Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz

Pazar gününüzü evdeki işlerle uğraşarak geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat akşama doğru dinlenme fırsatı bulacaksınız. Zaten bu haftaya bakılacak olursa buna çok da ihtiyacınız var.

Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Küçük hesapları bile önemser para ilişkileri içindesiniz. Ama sıkıntılar sonsuz değil.

İşyerinizde sorun yaşadığınız bir kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı insanları daha iyi tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Bu, kendinize güveninizi zedelemese de, sizi fazlasıyla sarsabilir. Değer yargılarınıza göre bazı insanlar seçiyor ve onlarla ilişkinize abartı anlamlar yüklüyorsunuz. Değerlendirmelerinize ve seçimlerinize olan tartışılmaz inancınız, sonradan başınıza sorunlar açabiliyor.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 07:36 Ay-Kova burcu geçiş etkinliğinde Cumartesi günümüz başlıyor. Arkadaşlarımızla bağlantımız güçlü. Bulunduğu ortamı güzelleştiren, pozitif bir şekilde bizi yüreklendiren insanlarla olmak isteyeceğiz. Saat 11:00 Ay-Merkür karşıtlığında, bir arkadaşınızla varsa çocuğunuzla veya partnerinizle aranızdaki iletişime dikkat edilmelidir. Siz içinizden geldiği gibi konuşursunuz. Fakat bu yanlış anlaşılmalara neden olabilir veya ummadığınız şekilde gelişen durumlar, hızlıca karar vermenizi gerektirebilir. Saat 11:37 Ay-Uranüs görünümü, toplumda yaşanan haksızlık ve yanlışlıklara karşı gösterdiğimiz tepkidir. Maddi-manevi anlamda kendimizi güvensiz hissederiz. Huzursuz ve emniyetsiz bir dünyada yaşadığımızı düşünürüz. Bu bizde gerginlik yaratır. Saat 16:01 Merkür-Uranüs görünümü, maddi konular başta olmak üzere plan ve projelerimizi uygulama, aşk hayatımız, yaşamın güzelliklerini hissetme, yenilikte bulunma yönünde kendimizi güvensiz hissetmemize neden olur. Refleks olumsuz tepkiye, konuşmalara, düşüncelere yol açabilir. Zorluklar, terslikler karşısında tabii ki bilinçli olmamız gerekiyor. Ağzımızdan çıkanı duymak gerekiyor. Saat 22:31 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığında, her konuda gerçekçi olmalıyız.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinle ilgili radikal kararlar almak zorunda kalacaksın. Başka bir ülkede çalışmak gibi bir durum söz konusu olabilir.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eski dostluklar ve eski aşklara dair birtakım haberler alabilir ve onlarla tekrar yeniden bir kontak kurmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda onların hayatlarında olan ilginç olayları da öğrenebilir ve onlara bazı sıkıntılar için fikir vermek isteğinde olabilirsiniz. Sosyal çevrenizle aranızda ise güç dengelerinizi sınayacağınız bir takım olaylar oluşabilir.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlıklar ve gelecekle ilgili istekler söz konusu olduğunda biraz daha sakin düşünmek yararlı olacak. Ortak bir çalışma içerisinde aktif olabilirsiniz.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Bu durum sizihayatınızda oldukça zorlayabilir.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sanatçı ve yaratıcı fikirlerinizi çılgın şekillerde ortaya koymak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Ancak bunun beklenmedik sonuçları olabileceğini de unutmamalısınız.

30 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, arkadaş ortamlarınızda kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz. Özel alanlarınızda farklı ve değişik davranma isteğiniz etrafınızdakilere karşı tepkilerinizi hızlandırabilir.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlük temasının öne çıktığı yeni fikirlere açık bir gündesiniz. Zihin hızlı çalışır ve sıra dışı detaylardan yararlanabilirsiniz. Önünüze çıkan fırsatlar sizi ürkütmesin. Yatırımlarınızdan değişim gelebilir. Spiritüel ve mistik konular ilginizi çeker.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Yine de ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta fayda var. Sonunda siz karlı çıkarsınız.

30 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>