Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Prensip sayıp kendinize koyduğunuz sınırlamalar, yakın bir zamanda karşınıza mutluluğunuzu engelleyen yasaklar olarak çıkacak, hazırlıklı olun. Çalışma ortamınızda size dönük ilgiler, bugünlerde açığa çıkabilir.

Gerekenin yapılmadığı durumlardaki tutumunuz, biraz daha hoşgörüyle daha verimli neticeler verebilir. Kökten değişikliklere girebileceğiniz, değişik önerilere hazırlıklı olun, ilgi duyacaksınız.

Zayıf davranabileceğiniz ilişkilerde, bugünlerde para alışverişleriniz olabilir. Parayı değerlendirme konularında daha hayata uygun planlar, sizi hedeflerinize yakınlaştıracak.

Daha tavırlı olacağınızı tahmin ettiğiniz bir gelişmede çekimserlik sergileyeceksiniz. Sizi kararlı davranışlardan alıkoyan, birtakım duygusallıklar barındırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır içinizden atamadığınız kaynağı belirsiz sıkıntılara karşın, güne güzel başladınız. Hafta sonlarını dolu dolu yaşamayı biliyorsunuz. Çok hareketli olmayan eğlence tercihlerinizde sevgilinizle çelişebilirsiniz. Bu akşam yeni insanlarla tanışacaksınız. Yakın bir zamanda hayatınızı çok etkileyecek bir gelişme yaşayacaksınız.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız, saat 11:51 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındadır.  Geleceğinizi yakından ilgilendiren konularda, bir şey olmaz diye yürürlüğe koyduğunuz bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız. Saat 11:51  itibariyle etkili Ay-Başak burcu geçişi, hem bedensel hem de ruhsal  sağlığımızın önemini vurgularken, işlerimizi titiz şekilde yapmamız gerektiğini hatırlatıyor. Çok fazla yoğunluk altında çalışmak, çalışma tempomuz içinde zorluklarla karşılaşmak bir de müşteri memnuniyetini ön planda tutmak bizi biraz yorabilir. Ancak işimiz gereği ise, bizim de buna uymamızda yarar var. Saat 20:09 Venüs-Uranüs zorlu görünümü,  ilişkilerde ve hayatın genelinde özgür olmak ve yaşamak arzumuzu gösteriyor. Baskılara tahammül edemiyoruz. Değişim arzumuz öylesine yoğun ki, artık eskiye dönmek, aynı durumları yaşamak mümkün değil.  Ancak şartlarımız gereği bir yanımız veda etmeye hazır diğer yanımız bizi durduruyor. Bu görünümün etkisi altında bir hayli zorlanabiliriz. Saat 20:18 itibariyle gerçekleşecek ilkdördün sorumluluklarınızı  mutlaka yerine getirmeniz,  görevlerinizi layıkıyla başarmanız, bedensel ve ruhsal sağlığınıza fazlasıyla özen göstermeniz gerektiğini işaret ediyor. Bir hafta önce adım atılmış işlerimizi veya durumumuzu gözden geçirme yönünde de önem taşıyor. Eksiklerimiz var mı diye bir bakalım. İlkdördün etkisi altında eğer mantıklı düşünüp, pratik hareket edersek hiçbir sorun çıkmaz. Yeni haftamızın hepimiz için  mutluluklara vesile olması dileğimle,

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde sizi her konuda destek verecek dostlarınız olmasına rağmen yalnızlık duygusundan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Güçlü görüntünüzün arkasında takdire ihtiyacınız var. Mizacınızın zor yanlarını ortaya koymaktan çekinmiyor ve bu konuda biraz cesur davranıyorsunuz. Bugün, tartışma ortamlarından uzak kalmayı deneyin.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rekabet içeren durumlar söz konusu olabilir. Mücadeleci kişiliğiniz veya istediğinizi alma konusundaki ısrarınız güzel, ama bu tür gergin günlerde bu yönlü diyaloglara girmek sakıncalı olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Venüs ve Uranüs arasındaki olumsuz açı, bazı ilişkilerde istikrarsızlıkların, gerilimin, kopuşların veya inişli çıkışlı diyalogların nedeni. Önümüzdeki (üç gün önce başladı)üç gün için artan özgürlük isteği ileride pişman olabileceğimiz adımlar atmamıza neden olabilir. Diğer bir alternatif de, son derece çekici birisinin veya plan ya da işin dikkatimizi dağıtması olasılığı olabilir. Bu süreçte başlayan ilişkiler beklenen uzunlukta olmaz genellikle bilginize. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Korku ve endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Ortak para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Finansal işlerinizde dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız konular içinde detaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Öğleden sonra zamanlarda sorumluluklar altında kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda atak olmalısınız. Yeteneklerinizi göstereceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hiç bir fırsatı küçümsemeyin, size getirileri olacaktır.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ailenize ve sevdiklerinize karşı anlayışsız tutumlar içine girmeniz söz konusu olabilir. Her zamanki düzeninizden farklı davranmak isteyebilirsiniz. Oldukça yaratıcı olacaksınız.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yurt dışı, yabancılar, eğitimle ilgili konular ve hukuksal konularda ciddi zorlanmalar, kontrol dışı gelişmeler oluşabilir. Vize, paraport işleriniz var ise tüm evraklarınızın tam olduğuna emin olun, sıkıntı yaratabilir, bürokratik engele takılabilirsiniz. Kısacası bu hafta seyahatler biraz sıkıntılı. Psikolojik anlamda da çabuk yorulabilir, uyku düzeninizde bozulmalar söz konusu olabilir.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

25 Mayıs 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 52' 33" R
Ay
Yay
20° 26' 08"
Merkür
Koç
16° 10' 04"
Venüs
Koç
27° 45' 59"
Mars
Balık
27° 42' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 46"
Satürn
Balık
16° 20' 26"
Uranüs
Boğa
22° 11' 52"
Neptün
Balık
28° 49' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 36"
Lilith
Başak
23° 02' 48"
True Node
Koç
15° 28' 08"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:01

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>