Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Belki de kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız. Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti göstermiyorsunuz.

İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, sizi tanıyanları şaşırtıyor. Bunun sizi gaza getirip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz. Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek.

Bir kefalet işinin sonunda bazı sıkıntılar görünüyor. Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremeyişiniz, yarın kötü bir güne başlamanıza neden olabilir. Pek haz almadığınız biriyle, isteğiniz dışında bir arada olmak zorunda kalacaksınız. Bugünlerde aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor. Ailenize sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 08:23 Boğa burcunda oluşacak Dolunay, maddi-manevi anlamda güvende olma arzumuzu belirleyicidir. Şöyle bir ilişkilerimize bakarız, sonrahayatımızı gözden geçiririz ve durum değerlendirmesi yaparız. Kaynak olarak dışarıdan gelen destekler yetersiz ise veya kredi, miras veya eş-iş ortağı yoluyla sorun yaşanıyorsa, doğal olarak kendimizi garantiye alabilmek için yollar araştırırız. Ancak bunların mutlaka gerçekçi şekilde ele alınması şarttır. Problemden kurtulayım diyerek, bir başka probleme yol açmamak gerekir. Güneş-Akrep burcunda olduğu için, nereden ne gelir diyerek düşünüyoruz. Ancak Ay-Boğa burcunda ona buna güvenme, sen elindekine bir bak diyor. Durum böyle olunca canımız sıkılıyor fakat aklımızın başımızda olması gerekiyor. Diyelim ki eşimizin mali durumu sıkıntılı biz burada sadece kendimizi düşünerek hareket edemeyiz. Tabii ki destek olacağız. Fakat bu desteğin neden gerekli olduğunu iyi tespit etmek lazım. Eşimiz neden zor durumda, bu konuda haklı gerekçeleri var mı, rahatsız mı, işinde mi sorunlar var diye bakalım. Belki de kendi yarattığı bir problem değil, dış etkenler nedeniyle sıkılmıştır. Bu durumda ona destek olmamız gerekir. -aman bana ne diyemeyiz. Aynı şekildeortaklığında da bu bakış açısı adil olur. Dolunayın yöneticisi Venüs, Uranüs ile karşıtlık oluşturacak. Bu Dolunayda maddi-manevi güvence arzumuzun temelinde ilişki konuları ön planda gözüküyor. Uzun zamandır problemli bir ilişki yaşıyorsak, bir de maddi açıdan zor durumdaysak, ya buna çözüm bulacağız veya bu ilişkiyi noktalayacağız. Ancak biraz önce belirttiğim gibi, sorunların kaynağına inmek lazım. Bekar Koçlar bu Dolunayda, özgürlüklerinden taviz vermek istemezler. Evet belki ilgilerini çeken bir partner olabilir veya bir teklifle karşılaşırlar. Ancak burada güvence önemli olduğu için, partnerin maddi durumuna bir bakacağız. Bu yeterli ise, belki düşünebiliriz. Değilse, kendi aşım kaygısız başım diyeceğiz. Peki, kaygısız mıyız? Hayır, çünkü bir şeye dayanarak, güvenerek veya çıkarcı düşünerek ilişkileri değerlendiremeyiz. Adil, tarafsız ve mantıklı şekilde para-iş-aşk konularını ele almamız gerekecek. Bu Dolunayın hepimiz hayatında farkındalık yaratması dileğimle,

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni hiç rutin ve sıradan bir gün beklemiyor. Beklenmedik misafirler ya da aniden değişen planlar programını değiştirecek.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre arkadaşlarınız ile ilgili bazı haberler alabilirsiniz. Akrabalarınız, komşularınız veya eğitim hayatınızla ilgili çeşitli hareketlilikler yaşayabilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay özellikle parasal konulara ve birikimlerinize vurgu getiriyor. Ortaklaşa konular üzerinde de durabilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Boğa burcunda meydana gelen dolunayla birlikteve para konularında veya bir yatırım, alım satım ve harcamayla ilgili karar verebilirsiniz. Dolunayın getirdiği farkındalık bunu yapmanızı kolaylaştırabilir.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

4 Kasım 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, parasal konularda sahip olduklarınızı size sorgulatabilir. Elinize bir para geçebilir. Özel hayatınızda çabuk sıkılmalara ve ilişki kopuşlarına hazırlıklı olun.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Boğa burcunda bir Dolunay meydana geliyor. Dolunay zamanları bir konu olgunlaşıp yüksek farkındalık düzeyine ulaşır. Siz de öz değerinizin farkına varıp, ne kadar güçlü olduğunuzu keşfedeceksiniz. Ortaklıklarınızın yürütülmesinde değişimler meydana gelir. Bir proje tamamlanıp size yüksek bir para kazandırır.

4 Kasım 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

4 Kasım 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 43' 51" R
Ay
Terazi
09° 21' 42"
Merkür
Boğa
04° 37' 04"
Venüs
Boğa
24° 18' 17"
Mars
Koç
14° 13' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 38"
Satürn
Balık
18° 01' 57"
Uranüs
Boğa
23° 26' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 28"
Chiron
Koç
21° 40' 08"
Lilith
Başak
25° 26' 13"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>