Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi önemsiyor ve onu sürekli yenileme isteği duyuyorsunuz. Bu akşam için düşündüğünüz sevimli sürpriz, özel bir sevgili olduğunuzu bir kez daha kanıtlayacak.

Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırsa da, hemen toparlanabiliyorsunuz. İşyerinizdeki yeni düzenleme konusunda ne kadar iyi karar verdiğinizi yakında bir kez daha anlayacaksınız.

Gelirinizin azalması harcamalarınızı azaltmıyor. Bazen tedbiri elden bırakabiliyorsunuz. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçebilir. Bu, hesaplarınızı biraz şekle sokacak

İş yaşamınızda gelecek günlerde epeyce uyanık olmanızda yarar var. Farkında olmadan birileri tarafından sınanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece kararlı olmanız ve kendi kararlarınızdaki ısrarcılığınız, size biraz bireyci bir hava verebiliyor. Yakından tanıyanlarınızı, bir takım insanlara karşı sizi savunmak durumunda bırakabiliyorsunuz. Uzun zamandır yaşadığınız gerginlik bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. İnsanlar üzerinde yanlış izlenimler bırakmamalısınız.

6 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Kariyer konularınıza, gelecekle ilgili planlarınıza odaklanacağınız bir gündesiniz. Bugünün en önemli olayı saat 04:28'de gerçekleşecek olan parçalı Güneş tutulmasıdır. Burcunuzun nasıl etkileneceğine dair detaylı yazıyı okumak için tıklayınız. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

6 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yaşam alanında değişiklik yapıyorsun! Bugün toprak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Haftanın son gününü yeni bir gündemle kapatıyoruz. Güneş Tutulması hırsını körüklerken yalnızca kendini düşünmene de sebep olabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, birlikte olduğun kişi tarafından bencillikle suçlanabilirsin. Genel anlamda tavırların etrafındaki insanların sana çıkış yapmalarına sebep olabilir; karşılaşırsan şaşırma! Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Koç burcuysan, hoşlandığın kişinin de sana karşı bir şeyler hissettiğini duyacaksın. Sevinçten ve heyecandan ayakların adeta yerden kesilecek. Kimi zaman evinin yolunu unuttuğun oluyor, öyle değil mi? Fakat bugün evine daha bağlı olacak, aynı şekilde ailenle daha fazla vakit geçireceksin. Hatta evinde yapmak istediğin bazı değişiklikleri hayata geçirebilirsin.

6 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş kariyer öykülerinize dair oluşumlar bugün gündeme gelebilir ve kendinizi oldukça tutkulu hissedebilirsiniz. Bu tutku sizlere iletişimsel anlamda daha cesur projelere ilerletebilir.

6 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda gerçekleşen Güneş tutulması özellikle, sorumluluklara ve tamamlanması gereken şeylere, ödevlere işaret etmekte. Daha sabırlı olmaya bakın.

6 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rutin işlerinize hız kazandırmak istiyorsunuz. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

6 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Koç burcu dışarıdasınız, yoruldunuz da ama kendinize engel olamıyorsunuz. Hareket enerjiniz var. Siz de böylesiniz. Pazarmış, yarınvarmış fark etmez. Bir Koç burcunun her zaman gezecek enerjisi vardır. Yeter ki plan olsun, teklif olsun, insan olsun. Bir de üstüne yöneticiniz Mars da burcunuz da ilerliyor. Bu enerji daha da katlandı. Enerjinizin öfkeye dönüşmesinden kaçınmalısınız.

6 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni ayda sorumlulukları hatırlatan olaylar yaşanabilir. Adalet arayışınız yoğun. Hayatınızda otorite olan insanlarla çatışmalardan kaçının. Eş zamanlı farklı duryguları yoğun olarak yaşayabilirsiniz, öfkeyi dönüştürmek önemli.

6 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunun 15. derecesinde meydana gelecek Güneş Tutulması iki yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Ev kurmak, ev almak, evlenmek, kariyerde değişiklik yapmak gibi radikal kararlarınız tetiklenir. Hayatınızın akışını değiştirecek güçte olan bu tutulmanın getirdiklerinden faydalanmayı bilmelisiniz.

6 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

6 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 58" R
Ay
Oğlak
13° 33' 19"
Merkür
Koç
16° 35' 42"
Venüs
Koç
29° 55' 50"
Mars
Balık
29° 03' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 17"
Satürn
Balık
16° 29' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 51"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 35"
Lilith
Başak
23° 14' 29"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>