Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle değişik uğraşlar, size keyif verebilecek geziler yapabilirsiniz. Bu arada romantizmin yine yüksek seyredebileceği söylenebilir.

Zorlu ve yapılması zorlu görünen konuları çözümleyebileceğiniz bir gündesiniz. Sezgilerinizin oldukça yüksek olacağı bugünarkadaşlarınızın sorunlarını algılayabilir ve onlara duygusal destek verebilirsiniz.

Kişisel yatırımlarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Özellikle başkaları ile paylaştığınız maddi kaynakları nasıl kullandığınız dikkat çekerken aşırı tepkilerden kaçının.

Özellikle sosyal ilişkilerinizde bazı gerginlikler ve yanlış anlamalar mümkün. Daha objektif olmaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar tıkandığını düşündüğünüz bir konuda, içinizden geldiği şekilde bir tutum izlemeniz çözümü kolaylaştıracak. Dış etkilenmeler sizi yanlış yönlendirebilir. Son zamanlarda yaşama dair ilginç düşünceleriniz dikkat çekiyor. Sürpriz kararlar ve alışılmadık tavırlarla, bu ilgiyi daha da ileri boyutlara taşımaya elverişli bir dönemdesiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 00:46 Aslan burcunda oluşacak ilkdördün etkisinde yeni haftaya adım atıyoruz. Bu durum, güvenli yaşama arzunuzu işaret ediyor. Size tavsiyem kesinlikle kendinize olan inancınızı kaybetmemenizdir. Her ne kadar bazı konular içinden çıkılmaz olsa da, sizi güçlü tutacak olan tek olgu, inancınızdır. Siz inancınızı beslediğiniz ve güzel şeylerin olacağını umut ettiğiniz sürece, hiçbir engelin sizi durdurması mümkün olamaz. Maddi, çocuklarınızla ilgili meseleler, aşk hayatınızla ilgili konularda durumunuzu bugün bir gözden geçiriniz. Üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Siz güçlü bir insansınız. Bunu unutmayınız. Saat 08:32 Ay-Merkür görünümü, her konuda, alkışlanmak, onaylanmak, hayatın tadına varmak, sözünüzü dinletmek, liderliğinizi kabul ettirmek ve galip gelmek isteyebilirsiniz. Egonuzun bu denli yükselişi aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerindeki hakimiyetinizi de yükselticidir. Hedefinin farkında olan birey, taviz vermeye yanaşmayacak, doğal olarak öne çıkmak isteyecektir. Saat 14:50 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda geleceğe dönük yeni kararların işaretçisidir. Yaşamın güzellikleri, keyifli yönleri merkez alınır. Başkalarına uymak yerine, kendi arzu ve isteklerinizi daha fazla ön planda tutarsınız. Atatürkümüzün ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına armağanı olan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Kalben sevgilerimle,

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için heyecanlı ve gergin bir gün olabilir. Yaptığın gözlemlerle, yorgunluğunun sana has olmadığını anlayacaksın.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem aşk hem de ilişkiler konularında aktif olarak kendinizi göstermek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Partnerinizle birtakım sorunlarınızı bugün çok daha kolay halledebilirsiniz. İkili ilişkilerde ise özellikle ikna yeteneğini kullanarak başarılı işlere imza atabilirsiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Bugün ilgilendiğiniz işlerde yeni temeller atabilirsiniz. Zevk aldığınız şeylere zaman ayırmak size iyi gelecektir. Hobileriniz ile ilgilenebilir, bu konuda para harcayabilirsiniz. Risk alacağınız konularda iki kere düşünmekte fayda var.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sağlık sorunlarınız başta olmak üzere finansal rahatlamalar ilişkilerde iyileşmeleri beraberinde getirecek göksel etkiler sizlere. İşle ilgili konularda da şans sizden yana yeni bir projeye başlayabilir kısa süre içinde popüler olabilirsiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Ay Aslan burcuna ilerlerken kalbinizde sevdikleriniz ve varsa çocuklarınız olabilir. Onlara karşı cömert ve eliaçık bir günde olabilirsiniz. Kalbinizin sesini daha çok dinlemek isteyeceğiniz bir gündesiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün senin için heyecanlı ve gergin bir gün olabilir. Yaptığın gözlemlerle, süregelen yorgunluğunun sadece sana has olmadığını anlayacaksın. İstemeden de olsa fevri davranışlarda bulunabilirsin. Fakat tepki gösterdiğin kişiler, bu durumu sineye çekmeyebilirler. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sevgilinin işiyle yahut kişisel yetenekleriyle ilgili yaşanacak gelişmeyi kutlayabilirsiniz. Evli bir Koç burcuysan, maddi harcamalardaki iniş çıkışlar aranızda tartışma konusu olabilir. Dönemsel olarak baş ağrısı yaşıyorsan, geçiştirmemende ve rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Seyahat arzuları içinde bulunabilir veya yeni girişimlerde bulunmanın heyecanı içinde olabilirsiniz. Cinsel potansiyelinizin yükseldiği bu devre içinde yapıcı ve olumlu bir tutum içinde bulunacak, yüksek enerjinizle çevrenizdekileri etkileyeceksiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün etkileri, sizi son derece canlı ve enerjik kılmaktan geri durmayabilirler. Bu durum, coşkulu bir ruh hali içine girmenizi ve dikkatinizi büyük planlarınıza odaklamanızı sağlayacaksa da, günlük işler, bu konuda sizi engelleyebilir.

23 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 27"
Ay
Kova
23° 34' 57"
Merkür
Koç
17° 48' 46"
Venüs
Boğa
03° 30' 56"
Mars
Koç
01° 17' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 03"
Satürn
Balık
16° 45' 12"
Uranüs
Boğa
22° 27' 51"
Neptün
Balık
28° 58' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 25"
Lilith
Başak
23° 33' 51"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>