Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Kendinizi mutlu ve iyimser hissedeceksiniz. Duygularınız dengeleniyor ve duygusal enerjinizi doğru kullanıyorsunuz. Düşüncelerinizi ve duygularınızı sevdiğiniz kişiye olumlu olarak aktarma eğilimindesiniz. Hoşunuza gidecek faaliyetlerde bulunabilir ve aşk hayatınıza ilişkin güzel sürprizler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte planlar yapma ve kararlar alma şansınız olacaktır. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanmayacaksınız.

İş yaşamınızda enerjik olacağınız bir gündesiniz. Sizin için faydalı olacak diyaloglara girebilirsiniz. Kısa süreli planlar yapma eğiliminde olacaksınız ve planlarınızı gerçekleştirmek için çalışacaksınız. Çevrenizde bazı değişimler olabilir yada siz bazı değişim kararları alabilirsiniz. Gün içinde yeni kararlar alabilir daha önce ilgilenmediğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz ve planlarınızda bir hareketlilik olabilir.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceksiniz ve size maddi kazançlar getirici yeni planlar yapabileceksiniz. Ancak harcamalarınızı kontrol etmeye önem vermelisiniz.

Sorunlarınıza ani bir şekilde çözümler bulabilir ve harekete geçebilirsiniz. Detayları gözünüzden kaçırmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde önemli kararlar söz konusu. Bazı şeyleri belirleyip netliğe kavuşturma çabalarınız olabilir. Kendinizi ifade güçlüğü çektiğiniz bazı koşullarda kaçırdığınız fırsatlar olabiliyor. Fikir ayrılığına düştüğünüz biriyle diyaloğunuz, bugünlerde fikir ayrılığı boyutundan daha yukarılara tırmanabilir. Koşullanmalara karşı dirençli olmanız gerekiyor.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 02:16 Ay-Güneş görünümü, gerek maddi konularda problemlerinizi çözebilmede gerekse hayata olan inancınızı pekiştirmede yardımcıdır. Riskten uzak akıllı yatırımlarda bulunabilir, bir işe girişmeden önce enine boyuna hesabınızı yapabilirsiniz. Güven duygunuz oldukça yükseleceğinden hayatı olumlu yönleriyle ele almayı başarabilirsiniz. Alım-satım, emlak ve sanatsal konularda kazanç anlamında girişimlerde bulunabilirsiniz. Sahiplenme duygunuz ve sevdiklerinizi koruma içgüdünüz diğer günlere oranla çok daha yoğundur. Saat 08:12 Ay-Merkür görünümü, güç, huzur ve güven aşılar. Kişisel değerleriniz başta olmak üzere, umutlarınız, kendinizde ve başkalarında önemli bulduğunuz tüm güzelliklerin hissedilmesi, değerinin bilinmesi anlamındadır. Saat 10:14 Ay-Satürn görünüm etkisinde, maddi-manevi açıdan kendimizi güvende hissetmek istiyoruz. Yarınlarımızın garantisi için uzun vadeli hedefler belirleyeceğiz. Hiçbir şeyi hafife almayacağız. Saat 21:42 Venüs-Neptün kavuşumu gayet olumludur. Balık burcunda yücelen Venüs ile yönettiği burçta olan Neptünün el ele vermesi, susamış topraklara yağmurun yağması gibi, sıkıntılı gönlünüzü rahatlatıcı, inancınızı güçlendirici ve kendinizi sevilmeye değer bulmanızı sağlayıcıdır. Saat 22:19 Ay-Neptün görünümü, maddi-manevi konularda güven hissi sunacak, farkındalık gücünüzü yükseltecektir. Bu görünüm, aşka adanmışlığın, tüm benliğinizle kendinizle ve dünya ile kucaklaşmanın işaretçisidir. Saat 22:23 Ay-Venüs görünümü, romantik bir gecenin işaretçisidir. İlişkilerde karşılıklı uyum ve paylaşım yüksek. Saat 23:23 Merkür-Satürn görünümü, birkaç gün boyuncahayatı veya sizin için önemli konularda gerçekçi bir analizde bulunursak, beklentilerimizi doğru tespit edersek başarılı oluruz. Burada önemli olan uygulanabilir olmasıdır. Yarım kalan işlerimizi bitirelim. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, zevklerimize düşkünlüğümüzü işaret ediyor. Ancak bütçemize göre hareket etmenin de önemi büyük. Bu uyarıyı hafife alamayız.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş rutininde liderlik vasfınla farkında olmadan baskıcı davranışlar sergileyeceksin. Baskıcı tavırların sevgilini bunaltabilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz ve sizi ilgilendiren ortaklı finansal oluşumlarla ilgili uzun vadede destekleyici görüşlerinizi bildirmek isteyeceksiniz. Onların düşünceleri ile sizin düşüncelerinizin farklı oluşu sizlerde yeni fikirlerin oluşmasına yardımcı olacak ve belki bu sayede uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir aile projenizi yaşamınıza dahil edebileceksiniz. Ayrıca imkânsız olduğunu düşündüğünüz birliktelikler için ya da tek taraflı sevgiler için hayatınızda yeni imkânlar oluşturmak isteyebilirsiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi birikimlerinizi daha iyi değerlendirmek adına uzun vadeli planlar yapmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Lüks ve zevkli şeylere para harcama konusunda hevesiniz kabarabilir. Bugün topluca güzel yemekler yemek için de uygun bir zaman. Özellikle para konularında öğle saatlerinde ani karar alma noktasına gelebilirsiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü işyerinde gerginlikler yüzünden zorlanabilir sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Talepleriniz önerileriniz mantık çerçevesinde olduğu takdirde dengeleri sağlarsınız. Özel yaşamanızda ise romantizmi yaratmak elinizde. Baş başa kalmalı sevgi ve ilginizi göstermelisiniz. Bekar Koçlar bugün aşk hayatınızda kararlar almamalısınız.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün romantizm ve idealist duyguların ön planda olduğu bir gün olabilir. Ancak ipin ucunu kaçırmamalı, aşırı duygusallık ve abartıdan kaçınmalısınız.

21 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Disiplinli adımlar kariyerinizde istediğiniz oluşumları karşınıza getirebilir. Bugün, başka insanlara yardım etme isteğiniz ön plana çıkabilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile hayaller, aşk, romantizm, aldatma ve aldanmaları temsil eden Neptün gezegeni birlikte seyahat edecekler. Artık kafanızdaki aşk temasına uyan bir partnerle gelecek hayatınıza ait hayaller kurabilirsiniz. Kendinizi Alice Harikalar Diyarı'nda sanmak için gözlerinizi kapatın yeter. Bazen bu kadar romantik olmak size bile iyi gelecektir. Ne de olsa temel yaşam temanız koşturmak ve mücadeledir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Seyahat, eğitim, fikir tartışmaları gibi konular, günün ana temaları olabilir. Tüm bunlar, birbirleriyle bağlantılı halde, bir zincir de oluşturabilirler. Daha geniş bir bakış açısı kazanmak, yeni yaklaşımlar benimsemek, oldukça kolay olabilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 35" R
Ay
Oğlak
13° 55' 37"
Merkür
Koç
16° 36' 13"
Venüs
Koç
29° 57' 53"
Mars
Balık
29° 04' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 41"
Satürn
Balık
16° 30' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 57"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 41"
Lilith
Başak
23° 14' 40"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>