Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok açıksınız. Onun üzerine çok fazla düşüyor ve onu çok fazla şımartıyorsunuz. Biraz daha mesafeli olmalısınız. Bu gün akşama doğru sevgilinizle beraber hoşça vakit geçirecek, kalabalık ortamlara gireceksiniz. Burada da sevgilinizin kaprisleri ile biraz bunalacaksınız.

Bugün içinizde güçlü bir heves duyacak yaptığınız işte daha başarılı olmak için tüm enerjinizi kullanacaksınız ve yaptığınız işlerde başkalarının dikkatini üzerinizde toplayacaksınız.

Parasal yönden oldukça rahatsınız. Fakaf çok fazla bonkör olmanız yüzüdnen zaman zaman sıkıntıya düşüyorsunuz. Kendinizi daha fazla düşünmeli, bu kadar verici olmamalısınız.

Çevrenizdeki insanlara karşı onların hak etmediği kadar anlayışlı ve vericisiniz. Biraz daha faklı tutumlar sergilemeli , sizi kullanmalarına müsade etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün belli endişelerle gizlilik içinde yapmayı uygun göreceğiniz çok özel bir görüşme söz konusu. Bu gizlilik, bazı meraklardan korunmanın dışında da niyetler taşıyor gibi. Çevrenizdekilerden çok şey bekliyorsunuz ve bunlar karşılanmadığı zaman da üzülüyorsunuz. İnsanların verdikleriyle de yetinmeyi bilmek sizi daha mutlu edebilir.

26 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 26 Şubat saat 17:54 tarihinde Balık burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, bugün başlayacak Merkür-Balık burcu geçişiyle örtüşüyor. Duygularımız işin içine karışabilir ve biz meselelere bilinçli bakmak yerine, kimseyi kırmamaya çalışabiliriz. Rüyalarımız, fantezilerimiz bizi etkisi altına aldığı için, mücadele etmek yerine olanı olduğu haliyle kabul edebiliriz. Sanatsal bir işimiz varsa veya ruhsal-bedensel anlamda sıkıntılı bir süreçten geçiyorsak bu tarz düşünmek doğal sayılabilir. Şartlar yüzünden hassasızdır. Ancak hayatın gerçeklerine sırt dönemeyiz ve hakikatleri göz ardı edemeyiz. Ben bu Tutulmanın, burcunuzda ilerleyen Venüs ve Mars etkisiyle biraz önce sözünü ettiğim tarzda bir rehavete neden olacağını düşünmüyorum. Bilakis, arzu ettiğimiz bir şeyden, isteklerimizden vazgeçmemiz mümkün değil. Mücadele edeceğiz, zorlukların üstesinden gelebileceğiz. Kendi yararımıza olanın peşine düşeceğiz. Yakınlarımıza elimizden geldiğince şefkatli davranacağız. Hak edene hak ettiği güzellikleri sunacağız. Fakat geçmiş tecrübelerimizi unutmadan hareket etmeyi de bileceğiz. Çalışma hayatı, sağlık, günlük hayattaki işlerimizi dikkatlice gözden geçirerek, sağlıklı ve verimli olanı-olmayandan ayırt etmeyi bilirsek emin olunuz ki, bu Tutulmada varmak istediğimiz noktayı doğru şekilde belirlemiş oluruz. Bu sizi vizyon sahibi yapar. Hiç kimsenin aklınızı karıştırmasına izin vermeden, doğru seçimlerde bulunursunuz. Tutulmanın bizlerin hayatında geliştirici olması dileğimle,

26 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkanlıklarını bırakmak isteyebilirsin. Bugün belki çok uzaklardan gelen bir haber ya da kişi, hayatına renk getirecek.

26 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçe dönmek ve ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz. Bilmediğiniz bazı konularla ilgili derin bir şüphe hissedebilir ve bunu konuşma ihtiyacı içerisinde olabilirsiniz. Sosyal çevrenizden gelen teklifleri değerlendirin.

26 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Balık burcunda gerçekleşen güneş tutulması bazı gizli kalan durumları ve hassasiyetlerinizi ortaya çıkarıyor. Düşüncelerinizde daha mantıklı olmaya bakın.

26 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yoğunluğunuz sebebiyle sırt ve ayak ağrılarınız artabilir. Dinlenmek nedir bilmiyorsunuz. Sağlığınızı ihmal ederek kendinize haksızlık etmeyin. Bol bol dinlenin.

26 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş tutulmasıyla birlikte kontrolünüz dışındaki gelişme ve olaylar yaşamınızda daha  önemli bir yer tutmaya başlayabilir. Bir sonraki tutulmaya başka deyişle 21 Ağustos'a kadar kendinizi manevi yönden, ruhsal açıdan geliştirme fırsatınız olabilir.

26 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş tutulması kadersel olarak beklenmedik olayları tetikleyebilir. Çok önemli girişimlerden kaçının. Sağlığınıza dikkat edin. Fırsatlar yakın çevrenizden gelse bile hemen harekete geçmeden önce etraflıca araştırmalarınızı yapın.

26 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı fenomenleriniz yanında bedensel sağlığınıza odaklanmanız gereken bir tutulma sürecindesiniz. Üç ay etkisi devam edecek bu tutulma sürecinde egolarınızla değil kolektif bilincin sizden talep ettiği sorumluluk ve fedakarlık konularına yoğunlaşacaksınız ve bu konularda farkındalık geliştireceksiniz. Şifa özelliklerinize ağırlık vermek isteyebilirsiniz. Sezgilerinizin ve kontrolünüz dışında gelişen konularda etkinliğinizin yeniden yapılandırıldığı güçlü bir tutulma deneyimleyebilirsiniz. Sizin dışınızda gerçekleşen bir başlangıç oluşabilir.

26 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konulara yoğunlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Ortak maddi kaynaklarla ilgili olarak tartışmalar yapsanız da, görüş ayrılıkları ve iletişim sorunlarından kaynaklanan yanlış anlaşılmalar nedeniyle, istediğiniz adımları atamayabilirsiniz.

26 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 35' 04" R
Ay
Boğa
26° 13' 28" R
Merkür
Koç
22° 25' 35"
Venüs
Boğa
11° 22' 02"
Mars
Koç
06° 11' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 51"
Satürn
Balık
17° 16' 39"
Uranüs
Boğa
22° 49' 55"
Neptün
Balık
29° 08' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 25"
Lilith
Başak
24° 16' 16"
True Node
Koç
15° 18' 52"
Son Güncelleme : 08/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>