Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kalbinizden çok mantığınızın etkisi altında kalacağınız bir gündesiniz. Duygularınızı net bir şekilde ifade edebileceksiniz ve bu konuda tutarlı davranacaksınız. Sevdiğiniz kişiyle fikir paylaşımları içine girebilir ve geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Değişik faaliyetlere katılma şansınız olacaktır ve zevk alacağınız ortamlarda bulunabilirsiniz. Duygusal ve ruhsal anlamda kendinizi dengelemeyi başaracaksınız. Yeni bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

İş yaşamınızda genel anlamda verimli etkiler altında olacağınız ve bir çok yeni diyaloglara girebileceğiniz bir gündesiniz. Bazı sorunlarınız var ancak bugün bunlardan uzaklaşıp rahatlamaya imkan bulacaksınız. Ufak bir aksilik yaşasanız da bunu fazla önemsemeyeceksiniz. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. İçtenlikle yapacağınız bir girişim sizin için olumlu olacaktır. İş yaşamınızda olumlu adımlar atma şansınız olacaktır.

Maddi konularda olumlu etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Özellikle zihninizi iyi kullanmanız ve yeni fikirler üretmeniz maddi açıdan size çeşitli kazançlar getirici nitelikte olacaktır. Yaşadığınız bir gerilimden bugün kurtulabilir ve daha rahat bir şekilde olaylara konsantre olabilirsiniz. Para durumunuza ilişkin yeni kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.

Aldığınız bazı kararları bugün uygulamaya koyabilirsiniz veya yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde ailenize yoğunlaşmak istiyorsunuz. Son günlerde bir arada geçen zamanlar yetersiz gelmiş gibi görünüyor. Problemli bir aşk ilişkisinde arabulucu rolü oynamanız istenebilir. Siz hiç birinin davranışını onaylamıyor gibi duruyorsunuz. Bir kırgınlık yaratmadan olumlu sonuçlandırmanın yollarını arayacaksınız. Bu, kısa vadeli bir çözümsüzlük gibi görünmüyor.

17 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:59 Merkür-Venüs kavuşumu Aslan burcunda gerçekleşecek. İfade gücünüzle aşkta, çocuklarınızla ilişkinizde ve kendinizi iyi hissetmenizde bu enerji sizi aydınlatıyor. Saat 02:22 Ay-Jüpiter görünümü, sorumlulukların olmanın göstergesidir. İyi niyetli düşünmeye gayret edersiniz. Bazı meseleler sizi yorar, düşündürür. Ancak siz üstünüze düşen bir şey varsa, insanlara gönülden yardımcı olursunuz. Saat 06:45 Güneş-Mars görünümü, ailenizin güvenliği ve finansal meselelerin üzerinde düşünülmesi ve uygun bir planlamada bulunulması yönünde etkilidir. Taşınmak, ev satın almak, yatırım gibi konuların da ele alınmasında önem taşımaktadır. Saat 08:42 Güneş-Chiron görünümü,  ailenizi ilgilendiren konular üzerindeki güçlü koruma özelliğinizin işaretidir. Onları kollarınız ve kanatlarınızın arasına alma gereği duyabilirsiniz. Böylece kendinizi özel biri olarak hissedersiniz. Bu görünüm, ailesinde hasta veya sıkıntıda olan Koçların hassasiyetinin simgesi olduğu gibi, yaptığınız fedakarlıkların kıymetinin bilinmesini istediğinizi de göstermektedir. Saat 11:57-22:33arasında Ay-Yay burcunun son derecelerinde boşlukta kalacak. Bu zaman diliminde, kendi  görüşleriniz doğrultusunda hareket ederken, abartılı davranmamakta fayda var.  Yaşamınızla alakalı her türlü meselede dikkatli olmanız,  ani kararlar vermemeniz lazımdır. Yapılması gereken, hoşgörülü, ılımlı, olgun tavırlar içinde hareket etmek,  yenilik olarak düşündüğünüz konuları lütfen bir daha gözden geçiriniz. Saat 22:33 itibariyle Oğlak burcunda ilerleyen Ay, ne istediğimizi çok iyi bilmemiz gerektiğini gösteriyor. Sorumlulukların üzerimizdeki  baskısı kendini hissettirse de, bunları es geçemeyiz. Pazar gününüzün umduğunuz şekilde geçmesi dileğimle,

17 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Yay'da ilerlerken, günlük çalışmalarınıza daha estetik yaklaşıyorsunuz. Sosyal aktivitelerinizin sınırını genişlettiğiniz için, verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda kendinizi zorlayabilirsiniz. Her şeye yetişmeye çalışırken, gözden kaçıracağınız konular gündeme gelebilir. Dikkatinizi dağıtmamalısınız.

17 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun bir iletişim trafiğiniz olabilir. Gün boyunca e-postalarınızı kontrol etmeniz, arka arkaya toplantılara girmeniz ya da sık telefon görüşmeleri yapmanız gerekebilir. Bu ağır temponun yarattığı yorgunlukla dinlenmeye ihtiyacınız olabilir.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısını daha iyi değerlendirmeye, hareketsiz kalmamaya bakın. Öğle sonrasında daha dağınık ve gevşek koşullar içinde olabilirsiniz.

17 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek için bir neden.

17 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

17 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünbitiren, çabuk ve hızlı yönlerinizle aile hayatınız için yapacağınız masraflar, parasal düzenlemeler veya harcamalar öne çıkabilir. Gün içinde bolca gezecek, değişik yerlerde bulunacak ve kendinize vakit ayırarak güzel bir gün geçireceksiniz.

17 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk sizin beslendiğiniz alan ve birkaç aydır süregelen olumsuzluklar nedeni ile aşk hayatınızı belli bir düzene koymakta zorlandınız. Kesin kararlar alacağınız bu süreçte özellikle ilişkiler sizin istediğiniz şekilde gerçekleşecek. Aşka yelken açabilmeniz için tüm sorunlar kendiliğinden ortadan kalkacak.

17 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

17 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 43' 39" R
Ay
Başak
02° 27' 49"
Merkür
Boğa
00° 29' 26"
Venüs
Boğa
20° 28' 11"
Mars
Koç
11° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 40' 30"
Satürn
Balık
17° 49' 26"
Uranüs
Boğa
23° 15' 42"
Neptün
Balık
29° 20' 24"
Plüton
Kova
02° 03' 45"
Chiron
Koç
21° 30' 43"
Lilith
Başak
25° 05' 29"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 16/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>