Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizden atamadığınız bir güvensizliği bastırmak istemenize rağmen zaman zaman açık ediyorsunuz. Bu güvensizliğinize üzülmenin yanı sıra kırılıyor da. Gerçekten de bunu hiç hak etmiyor.

İş yaşamınızda yaşanan bir iletişim sorunu sizin sayenizde çözülecek. İş çevreniz başkalarının yarattığı sorunları sizin çözmenize alıştı. İnsan ilişkilerindeki samimiyetiniz ve pratik zekanızla bu konuda hiç zorlanmıyorsunuz.

Ummadığınız bir ödemeyi hiç zorlanmadan gerçekleştirmenin huzurunu yaşıyorsunuz. Yakın bir gelecekte, elinize hayallerinizi gerçekleştirecek bir para geçebilir.

Hoşgörünün de bir sınırının olduğunu bilmeniz gerekiyor. Bu yalnız sizin için gerekli değil. Hoşgörü gösterdiğiniz kişinin hayatı öğrenmesi için de gerekli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı zaaflarınızın farkında olmanıza rağmen onları gidermek için hiç bir şey yapmıyorsunuz. En büyük zaafınız yakınınızda olan bir kişiye duyduğunuz sevgi. Onun her hatasını görmezden geliyor, ne yaparsa hoş görüyorsunuz. Bu da onu çevresine karşı korunaklı kıldığı için değişmeyi asla düşünmüyor. Bu günlerde güçlü ve şuurlu olmanızı gerektirecek bir gelişme olabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 03:26-10:14 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Ani kararlar vermemeniz lazımdır. Yapılması gereken, hoşgörülü, ılımlı, olgun tavırlar içinde hareket etmek, yenilik olarak düşündüğünüz konuları lütfen bir daha gözden geçiriniz. Saat 10:14 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerlediğinde bir çok meseleyi ciddi şekilde ele alırız. Sorumluluklar bize kendini hatırlatır. Saat 14:29 Venüs-Pluto görünümü, ilişkimizi, mali durumumuzu,hayatımızı derinlikli bir şekilde ele almak arzumuzun işaretçisi. Siz tutkulu bir aşkın, ayaklarınızın üzerinde kuvvetlice durmanın veanlamında güçlenmenin öneminin farkındasınız. Sıkıntılarınıza çare bulmak, değerli bulduğunuz her ne varsa onlara kavuşmak için desteğe ihtiyacınız var. Günün tüm enerjilerinin size olumlu yönde yansıması dileğimle,

21 Kasım 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini günlük rutine ayak uydurmakla sınırlı tutma! Hayatına, özellikle ortak ilgi alanlarını paylaştığın yeni insanlar katılabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlamalarınıza ve iç gözleminize güvenmeniz gereken bir gün.

21 Kasım 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak isteyebilirsiniz. Yeni konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı konularda aldanmalar olabilir. Anlaşmaları gözden geçirmenizde fayda var. Göz ardı ettiğiniz şeylere dikkat etmelisiniz. Gün içinde göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Duygusal olarak etki altında kalacağınız bir gündesiniz.

21 Kasım 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Durup dururken kırıcı olduğunuzun da farkına varın artık. Özellikle aşk konusundaki tartışmalara son verin. Aksi halde yalnız kalabilirsiniz. Sevgiliniz sizi çok seviyor.

21 Kasım 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün dostlarınızdan alacağınız bir haber keyfinizi yerine getirecek. Arkadaşlarınızın davetine giderek hem ilişkilerinizi güçlendirecek hem de yeni dostlar edineceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki beraberliği yeni boyutlara ulaştırabilir, son derece sevimli ve olumlu davranabilirsiniz.

21 Kasım 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki insanlara işleri konusunda yardımcı olmak sizi mutlu edecek. Hayatınız için çok önemli kararlar almak arzusunda olabilirsiniz. Parasal işlerinizi organize edebilirsiniz.

21 Kasım 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiler gezegeni Venüs ile derin dönüşümü ve kabuk değişimini anlatan Plüton arasındaki güçlü etkileşim kariyer, kazanç ve gelir alanınızda önemli değişimler yapmaya sizi hazırlayacak. Belki önemli ortaklıklara karar verecek ya da ortağınızla köklü bir değişim yapacaksınız. Uzun süredir kazanmayı beklediğiniz bir dava sonuçlanıp size maddi destek sağlayabilir.

21 Kasım 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi konular, resmive görüşmeler gündemde. Güçlü kişilerden destek alabilir ve bağlantılar kurabilirsiniz. Görev ve sorumluluklarınız, hedef ve planlarınız veve kariyer konuları ön planda olabilir.

21 Kasım 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 26' 56" R
Ay
Yay
28° 06' 48"
Merkür
Koç
16° 17' 03"
Venüs
Koç
28° 29' 35"
Mars
Balık
28° 09' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 60"
Satürn
Balık
16° 23' 38"
Uranüs
Boğa
22° 13' 53"
Neptün
Balık
28° 50' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 37"
Lilith
Başak
23° 06' 43"
True Node
Koç
15° 26' 12"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>