Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha somut adımlar atmak için, uygun zamanlar ve şartlar beklenebilir. Yeni bir ilişkinin filizlendiğini fark etmek sizi heyecanlandırıyor. Onun da size ilgisi konusunda hiç de yanılgılar içinde değilsiniz.

Kısa vadede değiştirmeniz pek mümkün olmayan sorunlarınız var. Sizin fikriniz sorulmadan bazı kararlar alındığını öğrenebilirsiniz. Bu kararların çoğunu onaylamakta zorlanacaksınız.

Bir zaman sonra geriye dönüp baktığınızda küçük para konularını ne kadar abarttığınızı fark edeceksiniz. Önünüze çıkan küçük gecikmeleri dünyanın en büyük sorunu gibi yaşamamalısınız.

Daha kapsamlı tespitler ve çözümlere bugünlerde uzak duruyorsunuz. Kafanızı ayrıntılarla meşgul etmeniz, asıl düşünmeniz gereken konulardan sizi uzaklaştırabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir müdahalenizdeki tutumunuz nedeniyle bir yakınınızın size kırgınlığı söz konusu. Onun kırılganlığını bilmenize rağmen bildiğiniz gibi davranmaya devam ediyorsunuz. Bugün zihinsel olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Her zaman olduğu gibi kendi dışınızda yaşanan olaylara ilginiz nedeniyle, yine sizi çok da ilgilendirmeyen gelişmelerde başoyunculardan birisiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yılın son gününe saat 00:06 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde adım atıyoruz. Sizden gizlenen meseleler üzerinde hassasiyetle durmanıza neden olabilir. Kişi kendini rahatlatmak istediği için, her konuyu derinlemesine didikleyebilir. Eşinin,ortağının veya maddi-manevi ilişkide olduğu kişinin ne kadar güvenilir biri olduğunu bilmek ister. Saat 22:46 Ay-Güneş görünümü, zorlandığımız maddi-manevi sorunlarımızı geride bırakma arzumuzu işaret ediyor. Olumlu düşünmemiz kolay değil. Ayakta durmaya gayret ediyoruz. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yeni başlangıçlar yapıyorsun! ?Bu yıl istediğim gibi gitmedi? diyen bir Koç burcuysan, yeni başlangıçlar için harekete geçeceğin bir dönem başlıyor senin için. Çalışan bir Koç burcuysan, hiç beklemediğin kişidenteklifi alabilirsin. Yeni yılın senin için kolları sıvadığını fark edeceksin. Uzun zamandır yorgundun ve hayatın düzene girsin istiyorsun. Hadi, fırsatları kaçırma! Yeni yılı ailenle geçirmek isteyeceksin. Özellikle ilişkisi yeni bitmiş bir Koç burcuysan kırgınlıklarını kendine saklayacaksın. Evinde ve düzeninde önemli kararlar almak için büyüklerine danışabilirsin. Kronik rahatsızlığın varsa, soğuk algınlığına karşı daha tedbirli olmalısın.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha dikkatli ve planlı davranabileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Fakat, bazı olaylar planlarınızı etkileyebilir. Geriliminizi yansıtmayın. Aile toplantılarına katılıp eğlenceli vakit geçireceksiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Ortak para konularıyla ilgili görmekte zorlandığınız konular olabilir. Borç alacak ilişkilerinizde daha özen göstermekte fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Gün içinde yeni fikirler bulup bunları ifade etmek ve kullanmak isteyeceğiniz zamanlar var.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ projeler içerisindesiniz ancak bunları tam olarak nasıl ifade edeceğinizi bilmiyorsunuz. Olumsuz tepki almamak adına herkese gülümsemeye çalışmayın.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın bu son Pazar gününde ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında hassasiyetler söz konusu olabilir, eşinizin konularıyla, sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. İlişkinizde uyum, denge, eşitlik peşinde olabilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Meraklı, anda yaşayan, hayal kurmayı seven, coşkulu, inatçı ve bir o kadar da yeniliğe açık Koçlar için yılın son gününde sosyal yaşam ön planda. İş arkadaşlarınızla rekabet gerektiren durumlar hedefleri tetikleyebilir. Zihniniz çok aktif ve duygusal dalgalanma yoğun.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Senenin son günü Ay Akrep burcunda seyahat ediyor. Para konularında kriz gündeme gelebilir. Beklediğiniz yüklü ödemelerde aksaklık ve gecikme yaşayabilirsiniz. Libidonuzun yükseldiği süreçte partnerinizle tutkuyu paylaşmak önemli. Aşırı kıskançlıklar ve şüpheden kaçınmalısınız. Sosyal sorumluluk projelerine aktif katılabileceğiniz bir gün sizi bekliyor.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Koç burcu bugün kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Göz önünde ve ilgi gören bir halde olursanız kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu sebeple yeni yıl akşamında kalabalık yerlerde olmak size iyi gelebilir. Çok fazla plan yapmaya başladınız. Hedefler koydunuz. Yeni yılda bu hedeflere kavuşmanızı diliyorum.

31 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 02' 16" R
Ay
Aslan
23° 54' 12" R
Merkür
Koç
29° 36' 05"
Venüs
Boğa
19° 35' 23"
Mars
Koç
11° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 22"
Satürn
Balık
17° 46' 27"
Uranüs
Boğa
23° 13' 12"
Neptün
Balık
29° 19' 21"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
21° 28' 32"
Lilith
Başak
25° 00' 44"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>