Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkilerde belirebilecek gerginlikler karşısında sabırlı ve gerçekçi olmalısınız. Öğle saatlerinde gerçeklerden uzaklaşıp yanlış anlamalara yol açabilirsiniz. Aslında en önemli probleminiz yoğunlaşmakta ve ilişkiye gereken zamanı ayırmamanızda.

Fiziksel enerjinizin ve motivasyonlarınızın güçlü olacağı bir gündesiniz. Yeni konularla ilgilenmek için vakit bulabilir, yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Yüksek öğrenim görenler bugün eğitim fırsatları için araştırma yapabilirler.

Bugün birçok konuda ortağınızın desteğini görebilmeniz mümkün. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündeminizde yer alabilir.

Son zamanlar ilişkilerinizde ortaya çıkan pürüzleri yok etmeye çalışabilirsiniz, ama gün boyunca ortaya çıkabilecek aksaklıklar moralinizi bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kışın gelişiyle oluşan gerilimi, enerjinizi yararlı noktalarda harcayarak yenilikler yapmakta kullanabilirsiniz. O zaman yaşadığınız olaylar size mutluluk verebilir. Çünkü hareketli ve renkli bir ilişki, pek çok sorununuzu size unutturabilir. Ne var ki bir paylaşma ile ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Dikkat etmelisiniz. Böylece her şeyin yolunda gitmesini sağlayabilirsiniz.

22 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız, saat 06:05 Ay-Mars arasındaki mücadeleci görünümle başlıyor.  İş hayatınızla ilgili konularda titiz çalışma ve yoğunluğun, ince eleyip sık dokumanın işareti olan bu enerji, özgür hareket etmek bireyin önünde engel oluşturur. Özellikle sabah saatlerinde kişi kendini kıstırılmış gibi hissedebilir.Saat 06:07 Ay-Neptün karşıtlığı meydana gelecek. Kafamız bir şeylere takılabilir. Bizi  hiç kimsenin anlamadığını düşünürüz. Oysaki  bizi alkışlamasalar da,  çevremize karşı ılımlı davranmamızda yarar var. Saat 06:39  Mars-Neptün zorlayıcı görünümü, atılımda bulunmak istediğiniz alanlarda veya konularda lütfen aceleci davranmayın. Kimlerle bağlantıya geçiyorsanız, doğru ve ehil kişileri tercih edin. Birmi yapacaksınız? Piyasanın durumuna bakın. Bir yolculuk mu düşünüyorsunuz. Güvenilir firmaları tercih edin. Söylediğinize, yaptığınıza dikkat edin ve yapmak istediklerinizi mutlaka gözden geçirin. Uygulamadan önce iyice bir bakın. Bunları neden söylüyorum. Çünkü yanılmamak, sonradan pişman olmamak için enine boyuna düşünmemiz gerekiyor. Deyim yerindeyse, atımızı sağlam kazığa bağlamamız gerekiyor.Saat 17:03 Ay-Pluto görünümü, sizi ilgilendiren konularda derinlemesine düşünmenizi ve planlamada bulunmanızı  sağlıyor.  Bilinmeyen veya belirsizlik içeren durumları çözüme kavuşturmanız için sizi itekliyor. Yeni haftanın sizlere bol şans, huzur ve mutluluklar getirmesi dileğimle,

22 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişiliğinizin ön plana çıkmasından hoşlanıyorsunuz. Bugün, egolarınız çok yüksek ve duygusal ilişkileriniz de, bencilce davranabilirsiniz. Kardeşlerle ilgili sorunların gündem kazanması sonucunda, onlara destek vermek isteyeceksiniz. Yüreğiniz onların problemlerine ortak olmayı arzuluyor ve radikal kararlar almak istiyorsunuz.

22 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli girişimleriniz konusunda karşı tarafı ikna edici tartışmalar içine girebilirsiniz. Bu sefer bu argümanlarınızda ikna edici olma şansınız daha yüksek. Bu şekilde hissediyorsanız düşüncelerinizi kendinize saklamayın. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı girişimlerinizin, sağlığınızla ilgili konuların, ilişkilerinizin veya sizin ön plana aldığınız başlıklar her ne ise onların olumsuz taraflarına odaklanarak zaman kaybedebilirsiniz. Aslında her konunun olumlu tarafını görmek veya size her anlamda iyi hissettiren konulara odaklanmak enerjinizi yükseltmekle kalmayıp sizi motivede edebilir.

21 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş konularında daha üretken olacağınız bir süreç içindesiniz. Çalışma düzeninizi gözden geçirebilir, performans değerlendirmesi yapabilirsiniz. Ancakortamınızda ani tartışmalar yaşanabilir. Daha toleranslı olmalı ve karar vermekte acele etmemelisiniz. Günlük çalışma rutininizi bozmamaya özen gösterin.

22 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BİRÇOK kişinin gözü üzerinizde olacak ve siz öz güveniniz sayesinde olayları kolay bir şekilde çözümleyebileceksiniz.

22 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

22 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 10' 34" R
Ay
Terazi
02° 31' 36"
Merkür
Boğa
03° 49' 29"
Venüs
Boğa
23° 35' 45"
Mars
Koç
13° 47' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 28"
Satürn
Balık
17° 59' 42"
Uranüs
Boğa
23° 24' 32"
Neptün
Balık
29° 23' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 25"
Lilith
Başak
25° 22' 23"
True Node
Koç
14° 56' 06"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>