Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Göze aldığınız şeyler şimdi sizi korkutuyor. Yeni başladığınız ve yerden ayaklarınızı kesen ilişkiyi bugün bitirmeyi düşünüyorsunuz. Nasıl gerekçeler öne süreceğiniz merak ediliyor.

Bugün yeni bir öneriyle masaya oturacaksınız. Ama karşınızda sabit fikirli biri olduğunu biliyor bu nedenle görüşmeye çok umut bağlamıyorsunuz. Yeni birarkadaşınızla iyi anlaşıyorsunuz.

Ödemelerden biraz sıkkınsınız. Yarınki ödemenizin bu kadar çabuk geleceğini ummuyordunuz. Harcamalarınızı son kerteye kadar azaltmanıza rağmen biraz sorun yaşıyorsunuz.

İşinizle ilgili şu günlerde beklenen bir gelişme ayakta ve hazır olmanızı gerektiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay burcunuzda ilerlerken rekabet duygunuz ve özgüveniniz yüksek. Ancak heyecanınızı da kontrol etmeli, heveslerinizin peşinde duygusallıklara kapılmamalısınız. Karşı tarafın ilgisiyle şımarabilirsiniz ancak duygularınızı kontrol etmelisiniz.

31 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 04:30 itibariyle Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Maddi açıdan güvende olmak, manevi anlamda huzuru bulmak arzusu bu enerjinin özünde yer alıyor. Düşüncelerimizi onaylamalarını ve kararlarımızı kabul etmelerini bekleriz. Güvenli bir ortam oluşturmak adına düşünürüz. Saat 08:50 Ay-Uranüs kavuşumu, maddesel güven ve manevi huzur için yeni bir yol ve yöntem belirlemenin önemini vurguluyor. Saat 09:17 Ay-Satürn görünüm sayesinde sahip olduğunuz güzelliklerin değerinin bilinmesi ve sorunların aşılması adına kuvvet kazanırsınız. Saat 12:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü, zevklerimize düşkünlüğümüzü işaret ediyor. Ancak bütçemize göre hareket etmenin de önemi büyük. Bu uyarıyı hafife alamayız. Saat 19:42 Ay-Güneş görünümü, işlerimiz ve mali konular üzerinde hesaplamalarda bulunmamızı sağlıyor.

31 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamda kendini sağlama almak, yatırımlarını kontrol etmek isteyeceksin. İşinden memnun olmayan bir Koç burcuysan yeni birarayışına girebilirsin. Bugün sabırlı ve toleranslı olmak konusunun üstünde daha çok durman gerekecek. Beklentilerinin, hızlı bir şekilde gerçekleşmesini istemen seni biraz telaşlı yapabilir. Maddi kaygılar seni ekaramaya itebilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sosyal medya kullanımı sevgilinle aranda tartışma yaratabilir. Zeki yönlerini saklamak istemediğin bir gerçek. Bu durum girişken yapını daha da ön plana çıkarmana neden olacak.

31 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemlifırsatları yakalamak bugün sizi daha sabırsız davranmanıza neden olabilir. Bir anda gelen cazip fikirler geleceğe yönelik hedeflerinizi birden değiştirmeye sebep olabilir. İyi düşünmelisiniz.

31 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için çabalayabilirsiniz. Yeni alacağınız kararlarda daha cesur hamleler yapmak isteyebilirsiniz. Alacağınız riskleri iyi analiz etmenizde fayda var. Özellikle finansal konular gündeminizde olabilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylara karşı sakin kalmanızda yarar var.

31 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BEKLEMEDİĞİNİZ harcamalar gündeme gelebilir. Göz önünde olmak isteyeceğiniz bir gün. Finansal konularda değişim içinde olabilirsiniz. Ani kararlar almamaya çalışın.

31 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. İstek ve arzularınız artacak. Fakat sakin ve anlayışlı davranabileceksiniz. Olumlu ve neşeli tavırlarınızla hem sevdiğinizi hem de arkadaşlarınızı etkileyeceksiniz.

31 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, parasal konularınız devrede olacak. İş alanlarınızda kendinizi ve duygularınızı güçlü bir şekilde ifade edebileceksiniz. Özel hayatınızda karamsar etkilere kapılmayın ve sevdiğiniz insana daha sıcak davranın.

31 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcunda seyahat ederken, gelecek hafta beklediğiniz tahsilatların planını yapabilirsiniz. Telekomünikasyon, iletişim alanındagelişmeleri gerçekleşir. Büyük organizasyonların yürütülmesini üstlenebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve ileri görüşünüz sayesinde yeniplanları başlatabilirsiniz. Uzaktan yöneterek pek çok insanın çalışma sistemini şekillendirebilirsiniz.

31 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

31 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 27" R
Ay
Terazi
26° 55' 54" R
Merkür
Boğa
06° 41' 39"
Venüs
Boğa
26° 06' 24"
Mars
Koç
15° 20' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 22"
Satürn
Balık
18° 07' 34"
Uranüs
Boğa
23° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 26' 45"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 28"
Lilith
Başak
25° 35' 58"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>