Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha somut adımlar atmak için, uygun zamanlar ve şartlar beklenebilir. Yeni bir ilişkinin filizlendiğini fark etmek sizi heyecanlandırıyor. Onun da size ilgisi konusunda hiç de yanılgılar içinde değilsiniz.

Kısa vadede değiştirmeniz pek mümkün olmayan sorunlarınız var. Sizin fikriniz sorulmadan bazı kararlar alındığını öğrenebilirsiniz. Bu kararların çoğunu onaylamakta zorlanacaksınız.

Bir zaman sonra geriye dönüp baktığınızda küçük para konularını ne kadar abarttığınızı fark edeceksiniz. Önünüze çıkan küçük gecikmeleri dünyanın en büyük sorunu gibi yaşamamalısınız.

Daha kapsamlı tespitler ve çözümlere bugünlerde uzak duruyorsunuz. Kafanızı ayrıntılarla meşgul etmeniz, asıl düşünmeniz gereken konulardan sizi uzaklaştırabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir müdahalenizdeki tutumunuz nedeniyle bir yakınınızın size kırgınlığı söz konusu. Onun kırılganlığını bilmenize rağmen bildiğiniz gibi davranmaya devam ediyorsunuz. Bugün zihinsel olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Her zaman olduğu gibi kendi dışınızda yaşanan olaylara ilginiz nedeniyle, yine sizi çok da ilgilendirmeyen gelişmelerde başoyunculardan birisiniz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 02:25 Güneş-Neptün olumlu görünümüyle, ideallerinizi hem gerçekçi bir şekilde gözden geçirebilir hem de hayallerinizi gerçekleştirmek adına sıkı çalışabilirsiniz. Öyle ilginç projeler aklınıza gelir ki, bunların ciddi anlamda ele alınması, üzerinde düşünülmesi halinde mevcut işlerde yüksek bir başarı elde edilebilir. Şu aralar ailevi veanlamında güçlü insanlardan destek görebilirsiniz. Saat 04:29 Ay-Kova burcu geçişiyle, problemlere son derece pratik ve akılcı bir şekilde yanaşabiliriz. Bulduğumuz çıkış yolları hakikaten ilgi çekicidir. Ancak herhangi bir engelle karşılaştığınızda hiç pes etmeyiniz. Çünkü her engel, kişiyi daha fazla cesaret aşılayıcıdır. İnancınızı koruyunuz. Bazen rutin hayatın neden olduğu baskılar durdurucu olsa da, biz kendimize inanıyorsak hiçbir şey bizi yolumuzdan çeviremez. Kadrimizin kıymetimizin bilineceği güzel bir dünyada yaşamamız dileğimle,

31 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin ihtiyaçları karşısında sınırlarını zorlayabilirsin. Onların problemlerinin, senin canını sıkmasını istemiyorsun.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni yıl hazırlık sürecinde etrafınızdakilere yardımcı olabilirsiniz. Hatta bu hazırlık sürecinin önemli bir kısmını bizzat üstlenmeniz sizi farklılaştıracaktır. Günün Atmosferi:Yeni yıla keyifli bir başlangıç

31 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlıklar ve geleceğe yönelik planlar için güzel bir gündesiniz. Bugün tek başına kalmak yerine sosyal olmayı tercih edebilirsiniz. Mutlu yıllar dileriz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir araya gelebileceğiniz sosyal bir gündesiniz. İleriye yönelik planlar ve fikir paylaşımları dikkat çekici olabilir.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin tam olduğu ve sahip olduğunuz maddi manevi değerlere teşekkür edeceğiniz bugün, sosyal ortamlarda yer alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağı için ilişkilerinizde ılımlı davranmanız yararlı olacaktır. Mutlu seneler.

31 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı alanlarınız etkili. İşinizdeki elde ettiğiniz statüyü, ihtiyacı olan insanlar için bir şeyler yaparak ortaya koyabilirsiniz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklarınız ve dahil olduğunuz toplum kuruluşları ile bir arada yeni yıla girebilirsiniz. Toplum haklarını gözetebilecek bir organizasyon arasında da olabilirsiniz.Topluluklar arasında konuşulacak konular genellikle bireyden ziyade toplulukların ve toplumların işleyişini, ilerlemesini amaçlayan detaylar ve teknolojiler olabilir. Sıra dışı yılbaşı partilerine ilgi duyabilirsiniz. Merkür'ün geri hareketinden dolayı yılbaşı organizasyonlarınızda aksaklıkların ve pürüzlerin olmaması için planlarınızı sağlama almalısınız. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yıl hazırlık sürecinde etrafınızdakilere yardımcı olabilirsiniz. Hatta bu hazırlık sürecinin önemli bir kısmını bizzat üstlenmeniz sizi farklılaştıracaktır.

31 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 00" R
Ay
Terazi
05° 53' 57"
Merkür
Boğa
04° 12' 54"
Venüs
Boğa
23° 56' 46"
Mars
Koç
14° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 30"
Satürn
Balık
18° 00' 49"
Uranüs
Boğa
23° 25' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 16"
Lilith
Başak
25° 24' 17"
True Node
Koç
14° 56' 24"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>