Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka duyduğunuz geleneksel güvensizliğinizi aşmış gibi görünüyorsunuz. İlişkinize ilk başladığınızda kendinize yaşattığınız endişeler, şimdi aklınıza geldikçe kendinize kızıyorsunuz.

Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halledeceksiniz. İşyerinizdesorunlarınızı birilerine açmaya haklı bazı nedenlerle cesaret edemiyorsunuz

Yakında elinizden büyük miktarda bir para çıkabilir. Paranızı elde tutma yerine bir işte kullanma fikriniz var. Birikiminizin kenarda hareketsiz kalmasını istemiyorsunuz.

İşlerinizi ayarlamanızda yarar var. Birkaç gün içinde bir yolculuğunuz olabilir. Gitmek zorunda kalacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün canınız hiç sorun yaşamak istemiyor. Yorgun birhaftasından sonra zihninizi dinlendirmek istiyorsunuz. Bu yüzden size sorun olabilecek tartışmalardan, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan uzak duracaksınız. Aile ilişkilerinize gitgide özen gösteriyorsunuz. Bu şekilde hem sizi sevenleri mutlu ediyor, hem de kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Bu akşam sevdiğiniz arkadaşlarınızdan davet alabilirsiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Perşembe günümüz, saat 01:44 Ay-İkizler burcu geçişi etkinliğinde başlıyor. Bu enerji işlerinizi hızlı bir şekilde yapabilmenizi sağlayacaktır. Sizi hareketli ve meraklı kılacaktır. Görüşmelerde bulunabilirsiniz. Fikirlerinizi kolaylıkla ifade edebilirsiniz. Bilgi edinirsiniz ve bu bilgileri çevrenizle paylaşabilirsiniz. Hızlı yazı yazma, konuşma ve bağlantılarda bulunma gücünüz gayet yüksek olacaktır. Saat 23:05 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle olan iletişimde, işlerimizi hızlı şekilde bitirmemizde veya tekrar hızlıca kontrolünü yapmamızda etkili oluyor. Ayrıca partnerimizle veya diğer insanlarla konuşarak, yazışarak anlaşmamızı, ortaklaşa hareket etmemizi sağlıyor. Şansınız bol, huzurunuz yerinde, gönlünüz her dem mutlu olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son beş aydır yaşadığın hayal kırıklıklarını onardığın bir dönem başlıyor. Güvensiz ve suçlu hissettiren ilişkilerden uzak durmalısın.

22 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim, akademik kariyeriniz veya seyahatleriniz ile ilgili girişimlerinizden olumlu yönde sonuçlar alabilir veya onaylanan projelerinizin hızlı kabulleri ile karşılaşabilirsiniz. Hürriyet Aile /

22 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yormaya meyillisiniz. Yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Eğitsel konular gündeme gelebilir. Gün içinde dikkat eksikliğinden dolayı hata yapmamaya özen gösterin. Kulağınıza yeni haberler gelebilir. İşlerinizi ilerletmek için çaba gösterebilirsiniz. Önemli karar almak için uygun bir gün değil.

22 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle ilgili beklentileriniz sizi bazen sinirli ve çekilmez yapabiliyor. Bütçe dengenizi tutturmaya başladınız. Devam edin doğru yoldasınız.

22 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iletişimin yoğun olduğu bir gün geçirebilir, konuşma ve sohbetlerinizde duygusallığı, empatik yönlerinizi, şefkat ve merhametinizi daha çok gösterebilirsiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yerinde duramayan yönlerinizle akrabalarınızla vakit geçirebilir veya sevdiklerinizle kısa vadeli planlar yapabilirsiniz. İletişiminiz hareretli olabilir. Bazı sorumluluklarınız gözünüzde büyüyor.

22 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş arkadaşlarınızla aranızda ufak tefek anlaşmazılklar çıkabilir. Olayların üzerine gitmeyin ve gelişmeleri bekleyin. Harekete geçmek için sabırsızlık duyabilirsiniz. Karar vermek için pek uygun bir dönem değil.

22 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

22 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 44' 49" R
Ay
Yay
18° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 08' 43"
Venüs
Koç
27° 36' 11"
Mars
Balık
27° 35' 55"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 55"
Satürn
Balık
16° 19' 42"
Uranüs
Boğa
22° 11' 25"
Neptün
Balık
28° 49' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 09"
Lilith
Başak
23° 01' 55"
True Node
Koç
15° 28' 35"
Son Güncelleme : 27/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>