Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşamı, ona daha yakınlaşmanız için uygun bir zaman olarak kullanabilirsiniz. Onun iç dünyasındaki yerinizi biraz eksik değerlendiriyorsunuz. Yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınız sıkmamalısınız.

Bir küçük değişiklik haberi sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek. Sabah yaşayacağınız hareketlilik, uzun zamandır belirsiz olan bir durumun netlik kazanmasına neden olabilir.

Geçmişte yaptığınız hatalı açılmaları bugün pişmanlık şeklinde yaşamanız, bir anlam taşımıyor. Karamsarlığınız kalıcı değil. Yakın bir zamanda toparlanma söz konusu.

Yakın geçmişte aldığınız eleştirilere sessiz kalışınızın muhatabınızca bir suçlu tavrı gibi değerlendirilmesi o kadar da önemli değil. Bugünlerde bununla ilgili takılmalarınız beyninizi boşa işgal ediyor. Sabrederseniz, suskunluğunuzun gerçek nedeni yakında ortaya çıkacak ve puan toplayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde yaşadıklarınızı yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizi destekleyecek dostlarınız olacak. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız ummadığınız bir davranış gösterip sizi hayal kırıklığına uğratacak. Yaşayacağınız küçük kırgınlık, geçmişi de sorgulamanıza neden olabilir. Parasal daralmalar sandığınız gibi uzun ömürlü değil

3 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüne pozitif bir başlangıç yapıyorsunuz. Yaptığınız işlerde güzel sonuçlar alabilirsiniz. Saat 11:22'de Ay, Jüpiter ile kavuşuyor. Şanslı bir gündesiniz. Eğitim, seyahat ve yayıncılık ile ilgili konularda beklentiniz varsa bugün olumlu gelişmeyi yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra Ay-Neptün ve Merkür-Kiron açılarının etkisiyle biraz gergin bir zaman diliminde olabilirsiniz. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

3 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı olaylara canınız sıkılsa bile bunların üzerinde fazla durmayacaksınız. Güçlü ve büyük beklentileriniz olabilir. Bunları gerçekleştirmek için çevrenizdeki kişilerle sıcak ilişkiler kurabilir, sosyal faaliyetlerinizi hızlandırabilirsiniz. Ortaklık fikirlerini olumlu bulacaksınız.

3 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili başlatmak istediğiniz girişimleri hazırlık aşamasından geçirebilirsiniz. İletişimdeki gücünüzü ikna ediciliğinizle birleştirerek başarılara imza atabilirsiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün şanslı günlerinizden birini yaşıyor olabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalar yavaş ilerlese de emin adımlarla ilerliyor olacaksınız. Yeni ve heyecan veren konulara ilgi duyabilirsiniz. Eşinizle birlikte keyif veren şeyler yapmak ikinize de iyi gelecek. Bugün çocuklarınıza ve özel zevklerinize de zaman ayırmak isteyeceksiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi yanınızda rahatlıyor. Güven sağlamak sadece konuşmakla olmaz. Mükemmeli aramak vakit kaybı olacak.

3 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yenilenme arzularınızla yönsüzlük birbirine karışabilir. Mars'ın etkisiyle gün boyu hızlı öğrenme, uygulama ve geliştirme imkanlarınız olacaktır. Hukuki konular, yabancılar ve seyahatlerle ilgili beklenen haberler gelebilir.

3 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Yay burcuna geçiş yapıyor. Özgürleşme, mutlu olmak ve iyimser düşünme gibi temalar size destek verir. Hayatın sorumluluklarının yanı sıra eğlenceli tarafını da fark edersiniz. Seyahatler ya da uzaktan gelenlerle hoşça vakit geçirebilirsiniz. Eğitimler, felsefi konular, yeni bilgiler dikkatinizi çeker. Ticaret yapmak, yurt dışıyla ilgili işleri halletmek için oldukça uygun bir gün. Seyahate çıkmak, yeni yerler görmeye ilgi duymak ve yeni kültürlerle kucaklaşmak için bugünkü fırsatları kaçırmayın.

3 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

3 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 44' 11" R
Ay
Aslan
20° 07' 60" R
Merkür
Koç
29° 13' 11"
Venüs
Boğa
19° 12' 19"
Mars
Koç
11° 04' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 56"
Satürn
Balık
17° 45' 08"
Uranüs
Boğa
23° 12' 07"
Neptün
Balık
29° 18' 54"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
21° 27' 34"
Lilith
Başak
24° 58' 39"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>