Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin geldiği nokta, ilk başlarda düşünmediğiniz şeyleri düşünmenize neden oluyor. Sürekliliği olan bir şeyin temelini mi atacaksınız, yoksa gidebileceği yere kadar gitmesine seyirci mi kalacaksınız, henüz karar veremediniz.

İş arkadaşlarınız genel durumla ilgili endişelerini sizinle paylaşabilirler. Siz ise, eskisinden daha başarılı olduğunuzu biliyorsunuz ve bu kişisel endişelerinizi biraz olsun gideriyor.

Miras ya da bir satış nedeniyle ailenizin eline geçecek büyük bir paradan size de bir pay düşecek gibi gözüküyor. Elinize nakit olarak geçmese de, küçük bir yatırım söz konusu olabilir.

Aklınızdan geçen sürprizi gerçekleştirmelininiz. O da aynı konuda size sürpriz yapmayı düşünüyor. Geç kalan siz olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzlaşmaya açık bir gününüzdesiniz. Bu yüzden de sabahtan itibaren yoğun ama gerilimsiz ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. Uzlaşmaya açık olmanız kararsız olmanız anlamına gelmiyor, son noktada kendi kararlarınızı uygulayacaksınız. Akşama doğur alacağınız bir öneri, yaptığınız bir programı değiştirmenize neden olabilir. Size küçük bir sürpriz var.

27 Kasım 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma gününe, saat 05:24 Ay-Jüpiter görünümü etkisinde adım atıyoruz. Bu hoşumuza gitmeyen, aklımıza yatmayan, bize uymayan konularda eleştirel davranacağımızı işaret ediyor. İnce eleyip sık dokuruz, iyi niyetimizin suiistimal edilmemesi bizim için gayet önemlidir. Saat 05:35-21:27 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Özel vehayatınızla ilgi bir değişim düşünüyorsanız öncelikle kafanızın içinde ne istediğinizi tam olarak belirlemeniz gerekir. Ayrıca önünüzü tam olarak görmeden ani kararlar vermemelisiniz. Saat 21:27 itibariyle Yengeç burcunda seyrine başlayan Ay, ne kadar güven içinde yaşadığımızı sorgulamamızı ve buna göre gözden geçirmelerde bulunmamızda rehberimiz olur. Kiminle yakın temas içindeysek, bu ister aileniz, eşiniz, sevgiliniz, evladınız olsun fark etmez, birbirinize destek olmanız, sorunlara ortak bir şekilde çözüm bulmaya çalışmanız gayet faydalıdır. Kendimizle ve dünya ile barışık bir gün geçirmemiz dileğimle, Her şey gönlünüzce olsun.  

27 Kasım 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Süregelen işlerinizi istediğiniz gibi tamamlayabilirsiniz. Yapmanız gereken çok şey var ve sizi hala kafanızdaki küçük olaylarla potansiyelinizi kısıtlıyorsunuz. Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz.Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak.Zamanı iyi kullanmanız gerekiyor.

27 Kasım 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Cevap ya da çözüm bekleyen acil durumlarla karşı karşıya olabilirsiniz, bu nedenle birkaç gün beklemek size mantıklı gibi görünmese de, birkaç gün beklemenizde fayda var.

26 Kasım 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İletişimin yoğun olduğu saatler yaşayabilirsiniz. Gün içinde eğitim konularıyla ilgili işlere yönelebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecek. İkili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Çatışmalara dikkat edin. Akşam saatlerinizi ailenizle geçirmek için uygun koşullar var.

27 Kasım 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararlı bir gündesiniz. Aşırı eğilimleriniz olmamasına rağmen içinizde başarı çığlıkları yankılanıyor. Başkalarının ısrarcı tutumu da can sıkıcı olabilir.

27 Kasım 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınız, görüşmeleriniz, eş, ortak ve yakın dostlarınızla olan iletişiminiz, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim süreçlerinizde çeşitli tatminsizlikler yaşayabilir, şartların yüzde yüz sizin istediğiniz gibi olmadığını düşünebilirsiniz. Ne var ki akşam saatlerinden itibaren olumlu haberler alabilir, aşk hayatınızda romantik görüşmeler yapabilir ve iletişimde başarı elde edebilirsiniz.

27 Kasım 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim yanınızın aktif olmasına rağmen, üzerinizde kimseyle temas haline geçmeme hissi olabilir. Yakın çevre alanlarınızda ilginç ve biraz da abartılı gelişmelere şahit olabilirsiniz.

27 Kasım 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Beklenmedik, sürpriz, ani seyahatler gündeme gelebilir fakat bu seyahatlerde özellikle gecikmelere, eşya kayıplarına dikkat. İletişim evinizde gerçekleşecek olan bu tutulma internetle ilgili önemli başlangıçlara işaret edebilir, web sitesi yaptırabilir, blog oluşturabilir, her türlü iletişim kanalı ile aktif bir şekilde iç içe olmanız gerekebilir. Yine kardeşlerinizle ilgili önemli mevzular gündeme gelebilir.

27 Kasım 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

27 Kasım 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 00' 01" R
Ay
Balık
02° 15' 45"
Merkür
Koç
18° 08' 41"
Venüs
Boğa
04° 16' 06"
Mars
Koç
01° 46' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 34' 38"
Satürn
Balık
16° 48' 20"
Uranüs
Boğa
22° 29' 57"
Neptün
Balık
28° 59' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 27"
Lilith
Başak
23° 37' 55"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>