Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Büyüme potansiyeli olan bir sorun sayenizde çabucak çözülecek küçük bir mesele haline gelebilir. Ondan beklediklerinizin biraz abartılı olduğunu siz de fark ediyorsunuz. Bu konuda sizi uyarabilir, hazırlık olmanızda yarar var. Ortak bir davet alabilirsiniz.

Birikmiş birkaç işi halledebileceğiniz bir gündesiniz. Gözünüzde büyüttüğünüz kadar çok olmadığını görüp, hepsini çözebilirsiniz. Daha önce sizi kırmış bir arkadaşınız gönlünüzü alabilir. Sizin ona yanıtınız da olumlu olacak.

Bazı harcamalar konusunda çok sabırsız davranıyor, fazla düşünmeden harcama yapıyorsunuz. Bugün yine böyle bir gününüzdesiniz. Harcamalarınız için size uyaranlar olabilir, onlara kulak vermeniz yerinde olur.

Bir konuda kararsızlıkla karşılaşabilirsiniz, duygularınızdan çok mantığınızı dinlemenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elde ettiklerinizi koruma çabalarınız, onların kazanımındaki güçlüklerinizi ortaya koyuyor. Epey zamandır yararınıza gelişen olaylar, beslediğiniz hayallerden gerçeğe geçişin habercisi olabilir. Bir yakınınızla yaşadığınız sorun, artık yaşamınızdaki eski önemine sahip değil. Bu sizi oldukça rahatlatıyor. Yine de fazla aceleci olmayın.

21 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 06:39-13:10 arasındaki Ay-Boşluk etkisi, ruh dünyamızı besleyici, hayatın zorluklarından uzak durmamızı sağlayıcıdır. Bizi bir çocuk gibi masum ve bir o kadar kırılgan yapabilir. Olur da bir şeyler sizi duygusal anlamda zorlarsa, şöyle geri çekilip hayata ve kendinize bir mola armağan ediniz. Çünkü hiçbir şey sizin iç huzurunuz kadar önemli değildir. Saat 09:56 Ay-Chiron kavuşumu, ruhsal anlamda rahatlık, kendimizle iç temasımız, benliğimizle yeniden bütünleşmemiz anlamında kıymetli olduğunu vurguluyor. Çeşitli teknikler öğrenebilir, uygulayabilir, kendimize özen gösterebiliriz. Bunların tümü rahatlatıcıdır. Saat 13:10 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay, üstünüzdeki tüm ağırlıkları ortadan kaldırır. Sizi her anlamda, her konuda ve alanda teşvik edicidir. Duygularınızı ateşlendirir, aklınıza geleni hiç bekletmeden yapmanızı sağlar. Kimseye hesap vermek zorunda hissetmezsiniz kendinizi. Sizin için haklı çıkmak son derece önemlidir. Güvenli, kendine inanan bir kişi olarak arzuladığınız sonuca ulaşmak istersiniz. Saat 14:12 itibariyle Ay-Güneş görünümünde, kurulan dostluklar, verilen kararlar kendinizi güvende hissetmenizi sağlayıcıdır. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

21 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eleştiri alacağın bir konuda düşünmeden konuşman, pişman olmana sebep olabilir. Bazı konuları zamana bırakmalısın.

21 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özlemlerinizin ve tutkularınızın artacağı ve bunu da iletişimlerinize önemli ölçüde yansıtacaksınız. Yakın çevre ilişkilerinizde sizden gizlenen bazı bilinmeyenleri öğrenebilirsiniz.

21 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan bazı nedenlerden ötürü kendinizi zorda bulabilirsiniz. Öğle sonrasında daha girişken davranabilirsiniz.

21 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça yoğunsunuz. Hayatınızı yüksek standartlara sokmak istiyorsunuz. Bu yüzden de çok çabalıyorsunuz. İstikrarlı olmaya çalışmalısınız. Bu ara sağlığınızı da düşünün.

21 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

21 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınlarınız ve kendi hayatınızda eğlenceli yönleriniz ortaya çıkacak. Sabah duygusal değişimleriniz yüksek olacak, farklı davranacaksınız.

21 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün teması toplumsal yeriniz ve benlik alanınız olacaktır. Önemli görüşme ve organizasyonlarınızı halledeceğiniz olumlu etkilere sahipsiniz. Baş öğretmen edasında hükmedici bir tavır sergilemeniz mümkündür. Hukuki ve eğitsel alanda gerginlikler kaydedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizle iletişiminize dikkat etmelisiniz. Sorumlu kararlar alabileceğiniz, kafanızdaki her neyse mantıklı destekler alıp işler hale geçirebileceğinizi düşünebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güvenilir diyaloglar deneyimleyebilirsiniz.

21 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

21 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 43' 13" R
Ay
Koç
13° 02' 07"
Merkür
Koç
19° 58' 49"
Venüs
Boğa
07° 43' 27"
Mars
Koç
03° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 06"
Satürn
Balık
17° 02' 24"
Uranüs
Boğa
22° 39' 39"
Neptün
Balık
29° 04' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 46"
Lilith
Başak
23° 56' 35"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>