Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok açıksınız. Onun üzerine çok fazla düşüyor ve onu çok fazla şımartıyorsunuz. Biraz daha mesafeli olmalısınız. Bu gün akşama doğru sevgilinizle beraber hoşça vakit geçirecek, kalabalık ortamlara gireceksiniz.

Bugün içinizde güçlü bir heves duyacak yaptığınız işte daha başarılı olmak için tüm enerjinizi kullanacaksınız ve yaptığınız işlerde başkalarının dikkatini üzerinizde toplayacaksınız.

Parasal yönden oldukça rahatsınız. Fakaf çok fazla bonkör olmanız yüzünden zaman zaman sıkıntıya düşüyorsunuz. Kendinizi daha fazla düşünmeli, bu kadar verici olmamalısınız.

Çevrenizdeki insanlara karşı onların hak etmediği kadar anlayışlı ve vericisiniz. Biraz daha faklı tutumlar sergilemeli , sizi kullanmalarına müsade etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dik başlı olmanız yüzünden pek çok konuda başarısızlığa uğrayabilirsiniz. Oysa çok çabuk ve net bir algılama yeteneğiniz var. Bu özelliğinizi inatçılığınızla ve işlerinizi son ana bırakma huyunuzla baltalıyorsunuz. Aşk hayatınızda sevgilinize karşı biraz gizemli davranırsanız, onun sizi kıskanıp üzerinize düşmesini sağlarsınız.

30 Mart 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:40 itibariyle etkili olacak Ay-Güneş olumlu görünümüyle yeni haftamız başlıyor. Bu enerji, kendinize has tavırlarınızla girdiğiniz her ortamda ilgi odağı olmanızı  veya olabilmek adına en dikkat çekici  yönlerinizi ortaya koymanızı sağlayıcıdır.  Hatta sizi taklit etmeleri, merkez almaları gururunuzu fazlasıyla okşayabilir. Saat 10:47 Venüs-Pluto olumlu görünümü, parasal kazanç ve kariyer anlamındaki işlerinizde ilerisi adına umutlandırıcıdır. Kişi izleyeceği yol ve yöntemleri, ulaşmak istediği zirveyi kafasının içinde sağlam bir zemine oturtmalıdır. Kesinlikle güven içinde yaşamak amacındadır. Bu amaçla, ilerlediği yolda asla yılmaz ve elde edene kadar çabalar. İlişkilerini sağlam tutmaya özen gösterir. Çünkü bunun kendisine kazandıracağı faydaların gayet iyi bilincindedir. Pozitif yönü ağır basan bu görünüm, üretimin ve verimliliğin işareti olduğu gibi, kişinin geleceğe yaptığı bir yatırımın da  simgesidir. Saat 16:18 Ay-Venüs mücadeleci görünümü,  parasal konularda risk faktörünü devre dışı bırakmadan hareket etmenin önemini gösteriyor. Başarısız girişimlerin önüne geçilmesinin yolu, kişinin ne yapmak istediğini bilmesiyle mümkündür. İşte o zaman insan, doğru  ve yerinde kararlar alabilir. Çünkü bugün aşırı hırs bize yanlışlar yaptırabilir. Saat 16:56-31 Mart saat 21:12 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında gergin bir durumla karşı karşıya kalırsanız sakin olunuz ve olan biteni  tekrar gözden geçiriniz.  Geleceğinizi yakından ilgilendiren konularda, bir şey olmaz diye yürürlüğe koyduğunuz bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız.  Günlük aktivitenizde, kendinizi kabul ettirmekten yanasınızdır. Takdir edilmeyi, söylediklerinizin onaylanmasını, size karşı gelinmemesini istersiniz. Ancak önerileriniz kabul görmeyebilir veya uygulanması  zor olabilir. Üzerinde biraz daha düşünmeniz gerekebilir. Boşluk dilimi içinde,  aşk hayatınız, çocuklarınız, spekülasyon, eğlence kısaca hayatı güzel algılamanızı sağlayan  konularda  kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.  Yaratıcılık gerektiren sanatsal çalışmalarınız  açısından herhangi bir zorlama yoktur. Ancak bu aktivitelerin belirli bir alanda ciddi manada sergilenmesi veya duyurulması konusunda zorluklar yaşanabilir. Duygularınızı açık ve net bir dille ifade edebilmeniz kolay olmayabilir. Bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız. Yeni hafta boyunca tüm işlerinizde başarılar diliyorum. Gönlünüz her dem mutlu olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

30 Mart 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi duygusal anlamda kısıtlanmış hissediyor ve duygularınızı istediğiniz gibi sergileyemiyorsunuz. Çok çeşitli düşüncelere sahip olmanıza rağmen, ahlaki konulara geleneksel değer yargısıyla yaklaşarak, sizi tanıyan bir çok kişiye olumlu örnek oluyor ve çevrenizi etkiniz altına alabiliyorsunuz.

29 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızı veyahayatınızı ilgilendiren konularda kafanızda bazı fikirler ya da öngörüleriniz olabilir. Bazı konuların hızlanmaya başladığını hissediyorsanız, olayların yatışması veya yerli yerine oturması için birkaç gün beklemek daha yararlı olur. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Pluton arasında oluşan olumlu açı, ikili ilişkilerimizde tutkuyu ön plana çıkartabilir. Önümüzdeki beş gün için, sevgi temalı ilişkiler açısından oldukça kuvvetli etkiler altındayız. Sadece kıskançlık veya gereğinden fazla sahiplenme türünde ufak tefek pürüzlere dikkat etmekte fayda var derim Niobe'ce!. Bugün öğle saatlerinde ilişkilerde elektirkli bir ortam oluşabilir, ancak geçici zira akşamüstüne doğru yenileyici ve küçük sürprizler niteliğinde gelişmeler yaşanabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Mart 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

30 Mart 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dua... Dilekleriniz olsun diye dualar ediyordunuz sonunda hedefe vardınız. Ancak başarınızın devamı için daha çok yolunuz var.

30 Mart 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında finansal durumunuzla ilgili geçici bir zorlanma yaşayabilir, özel ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bu yeniay zamanında yaşamın içindeki tüm ikili ilişkilerinizde geçmiş kalıplarınızı kırıp, yeni başlangıçlar yapmak için fırsatlarınız olacak ancak bu fırsatları elde etmek için öncelikle hayatınızdaki ruhunuza yük olan insanlardan kurtulmanız gerekmekte.

30 Mart 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınızın ön plana çıkacağı ve vaktinizin çoğunu alacağı bir gün geçirebilirsiniz. Eğer geçmişte bazı şeyleri ertelediyseniz veya ihmal ettiyseniz, bu konular veya kavramlarla bugün ilgilenmeniz gerekli olabilir.

29 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 26" R
Ay
Oğlak
07° 15' 51"
Merkür
Koç
16° 27' 24"
Venüs
Koç
29° 20' 55"
Mars
Balık
28° 41' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 42"
Satürn
Balık
16° 27' 23"
Uranüs
Boğa
22° 16' 15"
Neptün
Balık
28° 52' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 59"
Lilith
Başak
23° 11' 21"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>