Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda şanslı olmadığınıza inandırmışsınız kendinizi. Bu yüzden de yaşadığınız huzurun arkasında bir problem arıyorsunuz. Yakın bir zaman içinde bu kaygınızın temeli yok.

Akşam üzerine doğru işle ilişkinizi koparabilirsiniz. Çoktan tatil havasına girdiniz bile. Kendinize vearkadaşlarınıza güvendiğiniz için gelecek haftanın ne kadar yoğun geçebileceğini düşünmüyorsunuz bile.

Bugün para harcamak konusunda kararlısınız. Sizin dışarıda program yapma isteğinize dostlarınız ekonomik nedenlerle karşı çıkabilirler.

Bazı konularda çok iyimser bazı konularda kötümsersiniz. İki duyguyu da zaman zaman abarttığınızı fark etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonuna dair hoş planlarınız var. Yeni başlattığınız bir tamirat işinin engel olmasını istemiyorsunuz. Bu yüzden işi yakından tanıdığınız birilerine devretmeyi düşünebilirsiniz. Aile içindeki geçici huzursuzlukla ilgili yapabileceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Uzun zamandır bu ilişkide yaşadığınız kopukluğu böyle telafi etmeye çalışacaksınız.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 18:27 olana dek etkili Ay-Boşluk süresince, her konuda kendimizi gözden geçireceğiz. Belki suskunluk halidir bu. Ancak haklı sebeplerimiz vardır. Bir şeyler yolunda gitmiyorsa, bazı meseleler bizi düşündürüyorsa, bunlara şimdi bir daha bakmak yararlı olur. Daha önce göremediğimiz noktaları fark etmiş, buna göre bir değerlendirme yapmış oluruz.Saat 18:27 itibariyle Ay-Boğa burcunda seyrine başlıyor. Nelere sahip olduğumuzu veya olmak istediklerimizi  bu güçlü enerjinin etkisi altında gözden geçirebiliriz. Hayata tutunmak, elimizdekileri büyütmek ve üretmek adına düşünmekte yarar var. Ay-Boğa burcunda gayet güçlüdür. İnsanı sağlam ve uzun vadeli düşünmeye sevk eder ve  huzur verici  bir enerji yayar. Kişi maddi ve manevi yönden kazançlı çıkabilmek için çok çalışması, emek sarf etmesi ve hayatın güzelliklerinin farkına varması gerektiğini bilir. Öyle her şeye evet demez. Karşısına çıkabilecek teklifleri inceler, istikrarlı mı değil mi diye şöyle bir bakar.Yeni haftamızın bizlere şans, değişim, yenilik, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çelik gibi bir bünyeniz olmasına rağmen, son günlerde güçsüz kalmak için her türlü zararlı şeyleri yapıyorsunuz. Biraz sakinlik gerekiyor. İş yaşantınızda değişen tablolar sizi de etkilemeye devam ediyor. Çevre koşulları yüzünden şartlarınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. Boş kalmaya tahammülünüz yok. Hemen kendinize biricat ediyorsunuz. Bugün yeni keşifler peşindesiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda duygu ve düşüncelerinizi paylaşma konusunda isteksiz olabilirsiniz, ama her halükarda ortaya çıkacağa benziyor. Ardından, ortamı doğru yönetmenizde fayda var.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli:Bu hafta İkizler burcunda meydana gelecek dolunay, şimdiden herkesi hassaslaştırabilir. Asılsız haberlere, yanıltıcı açıklamalara, hızla değişen gündeme açık günlerdeyiz. Yazışmalar, raporlamalar, sınavlar ve sözleşmeler hız kazanabilir. Duygusal anlamda ise, iniş çıkışlı bir haftaya giriş yapıyoruz. Uluslararası konular, seyahatler, din, hukuk, felsefe, sosyal medya, medya, teknolojik araçlar ve eğitim başlıklı konularda karışıklıklar ve sorunlar yaşanabilir. Bazı görüşlerimiz veya inançlarımız ortaya çıkan haberlere göre yeniden şekillenebilir hafta genelinde.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel yönden kendinizi daha aktif hissedebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda ani çıkışlardan uzak durmaya bakın. İnandığınız konuları ateşli bir şekilde savunmak isteyebilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinde koşullar değişmekte. Maddi konular üzerinde durmaya başlayabilirsiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alınganlığınız üzerinizde. Her an patlayacak bir volkan gibisiniz. Size uzun süredir yapılan haksızlıklara karşısında meydan okumanız çok doğal.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aktif ve sabırsız olacaksınız. Mantık çerçevesinde hareket ederseniz işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Özel hayatınızda çekişmelere açık olacağınız bir haftaya giriyorsunuz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın geneli İkizler Burcu'nda ki dolunayın etkileri ile geçecek. Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, tadilat, ev ile ilgili konular bu dolunay sürecinde ilgilenmeniz gereken konular arasında yer alabilir.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

23 Kasım 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 51' 32" R
Ay
Balık
00° 10' 59"
Merkür
Koç
18° 03' 48"
Venüs
Boğa
04° 05' 20"
Mars
Koç
01° 39' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 35"
Satürn
Balık
16° 47' 35"
Uranüs
Boğa
22° 29' 27"
Neptün
Balık
28° 58' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 58"
Lilith
Başak
23° 36' 57"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>