Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah saatleri duygusal açıdan kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla iletişiminiz sizi mutlu edecek şekilde gelişecektir. Duygusal açıdan pozitif etkiler altında olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok iç dünyanıza döneceksiniz ve duygusal sorunlar yaşamaya açık olacaksınız. Özellikle yalnız kalmayı tercih edebilir ve duygusallığa karşı isteksizlik duyabilirsiniz. Günün ikinci yarısında duygusal konularda dikkatli olmalısınız.

Günün ilk yarısında bazı işlerinizi tamamlamak için fırsatlar bulacaksınız ve sizi rahatlatacak bazı haberler alabilirsiniz. Özellikle zihinsel aktiviteniz çok iyi olacaktır. Günün ikinci yarısı ise kendinizi kontrol etmenizin zor olacağı durumlarda kalabilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. İş ortamınızda duygusal nedenlerden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz ve rutin işlerinizde çeşitli sorunlar çıkabilir. İşinizle ilgili girişimleriniz için sabah saatlerini tercih edin.

Maddi konularda günün ilk yarısında kendinizi rahat hissedeceksiniz ve maddi olanaklarınızı arttırıcı bazı düşünceler geliştirebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi bir konuda girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Bugün yeni bir girişimde bulunacaksınız günün ilk yarısını tercih etmelisiniz. Akşam saatleri duygusal konularda dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakinlik ve denge fiziksel ve ruhsal anlamda rahatlamanızı, yaşamınız için çok daha sağlıklı ve doğru kararlar almanızı sağlayacak. İş hayatınızda risk getiren yeniliklerden uzak durmalı ayrıntıları fazlası ile önem vererek hareket etmelisiniz. Finansal anlamda kazancınız yükselmeye başlıyor. İstikrarlı şekilde ilerleme sağlayacak sezgilerinizle bilginizi sentezleyebilmiş olmanın faydasını her anlamda göreceksiniz. Özel yaşamınızda eş yada sevgilinizle iletişime önem verin fakat duygu ve düşüncelerinizi o kendini ifade ettikten sonra dile getirin.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar,  23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkür Aslan burcunda ilerleyecek. Bu iki geçiş, aşk hayatınızla ilgili konularda karşı cinsin ilgisini tümüyle üzerinizde toplamanız yönünde sizi ışıklandırır.  Gayet öz, net ve kendinizden emin bir şekilde hareket edersiniz, iletişimde bulunursunuz. Kimseye eğilmeden bükülmeden neyseniz o şekilde dış dünya ile bağlantı kurarsınız. Koçlar için bu geçiş, hayatın keyifli ve güzel yanlarının tadına varma isteğidir. Girdiğiniz ortamlarda hemen gözler üzerinize çevrilir. Giyiminizle, duruşunuzla, kişiliğinizle, kullandığınız sözcüklerle beğenildiğiniz için, insanlar da sizi ilgiyle dinlerler. Ancak Venüsün 25 Temmuz tarihi itibariyle iki ayrı burçta gerileyecek oluşunu  göz önüne alırsak,  size yönelenler, beğenenler, kimdir neyin nesidir diye bilmek isterler. Sizin geçmiş ilişkilerinizi sorabilirler. Gözlemci olabilirler. Siz de aynı şekilde bunu yapma gereği duyabilirsiniz. Saat 07:04 Ay-Mars görünümü gerek  karşı cinsle olan ilişkimizde ve gerekse dış dünyada hiç kimseye taviz vermekten yana değiliz.  Çünkü kendi alanımızı korumak istiyoruz ve  yarınlarımızı önemsiyoruz. Ancak şartlarımız gereği tam olarak özgür değiliz. Önümüze bir takım engeller çıktığı için, duygusal anlamda sıkıntılı saatler geçirebiliriz. Saat 10:00 Ay-Uranüs zorlayıcı görünümü,  mesleki-özel hayat-ilişki- kişisel girişimlerinizle alakalı konulardaki hassasiyetin göstergesi. Size karşı olan sistem, kişi veya durumlarla hem dış hem iç anlamda mücadeleye zorlanabilirsiniz. Haksızlıklara dayanamayan bir kişi olarak, birileriyle çatışabilirsiniz. Yeniliklere oldukça açık bir kişi olduğunuz için, özellikle düşüncelerinize, değer verdiğiniz olgulara laf atıldığında, baskı uygulandığında kayıtsız kalmazsınız.Saat 21:11-24 Temmuz saat 05:07  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Hemen akabinde Saat 22:24 Güneş-Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Bu enerji, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizi, birilerinin onayını almak zorunda olmadığınızı, aşk hayatınız, çocuklarınızla alakalı konularda güven duygunuzun yüksekliğini işaret ediyor. Ay-boşluk etkisi altında gerçekleşeceği için, tabii ki dikkatli olmayı da bilmeliyiz. Ani kararlar vermeden önce incelemeliyiz.  Birbirimize karşı anlayışlı, sevgi dolu yaklaşmamız dileğimle,

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. İlişkinizde yenilenmeler söz konusu. Duygularınız canlanıyor ve partnerinizle daha uyumlu bir birliktelik paylaşmak istiyorsunuz. Eğer aranızda bir problem varsa, nedenlerini çözmek için, uygun bir gün. Yaşam evinizde ilerleyen Merkür ve Venüs'ten olumlu etkiler alırken, renkli ve hoş bir zaman geçirebilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi yeterince yaratıcı, akıllı veya doğru planları yapabilir durumda bulmuyorsanız, elinizdeki olanakları veya sahip olduğunuz şeyleri hayatınıza veya pozisyonunuza daha iyimser bakmanızı sağlayacak şekilde yeniden düzenlemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektirenve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Niobe

23 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. İkili ilişkilerinizde kararsız davranabilirsiniz. Uyum ve denge arayışı içine gireceğiniz zamanlar var. İletişiminizde baskın bir üslup tercih edebilirsiniz, dikkatli olun. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda uğraşı içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha keyifli koşullar söz konusu.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncagörüşmeleri ve özel hayatınızdaki görüşmelerinizde enerjinizi yoğun olarak ortaya koyarak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Size gelen teklif ve davetleri değerlendirebileceğiniz, enerjisi yüksek bir gündesiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Esnek yaklaşımlarınız bugünlerde küçük problemlerin büyümesine yol açabilir. Tavrınıza karşı eleştirilere sübjektif yaklaşıyorsunuz. Kendinizi belli sınırlarda tutmak istediğiniz bir gelişmede, bugünlerde başrollerde olabilirsiniz. Bağımsız karar veremeyecek, birtakım ısrarların etkisinde kalacaksınız. Daha iradi, kararlı olmanız gereken bir dönemdesiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ev için harcamalarınızla ilgili bütçe yapabilir, kredi araştırmaları yapabilir veya gayrimenkul, tapu, alım satım işlerinizi halledebilirsiniz. Bu konularda imza anlaşma, sözleşmeler yapabilirsiniz. Aile büyüklerinizin hayatınızın olumsuz tarafları hakkında vereceği tavsiyeleri dinlemeli ve uygulamalısınız. Komşularınızla olası anlaşmazlıklarınızı çözebilme yeteneğine sahipsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

23 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 02' 18" R
Ay
Terazi
13° 09' 53"
Merkür
Boğa
05° 03' 48"
Venüs
Boğa
24° 41' 51"
Mars
Koç
14° 28' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 09"
Satürn
Balık
18° 03' 12"
Uranüs
Boğa
23° 27' 39"
Neptün
Balık
29° 25' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 19"
Chiron
Koç
21° 41' 05"
Lilith
Başak
25° 28' 21"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>