Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti de göstermiyorsunuz. Kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Verimli çabalarınızla yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, takdir topluyor. Bunun sizi tetikleyip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz.

Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek. Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz.

Bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve yine sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugünlerde geçmişteki bir kefalet olayınızı anımsamanızda yarar olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha planlı, programlı yaşama yollarını aramalısınız. Sorun haline getirdiğiniz küçük problemlerden kurtulma dönemi. Bugün sizi etkisi altına alan iyimserlikten, bu anlamda yararlanabilirsiniz. Hayatınızın genelinde gözlemleyip sıkıntı duyduğunuz düzensizlik, belli konularda eleştiriye açık olmanıza ve cesaretli adımlar atabilmenize bağlı.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay bize toplumsal hayattaki sorumluluklarımızı hatırlatıyor. Bir yanımız ailemiz, köklerimiz, geçmişimizle ilişkiliyken, diğer yanımız ekmeğini kazanmalısın, üstüne düşeni yapmalısın, bundan kaçamazsın diyor. Aslında bunlar birbiriyle iç içe geçen olgular. Evet eğer yuvamızda gerçekten kendimizi güvende hissetmek istiyorsak, geleceğimizi güvence altına almak durumundayız. Biz de bugünkü Dolunayda üstümüze düşen sorumlulukların bilincindeyiz. Bu Dolunayın bir özel yanı da, sorumluluklar kadar özgürlüğü de vurgulayışı. Evet, hayat mücadelesi zor. Tabii ki dışarıda gereken mücadeleyi vereceğiz. Ancak sosyal hayatımızı da ihmal etmeyeceğiz. Arkadaşlarımızla olacağız. Yeni gelişmeleri takip edeceğiz. İdeallerimizi belirleyeceğiz. Sadece dokuz altı işe gidip gelmek değil, farklı bir şeyler yaparak, yetenekli olduğumuz konularda da kendimizi göstereceğiz. Belki de bu yolla ekmeğimizi kazanmayı da düşüneceğiz. Gökyüzünde bugün Venüs-Satürn görünümü bu Dolunaya eşlik ediyor. Bu da gösteriyor ki, aşkta sıcaklığımız, sevilme arzumuz, takdir edilmek isteğimiz yüksek. Tercihlerimizi biraz da buna göre yapacağız. Kişisel gelişimimize önem vereceğiz. Eğitim, iş, girişim, gelişim anlamında ben bu Dolunayın, birçok alanda farkındalık yaratıcı, bireysel ve aynı zaman kolektif düşünebilmeyi sağlayıcı yanını olumlu buluyorum. Olumlu gelişmelere işaret bir gün olması dileğimle,

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve seçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Mesleki anlamda kendinize disiplin kazandırma çabası içindesiniz ve elde ettiğiniz her şeyi, kendi gücünüze dayalı olduğunu görmek, sizi olumlu etkileyecek. BOĞA:

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzlaşmacı olmanız veya işlerin istendiği gibi gidebilmesi için yollar bulmanız durumunda endişe yaratan durumların üstesinden gelmeniz daha kolay olabilir. Çekiciliğiniz ve istekliliğiniz işlerinizi kolaylaştırabilir.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızı netleştirmek isteyebilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Duygusal yönden kendinizi sorumlu tuttuğunuz konularda gelişmeler olabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Bazı konuları çözüme kavuşturmak için kararlar alabilirsiniz. Çatışmalar yaşanabilir.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizle yüzleşerek doğruları görmeye başlayacaksınız. İnsanlar sizinle artık rahat iletişim kuruyor. İyimser ve uyumlu havanız sosyal çevrenizi genişletecek.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlarda yer alabilir, güzellik ve bakımınıza yönelik işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşırı yemek yemekten uzak durmanız gereken bugün, aile ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde abartılı duygular ve davranışlarla karşılaşabileceğiniz için, enerjinizi dengelemeli ve tutarlı davranışlar sergilemeyi tercih etmelisiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dolunay sizi en çokve aile alanlarınızda etkileyecek. İş alanlarınızın yoğunluğu, aile hayatınızı aksatmanıza neden olabilir. Bazı fikirlerinizi kalıcı sonuçlara çekebilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer alanınızda düşük enerjiler deneyimleyeceğiniz bir güne başlıyorsunuz. Ay’ın sabah saatleri bir süre boşluk etkisinde olması özellikle mesleki alanda ağır ilerlemenize neden olabilir.Dolayısıyla isteksiz davranışlar sergilemeniz ve herhangi bir başlangıç yapmadan elinizdeki meseleleri toparlamanız gerekebilir. Sabah saatlerinde bu durum çabuk toparlanacaktır. Arkadaşlarınızla vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Odaklanacağınız meseleler toplum yararına olacaktır. Toplumsal meselelerde sohbetlere girişebilirsiniz.

20 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

20 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 36' 35" R
Ay
Oğlak
13° 55' 37"
Merkür
Koç
16° 36' 13"
Venüs
Koç
29° 57' 53"
Mars
Balık
29° 04' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 41"
Satürn
Balık
16° 30' 04"
Uranüs
Boğa
22° 17' 57"
Neptün
Balık
28° 52' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 41"
Lilith
Başak
23° 14' 40"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>