Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki bazı problemleri çözmek için bugün uygun bir gündesiniz. Kendinizi zihinsel olarak güçlü hissetmeniz bu konuda size yarar sağlayacaktır.

Bugünyerinizde gerek fiziksel gerekse zihinsel olarak çok yorulacaksınız ve günlük işlerinizi yarım bırakmak zorunda kalacaksınız. Yarım kalan işlerinizle yarın ilgilenme fırsatı bulacaksınız.

Alış verişe olan düşkünlüğünüz ve para konularında dikkatsiz adımlarınız yakında sizi maddi bir sıkıntıya sokacaktır. Harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz.

Duygusal açıdan kendinizi güvende ve istikrarlı hissedeceksiniz. Bir konuda takdir görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bazı sıkıntılar hissetmeniz olası. Bu sıkıntılarınızı paylaşacak birilerini yakınlarınızda bulamayabilirsiniz. Gün içinde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra yapmaktan pek hoşlanmadığınız angarya işlerle meşgul olabilirsiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüzün astrolojik anlamda belirleyici olacak iki önemli görünüm var. Bunların ilki, saat 04:56 itibariyle etkili, Venüs-Pluto karşıtlığıdır.  Eviniz sınırları içinde kendinize ait değerleri koruma, huzuru sağlama arzumuzun göstergesidir. Sevgiye, şefkate fazlasıyla ihtiyacınız bulunmakta. Sıcaklık ve samimiyetin olduğu bir yuvada yaşamak doğal olarak dışarıdaki başarının da garantisi olarak bugün fazlasıyla dikkat çekiyor. Ancak dikkat etmemiz gereken nokta bu huzuru, baskı kurarak elde etmeye çalışmamak. İşte o zaman ailenizle veya dışarıda problemler yaşayabilirsiniz.Saat 19:29 Mars-Kuzey düğüm üçgeni, gerek ikili gerekse yakın çevremizle olan her türlü bağlantımızı hızlandırıcıdır. Fiziksel ve zihinsel anlamda düşünceleri bize uyan kişilerle konuşmak, ortak bir proje veya plan üzerinde çalışmak, bir araya gelmek, bir amaç ve bir hedefe varabilmek adına işbirliğinde bulunmak kolaylaşır. Eğer yeni biriyle tanışırsak, bu kişi özel olarak ilgimizi çekerse, onun ne düşündüğünü, nasıl biri olduğunu, amacını bilmek isteriz. Daha önce ayrıldığımız bir kişiyle ilgili konuları merak edebiliriz. Eğer partnerimizle aramızda bir sorun varsa, bunu konuşmak faydalıdır. Ancak dikkat etmemiz gereken konu, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bu nedenle, hangi konuda olursa olsun, hedefimize varmak, isteklerimizi elde etmek istiyorsak, yüzeysel değil, çok yönlü düşünmek zorundayız. Gün boyunca her işinizin umduğunuzdan daha güzel şekilde gelişmesi dileğimle,

22 Mayıs 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ideallerinizin peşinde koşarken bazı hatalara açıksınız. Çevrenize karşı yargılayıcı olmadığınız sürece, başarı sizden yana olacak. Her yaptığınız hareketin sonuçlarında geriye dönük hesaplar yapmanız, çevrenizden tepki almanıza neden olabilir. Kişisel başarınız ve kendinizi iyi hissetmeniz, bazı parasal sorunlarınızın çözümüyle gerçekleşecek.

22 Mayıs 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçerisinde bulunduğunuz durum sizi çok fazla memnun etmeyebilir. Belli hayallerinizle vedalaşmadan önce, yine de durumu bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda bitirmeniz gereken işlerinizi toparlayacağınız bir gün olabilir. Önemli sözleşme veya görüşmeler için acele etmemenizde fayda var. İş hayatınızda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde güç savaşları içinde olabilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Annenizle ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz.

22 Mayıs 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BEKAR Koçlar yada yeni bir ilişkiye başlamış olan Koçlar, kıskanılmak yada kıskanmak bugün başınızaaçabilir. Dengeleri iyi kurun.

22 Mayıs 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yaşamınızdaki olası sorunları şifalandırabileceğiniz, akşam saatlerinde aşk ve sevgi duygusunun çoğalacağı ve kadın erkek ilişkilerinde muazzam iyileştirici, sevgi dolu etkiler yaşayacağınız bir zaman diliminde olacaksınız.

22 Mayıs 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,alanlarınızda size etki edecek insanlarla olan ilişkilerinizde bazı sürtüşmeler ve yönlendirmeler söz konusu olabilir. Sorumluluklarınıza daha geniş bir açıdan bakmanız önem kazanacak.

22 Mayıs 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve kariyerinizi ilgilendiren konularda, zorlanma, kayıp, kadın figürler yüzünden sıkıntıya düşmeye işaret edebilir. İş hayatınız bu hafta extra stresli gözükmekte,vasıtası ile tanışacağınız kimselerle flörtöz durumlarda söz konusu olabilir. Venüs’ün etkileşimi nedeni ile kendinizi yeteri kadar değerli göremeyebilir veya birileri sizi çileden çıkartabilir işinizi yaparken.

22 Mayıs 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

22 Mayıs 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 56' 58" R
Ay
Yay
21° 24' 60"
Merkür
Koç
16° 10' 52"
Venüs
Koç
27° 51' 35"
Mars
Balık
27° 45' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 50"
Satürn
Balık
16° 20' 51"
Uranüs
Boğa
22° 12' 08"
Neptün
Balık
28° 49' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 51"
Lilith
Başak
23° 03' 18"
True Node
Koç
15° 27' 53"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>