Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sabah saatleri duygusal açıdan kendinizi güçlü hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla iletişiminiz sizi mutlu edecek şekilde gelişecektir. Duygusal açıdan pozitif etkiler altında olmanız tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir. Öğleden sonraki saatlerde ise daha çok iç dünyanıza döneceksiniz ve duygusal sorunlar yaşamaya açık olacaksınız. Özellikle yalnız kalmayı tercih edebilir ve duygusallığa karşı isteksizlik duyabilirsiniz. Günün ikinci yarısında duygusal konularda dikkatli olmalısınız.

Günün ilk yarısında bazı işlerinizi tamamlamak için fırsatlar bulacaksınız ve sizi rahatlatacak bazı haberler alabilirsiniz. Özellikle zihinsel aktiviteniz çok iyi olacaktır. Günün ikinci yarısı ise kendinizi kontrol etmenizin zor olacağı durumlarda kalabilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir. İş ortamınızda duygusal nedenlerden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz ve rutin işlerinizde çeşitli sorunlar çıkabilir. İşinizle ilgili girişimleriniz için sabah saatlerini tercih edin.

Maddi konularda günün ilk yarısında kendinizi rahat hissedeceksiniz ve maddi olanaklarınızı arttırıcı bazı düşünceler geliştirebilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise maddi bir konuda girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

Bugün yeni bir girişimde bulunacaksınız günün ilk yarısını tercih etmelisiniz. Akşam saatleri duygusal konularda dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde belli konularda birtakım kazançlar elde edebileceğiniz topuluklarda bulunabilirsiniz. Böyle belirtiler taşıyan davetleri, bu olasılığı göz önüne alarak değerlendirmeniz yerinde olacak. Sosyal çevrenizdeki bazı memnuniyetsizlikleri tasfiye yoluna gideceğiniz bir dönem. Sizi bu davranışa zorlayan tutumların etkisinde kalacaksınız.

22 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 10:30 Ay-Pluto olumlu görünümü güçlendirici bir yansıma. İş hayatımız ve duygusal sıkıntılarımızın üstesinden gelmemizde bize yardımcı oluyor ve yol gösteriyor. Derinlikli düşüneceğiz ve soğukkanlı olacağız. Saat 14:46-23 Şubat saat 03:07 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde parasal ve ilişki konularında huzur bulmak, rahat etmek, güvende olmak için başkalarının gücünden yararlanmak,birliğinde bulunmak isteyebilirsiniz. Ben sana yardımcı olayım sen de bana diyerek el ele vermenin akıllıca olduğunu düşünürsünüz. Ancak kiminle el ele veriyoruz, buna dikkat etmek gerekiyor. Ne kadar dürüstler ve ne kadar faydalı olabilirler, bir bakmamız gerekiyor. Gününüz arzuladığınız gibi güzellikler içinde geçsin. Huzur yanınızdan hiç eksik olmasın. Can-ı yürekten sevgilerimle,

22 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır karar vermekte güçlük çektiğin konular bugün gündemine gelebilir ve seni bir karar vermeye zorlayabilir.

22 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal projelerinizle ilgili risk almaktan uzak yapınızla sadece gelişen olayları arka plandan iyi bir gözlemci gibi inceliyor olacaksınız. Bunu yapıyor oluşunuz parasal konulara ilgili bazı konuları yeteri kadar bilmiyor oluşunuzdan kaynaklı olabilir. Fakat risk alamadığınız sürece durağan bir hayat süreceğinizi de bilmelisiniz. Öncelikle bu konuyla ilgili kendinizi bilgi ve tecrübe ile donatmak ve akabinde kolları sıvamak sizlere daha yakışır bir tavır olacaktır. Kariyer planlamasında ise yanlış yönlendirmelere karşı çok dikkatli olmalısınız.

22 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün 14:45'ten gece yarısına kadar Ay boşlukta. Bugün işleriniz her zamankinden daha yavaş ilerleyebilir. Maddi kaynaklarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Başkalarından destek görme imkânınız var. Kişisel yetenekleriniz konusunda yapıcı girişimlerde bulunabilirsiniz. Bir konuda karar verip, uygulamaya geçmek için çok uygun bir gün olmayabilir.

22 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün ektiğinizi biçeceğiniz özel bir gün olduğuna işaret etmekte. Son 1 yıldır yaptığınız her şeyin olumlu ya da olumsuz karşılığını alacaksınız. Yüreğiniz alışkanlıklarınız ve yaptıklarınızın mükafatı da olabilir bu sancısı da.. Her ne olursa olsun bu etki sizi ruhsal olarak bir üst sıraya taşıyacak kendinizle yüzleşmenizi kendinizi geliştirmenizi sağlayacak olağanüstü bir etkidir. İş hayatınızda uzun zamandır sessizliğinizi koruduğunuz konulara karşı sesinizi gür bir şekilde çıkarabilir ya hep ya hiç deme cesaretini göstererek hakkınızı alabilirsiniz. Bugün baş ve boyun bölgenizle ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir ani ve ters hareketlerde bulunmamaya özen göstermelisiniz.

22 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, aşk hayatınız, flörtler, tatil planlarınız, işle ilgili tanıtımlar ve çocuklarınızla iletişim konularına belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlgili alanlarda bugün yeni kararlar almamanız ve hedef belirlememeniz, olayları zamana bırakmanız faydalı olacaktır.

22 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, diğer insanlar için bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Merhametiniz insanlara gönül kapınızı daha fazla açmanıza neden olabilir. Bu ihtiyacınız size yanlışlar yaptırabilir.

22 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Boğa burcunda seyhaat ediyor. Para konularını olgunlaştırırsınız. Kalıcı kararlar alınır. Siz de öz değerinizin farkına varıp, ne kadar güçlü olduğunuzu keşfedeceksiniz. Ortaklıklarınızın yürütülmesinde değişimler meydana gelir. Bir proje tamamlanıp size yüksek bir para kazandırır.

22 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çeşitli ilerlemeleri, gelişmeleri ve başarıları mümkün kılabilirsiniz. Tüm bunları kendi zeka ve becerilerinizle elde ettiğinizi düşünseniz de, asıl etkenin, perde arkasından işlerinizi kolaylaştıran biri olduğunu öğrenebilirsiniz.

22 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 40' 21" R
Ay
Oğlak
14° 47' 32"
Merkür
Koç
16° 37' 27"
Venüs
Boğa
00° 02' 40"
Mars
Balık
29° 07' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 35"
Satürn
Balık
16° 30' 25"
Uranüs
Boğa
22° 18' 10"
Neptün
Balık
28° 53' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 54"
Lilith
Başak
23° 15' 06"
True Node
Koç
15° 22' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:23

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>