Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda daha çok sevdiğiniz insanla aranızdaki istikrarı korumak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Duygusal davranışlarda bulunmaktan çok mantığınızı kullanmayı başaracaksınız. Aşk yaşamınızda kendinizi güvencede hissetmek isteyeceksiniz ve tutumlarınızda sabit kalacağınız bir gündesiniz. Bugün yaşamınızda yeniliklere yer vermeyeceksiniz.

İş yaşamınızda uzun vadeli projelere yöneleceğiniz ve gelişmeleri dikkatle takip edeceğiniz bir gündesiniz. Çalışmalarınızda daha çak sabit yaklaşımlar benimseyeceksiniz. Ufak bazı aksilikler yaşayabilirsiniz ancak genel olarak olumlu adımlar atmak için uygun bir gündesiniz. Bazı gerçekçi kaygılar duyabilirsiniz. Hedefinize yönelik ciddi adımlar atmaya çalışacaksınız. Girişimlerinizi biraz daha ertelemelisiniz.

Maddi konularda başarılı girişimlerde bulunabileceğiniz ve istikrarınızı korumak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Elinizdeki kaynakları değerlendirmekte başarılı olacaksınız ve alacağınız kararlar genel olarak verimli olacaktır. Maddi konularda yenilikler yapmaktan kaçınmanıza rağmen aksak giden bazı konuları düzeltebileceksiniz. Genel olarak para konusunda şanslı olacaksınız.

İhtiyatlı davranacaksınız ve uzun süreli planlar yapabilirsiniz. Maddi konularla ilgileneceksiniz ve bu anlamda girişimlerde bulunabilirsiniz. Beklediğiniz bir paraya ilişkin haber alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık görüşmekten hoşlanmadığınız bir arkadaşınız bugün hiç umulmadık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Ona olan duygularınızı belli etmekten kaçınmayacaksınız. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir yakınınız, sizden ziyaret bekliyor. Sabah saatlerindeki durgun haliniz, öğleden sonra yerini bir hareketliliğe bırakacak. Ortak akşam programı önerileri alabilirsiniz.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün boyunca Ay Yay burcunda hareketine devam ediyor. Sabah erken saatlerde Ay-Neptün zorlu açısı devrede olacak. Duygusal anlamda kendinizi karamsar hissedebilirsiniz. Olaylara olumlu tarafından bakamadığınız bir süreçte olabiliriz. Akşam saatlerine gelirken Ay-Jüpiter kavuşumuyla beraber güzel bir enerji de geliyor. Enerjiniz yükseliyor. Pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da şanslı bir süreç geçirebilirsiniz. Seyahat planları yaparken bütçenizi de hesaba katmalısınız. Abartıya kaçmamaya dikkat edin. Sevgiler, Astromeri

27 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlı konuşmalar yapıyorsun!Kaygılarından kurtulman çevrendekileri daha net görmeni sağladı. Geleceğinle ilgili kafanda bazı şekillendirmeler yaparken, bugün gelecek bazı haberlerde sana farklı yollar sunabilir. Neşeli davranışlarınla işyerinde arkadaşlarının dikkatini fazlasıyla çekeceksin. Bu neşenin ardında farklı durumlar olduğu düşünülebilir. Ailenin senin paylaşmak isteği bir konu ilgini çekecek, meraklanma sebep olabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, kısıtlandığını düşünmen değer verdiğin kişiyle kararlı konuşmalar yapmana neden olabilir. Özgürlüğünden ne olursa olsun taviz vermek istemeyişin ne yazık ki bazen yanlış anlaşılabiliyor. Kendi en doğru şekilde ifade etmen yaşanacak karışıklıkların da önüne geçecek.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddiyat üzerine kurduğunuz ilişkilerde dengeyi sağlayabilirsiniz. Biraz nefes almak için kısa seyahatlere çıkmak motive edici olabilir.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konularda hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Olaylara karşı bakış açınızda daha esnek olabileceğiniz bir gündesiniz. Akademik konularla ilgileneceğiniz zamanlar söz konusu. Bugün uğraşacağınız işlerde dikkatinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. Başarılı olmak için çok çaba sarf etmeniz gereken zamanlar olabilir.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadıklarınız sizi gerçekten yordu ve bitkin düşürdü. Affederek yük atma zamanı geldi ve siz bunun farkındasınız.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aşk hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, evlenme teklifi alabilir, romantik bir tatile çıkabilirsiniz. Bu süreçte çocuk sahibi olabilir, sahne işlerinizde başarılı olarak, yaptığınız işlerle daha fazla tanınabilir, son derece keyifli bir hafta geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde yeni aya kare yapan Mars, sizi güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız konusunda uyarırken, Venüs ve merkür'ün Satürnle olan uyumlu açısı, ev sahibi, çocuk sahibi olma konusunda size şans vermeye, ilişkilerinizde kalıcı değerler yaratma yolunda adımlar atmanıza ve sevgi dolu yeni ilişkiler geliştirmenize destek olmaya hafta boyunca devam ediyor olacak.

27 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu hızlı öğrenme, uygulama ve geliştirme imkanlarınız olacaktır. Hukuki konular, yabancılar ve seyahatlerle ilgili gelişmeler yaşanabilir.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Hukuki konular, medya, basın, tanıtım faaliyetleri haftanın son günündeki gündem maddesi olabilir. Ayrıca haftayı seyahate çıkarak da bitirebilirsiniz. Yurt dışı konularınız mercek altına alınacaktır. Yabancılarla yürüttüğünüz projelerde yönetsel değişimler gündeme gelebilir. Ortak hesaplar ve kredi alımlarıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

27 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışarak kazandığınız paranın dışındaki borç veya prim geri ödemesi, piyango, hisse senedi getirisi gibi kazanç kaynaklarından bir miktar para kazanabilirsiniz. Bu parayı da günlük hayatınızdaki ihtiyaçlar için kullanabilirsiniz.

27 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 37' 35" R
Ay
Terazi
20° 28' 47" R
Merkür
Boğa
05° 55' 35"
Venüs
Boğa
25° 26' 57"
Mars
Koç
14° 56' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 48"
Satürn
Balık
18° 05' 33"
Uranüs
Boğa
23° 29' 46"
Neptün
Balık
29° 26' 02"
Plüton
Kova
02° 02' 02"
Chiron
Koç
21° 42' 53"
Lilith
Başak
25° 32' 25"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>