Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni ilişkilere açık olmanız onu hemen bulmanız anlamına gelmiyor. Çevrenizde sizinle ilgilenenlerin farkında bile değilsiniz. Bugün gözlerinizi açarsanız birisinin ilgisini fark etmeniz için bir fırsat doğabilir.

Pek istekli çalışmıyor ve bunu gizleyemiyorsunuz. İş başında işi sevmeyen, huzursuz görüntünüz göze batıyor. Sizin probleminiz çalışmaktan ve sorumluluktan kaçmak değil. Yalnızca ortamdan yeterince hoşlanmıyorsunuz.

Bugünlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, Bazı açıklarınızı kapatacaksınız. Hesabınızı bilmeniz konusundaki uyarılara kulak asmanızda fayda ver.

Çevrenizdekiler size yeterince anlayışlı davranıyor. Daha fazlasını isterseniz bulamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekileri şaşırtmakta üstünüze yok. Sizin sürekli karar alıp kararlarınızı değiştirmeniz neredeyse herkesin başını döndürüyor. Akraba ilişkilerinizde pek vefalı bilinmiyor ve eleştiriliyorsunuz. İş nedeniyle uzun bir yolculuk görünüyor. Yakında netleşecek ve hazırlıklara başlayacaksınız. Yolculuğunuzundışında da size başka yararları olacak.

26 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 01:18 Ay-Mars görünümü, maddi-güvence arzusuyla ileriye dönük hedefler belirlemenin işaretçisidir. Saat 03:15 Ay-Pluto görünümü, kazanç elde etmek amaçlı işlerimizi, kariyer hayatımızla ilgili konuları gözden geçireceğiz. Saat 11:46 Ay-Merkür karşıtlığı, duygusal isteklerimizi baskın ve oldukça güçlü bir şekilde vurguluyor. Dilimiz pek söylemiyor ama gönlümüz bağlılık duyduğu, arzuladığı ne varsa onu yanında istiyor, ona sahip olmayı istiyor. Zihin ve duygular karşılıklı bir şekilde devrede. Kim varsa hayatımızda ve ne varsa önemli olan, ona yöneliyoruz. Bu para da olabilir, aşk da, sağlık da. Önemli olan, fiziksel ve ruhsal anlamda tatmin olmak. Bu saatlerde bu türden duygular yoğun şekilde hissedilebilir. Saat 17:16 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Venüs kavuşumu, tutkularımızı bir hayli yükseltiyor. Sahip olmayı istediğimiz ne varsa onu elde etmek için her türlü yolu deneyebiliriz. Sözgelimi, bir miras veya hisseli bir paranın-malın-mülkün bölüşümünde kendi payımıza düşeni bir an önce almak isteriz. Bir davamız varsa ve uzun zamandır uğraşıyorsak, kazanmak için her yolu deneyebiliriz. İlişkilerde öncelikle kendi çıkarımızı kollarız. Eğer kafamıza takmışsak ne yapar eder yolumuzdan geri dönmeyiz. Diyelim ki, sevgilimiz veya eşimiz bizden ayrılmak istiyor ancak biz bunu istemiyoruz. Onu geri döndürmek için, uğraşırız. Yeni bir ilişkiye adım atmışsak, sevgilimizi cinsel açıdan etkilemeyi de düşünürüz. Bu kavuşum, finansal veya özel ortaklıkların niteliğine göre anlam kazanır. Ancak bir noktayı işaret edeyim ki, öyle pek masum davranmaktan yana olmadığımız, başkalarının üzerinde bir hayli etkili olmaya çalışacağımızın işaretçisidir. Saat 17:49-22:41 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Size tavsiyem ihtiyaçlarınızı elinizdeki miktara göre uygun bir şekilde halletmeye çalışmanızdır. Buna uyulmadığı takdirde, tahmininizden daha fazla para harcayabilirsiniz. Genel olarak boşluk etkisi altında, istekler yerine gelmediğinde, içsel bir öfke hali oluşabilir. Oysaki her şeyi kendi doğal akışı içinde değerlendirmeye çalışmak, arzularınıza uygun olmayan durumlarla karşılaştığınızda sakin ve kontrollü olmakta yarar var. Saat 22:41 itibariyle İkizler burcunda ilerleyecek Ay, hem çalışma hayatınızla alakalı konuları gündeme getiriyor hem de çevrenizle olan ilişkinizi. Burada dikkat edeceğiniz husus, işinize önem vermek ve planlı çalışmak. Eğer sorunlarınız varsa, bunları akıllıca dile getirmektir. İletişim ve haberleşmede etkili saatlerdeyiz. Önemsiz şeylerin üstünde durmadan, asıl olan meseleye, işe odaklanmakta yarar var. Hepimiz için olumlu gelişmelere işaret bir gün geçirmemiz dileğimle,

26 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Zor olanı başarmak adına motivasyona ihtiyaç duyduğun bir gün. Yakın çevrenle olan ilişkilerin önem kazanıyor. Etrafında seni zorlayan insanlar varsa onlara karşı net bir tavır sergileyeceksin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, eğitim, toplantı ya da bir davette tanışacağın kişiden etkilenebilirsin. İşini ne kadar sahiplenen biri olduğunu çok iyi biliyorsun. Aksi yorumları duyduğunda ise ne kadar çok stres yaptığını tecrübe etmiş olmalısın. Zamanlamanı yeniden düzenlerken hem sevdiğin aktivitelere hem de sorumluluklarına zaman ayıracağın şekilde dengelemelisin.

26 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik anlamda önemli bir kazanç elde edebileceğiniz bir gün. Yeni yapacağınız bir alım- satım işlemi için kendinize mali bir tablo hazırlayabilir ve harcamalarınızı ona göre planlayabilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda yeni kazanç konuları gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde çevrenizdeki insanlardan bu konularla ilgili fikir alabilirsiniz. Kendiniz için harcama yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirebilmek için eğitim planlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde eksiklerinizi tamamlamaya çalışacağınız bir gündesiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanlarla fikir alışverişleriniz sizi her açıdan zengin kılıyor. Zirveye tırmanacaksınız.

26 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından maddi konulara odaklanabilir, sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bazı harcama ve alışverişler gündeme gelirken bütçenizi gözetmeyi ihmal etmeyin.

26 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karizmatik Koçlar, bugün içsel kuvvetiniz fazla. Eş, partner konularında beklediğiniz ilgiyi göremeyebilirsiniz. İnatlaşmak zarar verir. Borç alacak konularında riske girmeyin. Eğitim ve sanat konularıyla meşgul olabilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın sonugünü Ay Boğa burcunda seyahat edecek. İletişimin öne çıktığı, fikirlerin paylaşıldığı, yeniliklere açık, devrimsel konuların önünüzde olduğu bir gün. Gruplar, topluluklar ve yatırımlar alanınızda hareketli bir tempo var. Yönetim kurulu toplantılarında istediğiniz fikirleri özgürce ifade edebilir, çevrenizdekilere kabul ettirebilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. İhmal etmeyin. Sizden haber bekliyor.

26 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>