Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Aralık 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişten çıkarttığınız önemli dersler aceleci davranmanızı engellemeli. Bu defa yanılgıları kaldıramayacağınızı biliyorsunuz. Temkinli davranmanın aşkta bir işe yaramadığını da bilgi hanenize katabilirsiniz.

Örgütçülüğünüz hayranlık uyandırıyor. Her şeyi yerli yerine oturtuyorsunuz. Bugünler içinde bazı tasfiyeler, sizinde katılacağınız çetin tartışmalara neden olabilir. Gelişmelere objektif bakmanız yararlı olacak.

Sizinle ilgisi olmayan bir parayla ilgililer kadar ilgilenmeniz gerekecek. Para konularındaki düzgün imajınız, size kaçamayacağınız birtakım yükümlülükler yükleyebiliyor.

İnsan hem ilginç, hem de kötü olabilir. İlginç kişilikler her zaman dikkatinizi çekiyor, onlara hemen sempati duyabiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kafanızı kurcalayan konu, sizi çok yakında şaşırtabilir. Konuyla bağlantısı olduğunu sandığınız kişilerin konuyla uzaktan yakından ilgileri olmadığını görüp şaşırabilirsiniz. Kilitlenmiş bir sorunla bir süre daha meşgul olacaksınız. Bu kilidi açma uğraşınızda, hasarlı insan ilişkilerinin onarılamayacağına inanmaktan vazgeçebilirsiniz.

28 Aralık 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 08:59 Mars-Neptün olumlu görünümü yüksek bir hayal gücü ve her alanda kazanma arzusu veren etkili bir enerjidir. Hazza ulaşmak, güçlü olmak, çıkarlarınızı korumak istersiniz. Fiziksel ve duygusal enerjileriniz yükselir. Bilinmeyenlere merakınız artar ve sezgileriniz bir ışık gibi sizi aydınlatır. Amacınız ne ise, onun üzerine giderek elde etmek istersiniz. Ancak yeri geldiğinde sağduyulu davranmayı da bilelim. Saat 09:23 itibariyle parasal alanda etkili olacak Ay etkisinde harcamalara dikkat edilmesi, ekonomik düşünülmesini sağlıyor. Saat 11:03 Ay-Satürn ve ardından saat 16:37 Ay-Venüs olumlu görünümü sayesinde kişisel değerleriniz başta olmak üzere, umutlarınız, kendinizde ve başkalarında önemli bulduğunuz tüm güzelliklerin hissedilmesi, değerinin bilinmesi ve içinde bulunduğunuz durumların yeniden yapılandırılması adına verimli bir gündür. Saat 21:47 Ay-Güneş görünümü, sorumluluklar ve kazanç meselelerinde güven ve geleceğimizle ilgili her konuda sağlamlaştırma, zenginleştirme arzusu ön sırada yer alacak. Gün boyunca mutluluk sizinle olsun. İşlerinizde kolaylıklar ve hayatınızda güzellikler dileğimle,

28 Aralık 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eşinle veya ortağınla ikili ilişkilerinde dengeyi korumaya dikkat etmen gereken bir gündesin. Sorumlulukların artıyor.

28 Aralık 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjinizi parasal konularda göstermek biraz zor olabilir ama yeni yatırımlara girişmek bir borç altına girmek veya kazanç arttırmak adına farklı bir gün.

28 Aralık 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi konularda daha fazla mesai harcayabilirsiniz. Bütçenizi oluşturup yatırım yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları temellendirmek için çaba sarf edebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Görüştüğünüz kişilerle ilişkilerinize dikkat edin, aldanmalar olabilir.

28 Aralık 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün işinizle ilgili konularda yeni fikirlere açık olmalı ve sizden yaşça büyük insanların tecrübelerinden faydalanarak hareket etmelisiniz. Maddi konularda oldukça şanslısınız bugün sürpriz yatırımlar gerçekleştirebilirsiniz. Bekar Koç'lar ise bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ruhunuzu okşayacak keyifli bir beraberliğin başlangıcını gerçekleştirebilirsiniz.

28 Aralık 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konularının gündeme geldiği bir günde olabilirsiniz. Harcamalar, alışverişler söz konusu olurken, bütçenizi gözettiğinizden emin olmalı, mevcut planlarınıza mümkün mertebe sadık kalmalısınız.

28 Aralık 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konularda önemli dönüşümler içindesiniz. Kendi istekleriniziyaptığınız insanlara dikte etmeye çalışabilirsiniz. Gücünüzü insanlar için kullanmayı deneyin.

28 Aralık 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Mars ile Neptün arasında destekleyici bir görünüm meydana gelecek.Oldukça sezgisel, şairane içe dönmeye müsait bir gün sizi bekliyor. Spiritüel çalışmalar, metafizik konularla ilgilenmek için şahane bir gün. Duygularınızın sesini dinleyin.

28 Aralık 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha kararlı ve dikkatli olabilirsiniz. Ancak, alacağınız bazı haberler yüzünden moraliniz bozulabilir. Duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Olaylar karşısında hemen tepki göstermemeli ve aceleci davranmamalısınız.

28 Aralık 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 51" R
Ay
Terazi
26° 35' 43" R
Merkür
Boğa
06° 39' 14"
Venüs
Boğa
26° 04' 21"
Mars
Koç
15° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 58"
Satürn
Balık
18° 07' 28"
Uranüs
Boğa
23° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 23"
Lilith
Başak
25° 35' 47"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>