Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal açıdan kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hissedebilirsiniz ve küçük sorunlar gözünüzde büyütebilirsiniz. Bazı duygularınız tüm yaşamınızı etkileyebilir ve sizin olaylara yeterince konsantre olmanıza engel olabilir. Duygularınızla düşüncelerinizi dengelemeyi başarabilirseniz küçük bazı sorunlarınızdan kurtulabileceksiniz.

İş yaşamınızda üzerinize aldığınız sorumlulukların artacağı ve kendinizi bu anlamda baskı altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bazı düşüncelerinizde değişimler olabilir ve kararlarınızı yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz.Sizi sıkacak detaylarla uğraşabilirsiniz ve günlük programınızda olmayan işler gündeme gelebilir. Yönetme ve organize etme yeteneğinizde bir artış olacaktır. Yeni bazı girişimlerde bulunma şansınız olacaktır.

Uzun vadede size kazanç getirecek bazı çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Küçük bazı maddi sorunlar gündeme gelebilir ancak bunları çözmeniz sizin için zor olmayacaktır.

Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızın bugünlerde yapacağı sürprizler, uzun süredir beslenen umutları kısmen de olsa, gerçeğe dönüştürebilir. Bununla ilgili alacağınız destek önerilerinin özellikle birine göstereceğiniz duygusal tepki, umutlarınızı yarı yolda bırakacak. Kendinize çok güvenli baktığınız birtakım konularda, bugünlerde bazı hayal kırıklıklarınız olabilir.

19 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 05:12 Ay-Kuzey düğüm görünümü, bütün bir haftanın ardından dinlenme ve günü gönlümüzce değerlendirme arzumuzu vurgulayıcıdır. Sorun istemezsiniz, zorlanmaktan hoşlanmazsınız. Saat 18:20 Ay-Venüs görünüm etkisinde, insanların sizi takdir etmeleri, örnek almaları ve cesaretli duruşunuz hem karşı cins üzerinde hem de sosyal yaşamda size ışıltı kazandırıcıdır. Saat 20:43 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisinde, her şeyin iyi olacağına, yolunda gideceğine inanmak istiyor insan. Hayallerinin onu sürüklediği yerde olmaktan yana. Belki bazı şeyler ters gidecekmiş gibi düşünüyor. Ancak bir yandan da iyimser düşünmeye gayret gösteriyor. Beklenmedik durumlardan uzak kalmak istiyor. Beklentileriniz bir hayli yüksek olacaktır. Pazar günümüzün hepimiz için, güzellik, huzur, barış ve sevgi dolu geçmesi dileğimle,

19 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni atılımlar, yeni fikirler üzerine düşüncelerini faaliyete geçirmek istiyorsun. Yakın çevren bu konuda sana yardımcı olabilir.

19 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizi iyi hissedeceksiniz. Sosyal çevre arkadaşlarınızın sürpriz ve ani teklifleri sizi mutlu edebilir. Hiç görmediğiniz biriyle yollarınız kesişebilir ve önemli bir bilgi öğrenebilirsiniz.

19 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarını dinlemek ve ortak düşünmek daha olumlu sonuçlar verecek. Yolculuklar, uzaklarla ilgili işler de gündeme gelebilir.

19 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumlu olduğunuz konularda artışlar gündeme gelebilir. Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz önem kazanabilir. Yüzeysel ilişkilerinizi sorgulayıp kendinizi çatışma içinde bulmanız mümkün. Ancak doğruyu yanlışlardan ayırabilen bir zekanız var ve bunun için sıkıntıya düşme şansınız çok az oluyor. Pratik çözümleriniz sayesinde dostlarınız sorun yaşadığında sizi arıyor.

19 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

19 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrelerde kurduğunuz ilişkiler, seyahat, eğitim ve gelecek işlerinizde size yeşil ışık yakabilir. Gezmek ve sakin durmak arasında gitgelleriniz olabilir. Sevdiğinizin fikirleriyle ilerleyin.

19 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Felsefi konulara karşı merak olabilir. Uzak bir yerlere gidebilme hayalleri kurulabilir. Bu zamanlarda bilinmeyenleri keşfetmeye odaklı olabilirsiniz.Yabancı kültürlerle ilgili mesleki ve kültürel bağlantılar, hukuki kazanımlar için destekleyici çabalar günün temasını oluşturacaktır. Zihinsel farkındalıklarınızın ve majör eğitimlerin hareket kazanacağı bir gün. İlham dolu bir haftaya başlarken için çok özel etkilere sahip bulunuyorsunuz. Zihninizdeki çılgın proje ve keşifleri işler hale katabilmek adına yol almak isteyeceksiniz.

19 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yoğun bir gün yaşamanız mümkündür. Aynı şey, başkaları için de geçerli olabilir ve önünüzde birikenkonusunda size destek verecek kimseyi bulamayabilirsiniz. Tüm dikkatinizi yapmanız gerekenlere odaklamanız gerekecektir.

19 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 58' 43" R
Ay
Kova
03° 03' 22"
Merkür
Koç
17° 07' 12"
Venüs
Boğa
01° 42' 07"
Mars
Koç
00° 09' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 25"
Satürn
Balık
16° 37' 32"
Uranüs
Boğa
22° 22' 47"
Neptün
Balık
28° 55' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 27"
Lilith
Başak
23° 24' 03"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 30/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>