat sürelim, huzur bulalım isteyeceğiz.  Bu dönemde bir girişimde bulunurken, yeni biriyle tanışırken, güvenliğimize önem vermemiz gerekir.  Geçmişte yaşadığımız üzerimizde iz bırakan olayları düşünürüz. Bu olayları bilmek, nedenlerini öğrenmek isteriz. Ancak bunu yaparken önyargılı olmamakta, iyice anlayıp dinlemekte yarar var. Saat 19:58 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, saat 20:00 de Güneş ile olumlu bir görünüm yapacak. Ailemiz veya işimizle alakalı meseleleri gözden geçireceğiz. Kararlarımızı vermeden önce güvencemizi ön plana alacağız. İnandıklarımızı savunacağız, koruma altına alacağız. Birilerinin bizi eleştirmesine, şunu şöyle yap demesine izin vermeden, biz bildiğimiz şekilde yapmayı tercih edeceğiz. Tüm Babaların, baba adaylarının, babalık duygusuyla dolu yüreklerin 365 günü kutlu olsun. Ebediyete intikal etmiş kıymetli babalarımız nurlar içinde uyusunlar. Kalben sevgilerimle,

21 Haziran 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizi en iyi şekilde ortaya dökebileceğiniz bir gün. Sosyal çalışmalardan hoşlanıyor ve bu konuda çevrenize de destek vermek istiyorsunuz. Hızlı gelişen olaylara karşı kendinizi koruma altına almalı ve gücünüzü bölmemelisiniz. Toplumsal ihtiyaçlarınızı doğrultusunda hareket ederek, egonuzu ön plana çıkarıyorsunuz.

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, bazı kişilerin davetlerini gerçek olamayacak kadar cazip bulabilirsiniz. Şüphelenmeyi bırakıp, kabul etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay ın olumlu açıları sosyal açıdan renkli, keyifli, akıcı iletişimde, sevdiğimiz kişilerle beraber değerlendirebileceğimiz ve özellikle akşam saatlerinde beklenmedik hoşluklara açık güzel bir günde olduğumuza işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinize ve sevdiklerinize zaman ayırabileceğiniz güzel olanaklar var. Bugün keyifli konularla ilgilenebilirsiniz.

21 Haziran 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzularınız olabilir ancak harekete geçme konusunda sabırlı olmanız gerekiyor. Şimdi sırası değil.

21 Haziran 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlarda yer alabilir, güzellik ve bakımınıza yönelik işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşırı yemek yemekten uzak durmanız gereken bugün, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde abartılı duygular ve davranışlarla karşılaşabileceğiniz için, enerjinizi dengelemeli ve tutarlı davranışlar sergilemeyi tercih etmelisiniz.

21 Haziran 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne eğlenceli konu ve olaylarla giriş yapmanız mümkün. Bir arada olduğunuz veya flört ettiğiniz insanla aynı mantık ve duygu çerçevesinde hareket edebilir, eğlenceyi ve riski bugün abartmak isteyebilirsiniz.

KOÇ BURCU 19 HAZİRAN 2015 BURÇ YORUMU

Bugünhayatınızda kurduğunuz olumlu arkadaş ilişkileriniz devrede olacak, çevrenizdekilere güçlü duygularla yaklaşabilirsiniz. İletişimsel ve kreatif işlerinizde güzel sonuçlara ulaşmanız mümkün. Aşk sizi daha da hareketlendirebilir.

KOÇ BURCU 18 HAZİRAN 2015 BURÇ YORUMU

Ortaklı işleriniz üzerine eğilmeli ve iletişiminizi sağlam tutmalısınız. Ortaklaşa atılacak her tür adım size daha çok kazandırabilir. Ailenizle olan bağlantılarınızda davranışlarınıza dikkat edin.

21 Haziran 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sorumluluklarınız artmaya başlıyor, geleceğe yönelik hedefler iyi belirlenmeli ve bunlarla ilgili adımlar atılmalı. Ev, yuva, aile, yaşadığınız yer, ev alım-satım, yer değiştirme, kiralama ile ilgili konular bu bir aylık süreçte odaklanacağınız konular olacaktır. Alevi sorunlar varsa bunları çözmek için harika bir süreç.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

21 Haziran 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 06' 24" R
Ay
Aslan
12° 11' 05" R
Merkür
Koç
28° 26' 11"
Venüs
Boğa
18° 24' 07"
Mars
Koç
10° 34' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 42"
Satürn
Balık
17° 42' 21"
Uranüs
Boğa
23° 09' 50"
Neptün
Balık
29° 17' 56"
Plüton
Kova
02° 04' 20"
Chiron
Koç
21° 25' 33"
Lilith
Başak
24° 54' 18"
True Node
Koç
14° 53' 14"
Son Güncelleme : 14/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>