Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size gittikçe daha çok yaklaşan ilişkiyi önemsemediğiniz için, onu hırçınlaştırıyorsunuz. İnce eleyip sık dokumaya devam edin ama karşı taraf için de girebileceği bir açık kapı bırakmayı ve bunu ona hissettirmeyi unutmayın.

Yoğun bir rekabet içindesiniz, kendinizi yarış atı gibi yoruyorsunuz. Sizden, sizin sandığınızdan daha çok şey beklenmiyor, bunu aklınızda tutun. Aslında esiri olduğunuz hız tutkusu sizin kendi içinizdedir ve ne kadar koşarsanız koşun, kendi içinizde yarattığınız hıza yetişemezsiniz. Durun, ortamı tartın ve yeniden düşünün.

İşsiz kalma korkunuzu, kendinizeyaratamama korkusuna dönüştürün, ekonomik koşulları değil; kendinizi sorumlu tutun. Düşünce yelpazenize yakında ilginç bir çıkış yolu takılacak ve siz bunu değerlendirmeyi başaracaksınız.

Duygu hayatınızdaki ufak tefek kırılmaları abartmayın, zaten yaşam zigzagların ortaya koyduğu, bir bütün olarak istikrarlı bir çizgi oluşturur. Durağan, renksiz ve düz bir çizgi halinde ilerleyen yollardan kaçının, bazen kendinizde titreşimler yaratmak için kendi kendinize dokunun ve sarsın. İçinizdeki potansiyel ancak böyle açığa çıkar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş çevrenizdeki dinamik ortam sizden daha yaratıcı, daha atak olmanızı istiyor. Bu nedenle kendinizi çok yönlü bilgi edinmeye mecbur hissetmelisiniz. Beklediğiniz fırsat kendini örtülü bir genel durum olarak ortaya koyacak. Siz keskin dikkatinizle bu fırsatı görecek kendinize mal edeceksiniz. Eski sorunlarınız tümden bitecek ama yeni fırsatların aynı zamanda yeni çözümler gerektiren yeni sorunlar getirdiğini de unutmayın.

30 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 30 Ağustos saat 16:04 - 22 Eylül saat 08:30 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda gerileyecek. Hedeflerinizi, projelerinizi  detaylı bir şekilde tekrar gözden geçirme dönemindeyiz. Merkürün geri hareket dönemi, normal zamanlarda göremediğiniz, fark edemediğiniz eksikleri net olarak saptamak adına son derece faydalıdır. Ayrıca daha önce hiç düşünmeden girişimde bulunmaya karar verdiğiniz herhakkında şimdi durup geriye dönerek o konuları tekrar ele almak gayet faydalı olabilir. Önünüze çıkabilecek fırsatları, Merkür geri hareketi esnasında kabul etmek yerine araştırmak ve size uygun olup olmayacağını tespit etmek gerekir. Bu nedenle sabırlı davranmak gerekecektir. Bu dönemde yeni bir teklife yanıtı vermeden önce şartlara iyice bakınız. Belki de geri hareketin bitiminde çok daha iyi birteklifi alma olasılığınız yüksektir. Yarım kalan işlerinizi bitirebilirsiniz. Merkürün gölgeli günlerini hesaba kattığımızda (başlangıç tarihinin  bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası)  23 Ağustos-29 Eylül tarihleri arasında yukarıda işaret ettiğim noktaları önemseyerek dönemi geçirmenizde yarar var. İşinizi ilgilendiren her bilgiyi bu süreçte zarar görmemesi için yedeklemeniz ve bilgisayarınızı da güçlü bir programla koruma altına almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Sağlık kontrollerinizi de ihmal etmeyiniz. Bir de tavsiyem her şeyi sürekli kontrol edeceğim diye kendinize de fazla yüklenmeyiniz. Detaylara dikkat edin yeterlidir. Dinlenmeyi de ihmal etmeyin. 30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Venüs-Terazi burcu seyri başlayacak. İlişkiler anlamında önemli bir geçiştir. Venüs karşıt burcunuzda ilerlese dahi yönettiği bir burçta ve kuvvetli olduğu bir alanda seyrettiği için, faydalı özellikleriyle sizi sarıp sarmalar. Bu süreçte uyum ve güzellik arzunuz yükselir. Hayatın genelinde huzur aranır. İlişkide partnerinizin size karşı anlayışlı ve nazik tavırları, beraberlikte problem varsa da, çözüme kavuşturur. İlişkisi olmayanlar açısından bir partnerde aranan en önemli kriter, ortaklaşa hareket etmeyi bilmesidir. Dönemin nasıl geçeceği öncelikle ilişkinin niteliği veya bir ilişkiden ne beklediğiniz sorusuna cevap bulunmasıyla mümkündür. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten sevgi ve saygılarımla kutlarım.  Başta Atamız olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnettarlıkla anıyoruz.  

30 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarılı birdönemi yaşadığınız halde hedeflerinizde zorlanıyorsunuz. Çevrenizle kuracağınız olumlu iletişim, size yardımcı olacaktır. Yaşam dengelerinizde, aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor. Bugün bir çok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalar da, şartlar sizden yana olacak. Fırsatları doğru kullanmalısınız.

30 Ağustos 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta boyunca, bazı işlerinizin ya da anlaşmaların üzerinden geçebilir, son rötuşları yapabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmaktan ve üç hafta içinde çalıştığınız yerde hakkınızda yapılan konuşmalara sakin yaklaşmaya ya da ofis için dedikodulara karışmamaya çalışmanızda fayda var. Sağlık başlıklı konularda ise, bilgilerin ya da konu her ne ise o başlığın başkalarının da(uzmanlar) görüşlerini almaya ihtiyacı olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Merkür önümüzdeki üç hafta boyunca, yönettiği burç olan Başak'ta geri hareketine başlıyor. Merkür Başak burcunda detayları kaçırmayan, en ince ayrıntıyı kaçırmamamıza yardım eder konumdadır. Şimdi geri harekete geçecek olması hızla üzerinden geçtiğimiz konularda atladığımız detayları fark etmemizi, geçmişe dönük eksik veya yanlışları görmemizi sağlayabilir. Geçmişe dönük olaylarda, ayrıntıların üzerinden geçmemiz durumunda Merkür düzeldiğinde yaptığımız işlerin büyük faydasını görebiliriz. Ancak, Merkür gerilemesi malum! Elbette yine, iletişim, haberleşme, ulaştırma, teknolojik, elektrik, elektronikle ilgili konularda aksiliklere, gecikmelere, problemlere, yanlışlıklara neden olabilir, yanlış anlaşılmaları arttırarak ilişkilerde zorlanmalara neden olabilir. Bankalarda sistem sorunlarına bağlı kuyruklar, bilişim departmanlarında sıkıntılı olaylar, bozulan telefon, televizyon, otomobil v.b olaylar, çifte ya da yapılmamış rezervasyon, rötarlı uçuş, yolculuk, klimasız otel odası v.b sorunlar, beklenen kuyruklar, yanlış atılan veya gitmeyen mesajlar v.b başlıklar ayımızı ve özellikle bayram tatilimizi şenlendirebilir. Ancak, geçmişte başlanan işlerin tamamlanması, eski tanıdıklarla bir araya gelmek v.b geçmiş başlıklı konularda olumlu etkileri olabilir. Astrolojide, Merkür gerilemeleri sırasında işler istenilen şekilde gitmeme riski taşıdığı için yeni başlangıçlar yapılmaması söylenir, bu da aklınızda bulunsun derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde zorlandığınız durumlar oluşabilir. Yine de sevdiğiniz konularla ilgilenmek size iyi gelebilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konularda daha sabırlı davranmanız gereken bir gündesiniz. Ailenizle ilgili yaşadığınız konular sizi zor durumlara sokabilir. Bu konuda rahatlamak için arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz.

30 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın ilişkilerinize önem vereceğiniz bir gün. Sevdiklerinizle aranızdaki uyumu güçlendirmenin yanında, birlikte geçirdiğiniz vakti daha renkli kılacak aktivitelere yönelebilirsiniz.

30 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aileniz ve iki ilişkilerinizi ilgilendiren alanda yeni kararlar alabilir, duygusal olarak geçici bir yalnızlık hissedebilirsiniz. Finansal konularda yeni kararlar almanızı desteklemeyen bugün, yalnız vakit geçirmek ve yaşamınızdaki olayları sorgulamak açısından ideal bir zamandasınız.

30 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür'ün iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemeye başlamasıyla beraberhayatınızda birtakım sıkıntılara hazırlıklı olmalısınız. 22 Eylül'e kadar önemli kararlardan kaçınmalısınız.

30 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıcak bir eğlence ortamına merhaba diyorsunuz. Enerjik, hevesli, neşeli, candan ve cömert davranacağınız bir gün geçirebilirsiniz.Herkesin gittiği gözde mekanlara giderek öz güven yüklü bir şekilde boy gösterebilirsiniz. Sportif faaliyetlerden haz alabilir, aksiyon filmleriyle adrenalinizi yükseltebilirsiniz. Çocuklarınızla çok özel anlar geçirmeniz de mümkündür. Bedensel enerjinizin yükselmesi nedeniyle cinsel içerikli ilişkilere çekilmeniz olasıdır. Flörtçü bir tutumla eğlencenin tadına varmak isteyebileceğiniz bir gün olacaktır.

30 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önümüzdeki üç hafta boyunca, mevcut projelerinizi ya da işbirliklerinizi yeniden gözden geçirebilir ve ufak tefek düzenlemeler yapabilirsiniz. Bu üç hafta yeni girişimler için ideal bir süreç olabilir. Arka planda yapılan konuşmalar sizi sarsmasın. Umursamamaya çalışın. Özellikle sağlınızla ilişkili konularda bir uzmana görünmeli ve fikir almalısınız.

30 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 53' 44"
Ay
Kova
16° 09' 36"
Merkür
Koç
17° 32' 49"
Venüs
Boğa
02° 51' 55"
Mars
Koç
00° 53' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 39"
Satürn
Balık
16° 42' 28"
Uranüs
Boğa
22° 26' 02"
Neptün
Balık
28° 57' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 38"
Lilith
Başak
23° 30' 21"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>