Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişi ile aranıza mesafe koymayı deneyeceksiniz ama bu kararınızı uygulayamayacaksınız çünkü sevgilinize olan ilginizden vazgeçemiyorsunuz ve ona karşı koyamıyorsunuz.

İş hayatınızı istediğiniz gibi düzene soktunuz. Bugünkonularından uzak olacaksınız. Akşam saatlerinde işinizle ilgili çok önemli bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz.

Parasal konulara yönelik ihtiyacınızın artacağı bir döneme gireceksiniz. Parasal konularda sevgilinizden destek alabilirsiniz. Bunu istemeyeceksiniz fakat mecbur olduğunuzdan dolayı yardımını reddedemeyeceksiniz.

Bugün sağlığınız konusunda dikkatli olmalısınız. Eski bir rahatlığınız bugün nüksedebilir ve keyfinizi kaçırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınız konusunda çok dikkatsizsiniz. Bu yüzden soğuk algınlığı gibi sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Bunun dışında boyun ya da eklem ağrısı gibi sorunlar yaşamanız muhtemel. Bugün sağlık problemleriniz sebebiyle bazı işlerinizi ve randevularınızı iptal etmek zorunda kalabilirsiniz.

5 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma gününe, saat 00:30 Güneş-Uranüs görünümüyle adım atacağız. Yenilik arzumuz bir hayli yoğun olacak.  Bu enerji sizinhayatından eğitime ve tüm kültürel etkinliklere kadar bilgilenmenizi araştırmanızı, derinlikli düşünmenizi sağlar. Bazı yeniliklerin ailevi, ev ve çalışma hayatınızla alakası bulunabilir. O zaman öncelikle iyice bir düşününüz, analizde bulununuz. Çünkü eğer bu bir ortaklık, ilişki, evlilik veya bir başka yere yerleşmeyi düşünüyorsanız, öyle çabucak karar vermek yanlış olur. 5 Aralık saat:01:56-12 Ocak 2015 saat:12:20 tarihleri arasında Mars Kova burcunda seyrini sürdürecek. Özgürce hareket etmek, yeni hedefler belirlemek, bir grubun içinde kendinizi göstermek, sosyal aktiviteler arkadaşlık ilişkileri ön planda olacak. Toplumsal ilişkileriniz, amacınıza giden yolda size rehber olacak. İnsanları belli bir amaç çerçevesinde organize edebilirsiniz. İnternet aktif kullanım alanınız olacaktır. Saat 08:45-12:28 arasında Ay-boşlukta ilerleyecektir. Bu zaman dilimi içinde, kalıcı ve gerçekçi bir şekilde karar almamız kolay değildir. Ayrıca uygun olmayan bir zaman anlamına gelir ki, durumları akışa bırakmak yerinde olur. Parasal ve ileriye dönük düşündüğümüz konularda kafamız karışır, yön bulmamız güçleşir, daha sonra pişman olacağımız sözler etmemiz, davranışlarda bulunmamız mümkündür. Saat 11:31 Güneş-Chiron mücadeleci görünümü, bir yandan bilgilenmek, kendinizi geliştirmek, yeniliklerde bulunmak istersiniz ancak diğer yandan sorunlarınızı gözünüzde büyüttüğünüz, dış etkenlerden etkilendiğiniz için yalnızlığa meyleder, başarısız olurum korkusuyla geri çekilebilirsiniz. Oysaki tam tersine eğitimden, akademik kariyerinize kadar her alanda kendinize inanmaktan asla vazgeçmeyiniz. Çünkü kendine inanan kişi, hedefinden asla vazgeçmez, var gücüyle çabalayarak sıkıntılarının üstesinden gelebilir. Saat 12:28 sonrası Ay-İkizler burcunda ilerleyecek. Çevrenizle olan ilişkiniz güçleniyor. Kendinizi ifade gücünüz yükseliyor.  İletişim ve haberleşme anlamında etkili saatler başlıyor.  Önemsiz şeylerin üstünde durmadan, asıl olan meseleye odaklanıyoruz. Ruhumuz bir çocuk gibi neşeli, aktif hale geliyor. Saat 21:20 Ay-Neptün görünümü, bir yandan etrafımızla iletişimde bulunurken, diğer taraftan kendi dünyamıza içimize yönelmenin işaretçisi. Bu gelgitli ruh hali dağınık düşünmemize neden olur. Mantığımızı mı kullanalım, duygularımızla hareket edelim bilemeyebiliriz. Böyle durumlarda verilecek bir karar yanlış olabilir. Yüreğinizin güzelliği keşfedebilecek, sizi gerçekten sevebilecek, doğru insanlarla karşılaşmanız dileğimle,  

5 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle ilgili çalışmalarda kendinize yeni bir tarz oluşturmak isteyebilirsiniz. Bugün, yeni maddesel kaynaklar arayışı içinde olacaksınız. Yaşam kalitenizi yükseltmek için araştırmalarınızı organize etmek istiyor ve görüşlerinizi çevrenizle paylaşmak adına başlattığınız çalışmalardan olumlu sonuçlar alıyorsunuz.

5 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

12 Ocak'a kadar, yeni arkadaşlıklar, yeni sosyal çevreler, mevcut çevrenizin jestleri, faydalı ilişkiler ve destekleyici kişiler gündeme gelebilir. Çevrenin faydasını görebileceğiniz ve sosyal açıdan hareketli bir süreçte olacaksınız. Tüm burçlar için gün geneli: Mars bugün Kova burcuna geçiyor, Mars Kova burcunda bizi biraz bencilleştirebilir. Özgün ve orijinal olma isteği bizi diğerlerine karşı sertleştirebilir. Özgürlük arayışı bazılarımız için isyankar ve asi tutumları da gündeme taşıyabilir. Toplumsal olaylarda yer alma, hümanist faaliyetler, sivil toplum örgütleri için yapılacak çalışmalar 12 Ocak' a kadar gündemimizde yer alabilir. Teknolojik, mekanik araçlarda sorunlar, elektrikle bağlantılı başlıklar, havayla bağlantılı aygıt ve araçlarda problemler, icatlar, keşifler, teknolojik ve bilimsel çalışmalar, vergiler, zamlar, krediler, kredi kartları, yatırım araçları v.b finansal konular ve parasal veya güvenlik başlıklı haberler gündeme taşınabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

5 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal bir grubun içinde bulun duğu durum kendi yaşamınızda da etkin olabilir. Söz konusu kişilerle ortak girişimlerde bulunabilirsiniz.

5 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

5 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 02" R
Ay
Terazi
26° 00' 24" R
Merkür
Boğa
06° 35' 02"
Venüs
Boğa
26° 00' 46"
Mars
Koç
15° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 17"
Satürn
Balık
18° 07' 17"
Uranüs
Boğa
23° 31' 22"
Neptün
Balık
29° 26' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 14"
Lilith
Başak
25° 35' 28"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>