Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah saatleri duygusal açıdan kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla iletişiminiz sizi mutlu edecek şekilde gelişecektir. Duygusal açıdan pozitif etkiler altında olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok iç dünyanıza döneceksiniz ve duygusal sorunlar yaşamaya açık olacaksınız. Özellikle yalnız kalmayı tercih edebilir ve duygusallığa karşı isteksizlik duyabilirsiniz. Günün ikinci yarısında duygusal konularda dikkatli olmalısınız.

Günün ilk yarısında bazı işlerinizi tamamlamak için fırsatlar bulacaksınız ve sizi rahatlatacak bazı haberler alabilirsiniz. Özellikle zihinsel aktiviteniz çok iyi olacaktır. Günün ikinci yarısı ise kendinizi kontrol etmenizin zor olacağı durumlarda kalabilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. İş ortamınızda duygusal nedenlerden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz ve rutin işlerinizde çeşitli sorunlar çıkabilir. İşinizle ilgili girişimleriniz için sabah saatlerini tercih edin.

Maddi konularda günün ilk yarısında kendinizi rahat hissedeceksiniz ve maddi olanaklarınızı arttırıcı bazı düşünceler geliştirebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi bir konuda girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Bugün yeni bir girişimde bulunacaksınız günün ilk yarısını tercih etmelisiniz. Akşam saatleri duygusal konularda dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde belli konularda birtakım kazançlar elde edebileceğiniz topuluklarda bulunabilirsiniz. Böyle belirtiler taşıyan davetleri, bu olasılığı göz önüne alarak değerlendirmeniz yerinde olacak. Sosyal çevrenizdeki bazı memnuniyetsizlikleri tasfiye yoluna gideceğiniz bir dönem. Sizi bu davranışa zorlayan tutumların etkisinde kalacaksınız.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:17 Güneş-Kuzey Düğüm görünüm etkisinde günlük hayatımızı planlı bir şekilde düzenlemeyi, meseleleri iyice analiz etmeyi, duyarlılık yaratan konuları gerçekçi şekilde ele almayı bilirsek zaman kaybetmemiş oluruz. Saat 08:08 Ay-Venüs görünümü,ilişkileri ve sorumluluklarımız nedeniyle kısıtlanıyoruz. Aslında dışarıda aktif olmak isterken, bu kısıtlanma Koçları zorluyor. Özellikle sabah saatlerinde biraz sabırlı olmakta yarar var. Saat 08:35 Ay-Neptün olumlu görünümü, hayatın gizli ve bilinmeyen yönleri dikkatimizi çeker. Sezgi yoluyla algılama yüksektir. Kişi problemlerini, gözünde büyütmemeli ancak gerçekçi olmayı da bilmelidir. Hayatını sağlam bir temel üzerinde inşa edebileceği durumlarla ilgilenmeli, başarısız ve yanlış seçimlerinden edindiği dersleri unutmamalıdır. Saat 12:02 Mars-Pluto mücadeleci görünümü, mesleki sorumluluklarınızın artışı ve kişisel anlamdaki mücadelenizin göstergesidir. Kariyer hedeflerinizi gözden geçirmeniz yararlıdır. Şu andaki pozisyonunuz sizi yeteri kadar tatmin ediyor mu? Bu konumda yükselme imkanınız var mı? Durumunuzdan memnun musunuz veya neler yapmak istiyorsunuz. İyice düşünelim. Saat 22:34 Ay-Pluto kavuşumu, geçmişe ait bazı meseleleri hatırlatıcı ve üzerimizde baskı oluşturucudur. Saat 23:12 Ay-Mars görünümünde, bir yanıyla bizi harekete geçiren Mars, isteklerimizi elde etmekte bir hayli hırslı olduğumuzun göstergesi. Ancak Ay-Oğlakta ilerlediği için, bir şeyler bizi durduruyor, baskı altına alıyor, ciddileştiriyor. Bu durum tabii ki zorlayıcı ve gerginlik duymamıza yol açıcı bir etki yaratabilir. Özellikle yaşça büyük kişiler, ailemizle ilgili konularda sakin olmamız pek kolay olmayabilir. Beklentilerimize uygun bir gün geçirmemiz dileğimle,

22 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerine kendini anlatmakta zorlanabileceğin bir gün. Duygularını ortaya koymak istemeyecek ve kendini gizleyeceksin.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli yardımlar ve ruhsal gelişim süreçleriniz gündemde olabilir. Biraz daha içe dönük bir gün geçirebilirsiniz. İsteklerinizde bencilliğe ve talepkâr yaklaşımlarınıza dikkat!

22 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için yorulacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. İlişkilerinizde daha mücadeleci olabilirsiniz. Yıpratıcı koşullar söz konusu. İletişimden kaynaklanan sıkıntılara dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda güçlü kişilerden faydalanabilirsiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatı bir üst pencereden görmeye çalışıyorsunuz. Tecrübeleriniz sizi olgunlaştırdı. Birileri mutluluğunuza engel olmak isteyebilir ama savaşın kazanan siz olacaksınız.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu dönemde girişimde bulunmak, cesaret gösterip korkusuz davranmak ve liderlik göstermek konusunda oldukça istekli ve arzulu olabilirsiniz ancak özellikleve kariyerinizde karşınızda önemli ve güçlü kişiler çıkabileceğini gözardı etmemelisiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün dikkatli olmalısınız. Birkaç gün boyunca işinizdeki baskılar hareket alanlarınızı kısıtlayabilir. İş alanlarınızdaki girişimleriniz konusunda bazı mücadelelere açık olacaksınız.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunun sevgiden kısıtlanmış hali bugün de devam ederken kısmetli birisiyle sorumluluk gerektiren bir ortaklık başlamak isteyebilirsiniz.Üstelik Ay'ın Oğlak burcundaki etkisizliğini de göz önünde bulundurursak ortaklık veya partnerlik ilişkisinde şu ara yol alabilmek pek olumlu gözükmemektedir. Mesleki fikirlerinizin benlik alanınızla uyum gösteremediği bir 5 günlük sürece girmiş bulunuyorsunuz. Mesleki baskıları karşılamakla ilgili öfke problemleri yaşayabilir, tatsız durumlara yol açabilirsiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çeşitli ilerlemeleri, gelişmeleri ve başarıları mümkün kılabilirsiniz. Tüm bunları kendi zeka ve becerilerinizle elde ettiğinizi düşünseniz de, asıl etkenin, perde arkasından işlerinizi kolaylaştıran biri olduğunu öğrenebilirsiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 54' 01" R
Ay
İkizler
00° 53' 18" R
Merkür
Koç
22° 43' 33"
Venüs
Boğa
11° 46' 08"
Mars
Koç
06° 26' 56"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 27"
Satürn
Balık
17° 18' 11"
Uranüs
Boğa
22° 51' 03"
Neptün
Balık
29° 09' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 28"
Lilith
Başak
24° 18' 27"
True Node
Koç
15° 17' 25"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>