Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün ne istediğinizi kendinizde bilmiyorsunuz. Bir duygu seline kapılıp gidiyorsunuz. Duygularınızı frenlemeli ve bir yola koymalısınız. Atak davranışlarınız karşınızdaki insanı şaşırtıyor. İsteklerinizin hemen gerçekleşmesini istiyorsunuz. Kendinizi sevgilinizin sahibi gibi görmek istiyorsunuz veya öyle bir izlenim veriyorsunuz.

İş yaşamınızda çok istekli ve enerji dolusunuz. Yaptığınızsizin kişiliğinize uygun olduktan sonra ,elinizden dünya olsa kurtulmaz. İşinize yöneldiğinizde gösterdiğiniz sabrı arkadaş ilişkilerinde gösteremiyorsunuz.

Bu günlerde elinize geçen aylara göre biraz daha fazla para geçecek ve bir kısım borçlarınızı kapatabileceksiniz.

İnsanlarla ilişkilerinizde daha sosyal olmalısınız. Çok fazla içinize kapanık ve soğuksunuz. Elinize geçen paranın bir kısmını kenara ayırmaya özen gösterin

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünü biraz farklı bir dinginlikle geçirdiğiniz için bugüne çok enerjik başlayacaksınız. İş yaşamanız da, özel yaşamınız da oldukça hareketli. Enerjiniz çevrenizdekileri de olumlu etkileyecek. Şansla ilgili düşünceleriniz, bazı şeyleri kabullenmekten kaçış gibi. Sizi şansınıza küstüren olayların nedenlerinde biraz da kendi eksikliklerinizi aramalısınız.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 10:46 Ay-Mars görünümü, hem özgür bir şekilde hareket edebilmeniz hem de kendinize güvenli bir şekilde ilerlemeniz anlamında gayet olumludur. Saat 12:53 Ay-Uranüs olumlu görünümü, gayet hızlı bir şekilde hareket ederek hem bireysel hem de grup aktivitelerinde başarılı olmanızda yardımcınızdır. Özgür çalıştığınızda, işinize karışılmadığında gayet verimli olursunuz. İşbirliğinde bulunmayı istersiniz. Ancak bu işbirliğinin özünde bir amaç veya hedef olmalıdır. Sosyal çevrenizde danışılan kişi olmaktan keyif duyarsınız. Saat 14:02 Ay-Jüpiter görünümü, yapılması gerekenlerin ciddi şekilde ele alındığı zamandır. Bizim bu sorumluluktan kaçışımız yoktur. Planlamaya göre hareket ederiz. Bu durum bizi rahatsız edici olsa da, mecburen uyarız. Ciddileşiriz. Ancak bize karşı nazik, uyumlu yaklaşan insanlar olursa moralimiz düzelir, enerjimiz yükselir. Saat 21:11-26 Şubat saat 03:24 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Planlamalarda, sosyal ilişkilerimizde, girişimde bulunmak istediğimiz konularda kafa karışıklığı yaşamamız ve önümüzü görmekte zorlanmamız mümkündür. Sabırsız davranabiliriz. İlişkilerimize dikkat edelim. Gününüz güzel geçsin, huzurunuz her daim yerinde olsun. Mutluluklar dileğimle,

25 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş tutulmasının etkilerini hissetmeye başlıyorsun. Aniden gerçekleşen olaylar, planlarını aniden değiştirebilir.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili önemli konuşmalar ve haberler duyabileceğiniz bir gün. Aşkta sınırlarınızı belirleyen konuşmalar yapmak isteyebilirsiniz. Birliktelikleri uzun vadede sağlamlaştırmak için önemli bir gün.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek konusunda daha fazla düşünebilirsiniz. Bazı endişeler de olabilir. Bitirilmesi gereken işler de var.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal alanda kendinizi geliştirmeyi seviyorsunuz. Bugünlerde her şeyden memnun olup mutlu olmanız çevrenizin de hoşuna gidiyor. Güzel ve enerjik bir gündesiniz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük hayatınızın dışına çıkmak ve değişik yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve kendinizi yanlarında rahat hissettiğiniz insanlarla değişik planlar yapabilirsiniz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cumartesi gününüzü arkadaşlarınız ve toplum kuruluşları ile birlikte geçirebilirsiniz. Gördüğünüz haksızlıkların üzerine gidebilirsiniz. Toplumsal veya siyasi bir organizasyona dahil olabilirsiniz. Sorumluluk gerektiren mecralarda ve sizin etkinize güvenilen, ihtiyaç duyulan şartlarda önünüze çıkacak fikirsel konular için desteğinize başvurabilirler. Merkür/Satürn olumlu etkileşimi bugün de devam edecektir. Hukuki, eğitsel ve bilgelik tarafınızı toplum ve topluluklar için kullanabilecek ve takdir toplayabileceksiniz.

25 Şubat 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz ve ailenizle ilgili konularda iyimser olacaksınız. Bu durum, kararlılıkla hareket etmenizi sağlayacaktır. Ancak, iyimserliği abartmamalı, gerçekçiliğinizi korumalısınız. Fazla riskli girişmler, herhangi bir fayda sağlamayacaktır.

25 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 14' 06" R
Ay
Boğa
21° 01' 46" R
Merkür
Koç
22° 06' 06"
Venüs
Boğa
10° 55' 21"
Mars
Koç
05° 55' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 44"
Satürn
Balık
17° 14' 57"
Uranüs
Boğa
22° 48' 40"
Neptün
Balık
29° 08' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 15"
Lilith
Başak
24° 13' 52"
True Node
Koç
15° 20' 19"
Son Güncelleme : 08/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>