Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok kıskanç ve şüpheli davranışlar sergiliyorsunuz. Kıskançlığınız ve süpheciliğiniz yüzünden sevgiliniz sizden uzaklaşmak üzere. Ona baskı yapmaktan vazgeçmelisiniz.

Bugün işinizle ilgili konularda hareketlenme ve yoğunlaşma olacak. Ruhsal yönden biraz kuruntulu ve düşünceli olacaksınız. Fakatarkadaşlarınızın ilgisi ve sıcak davranışları sizi rahatlatacak. Karar veremediğiniz konuları da sonraki günlere erteleyeceksiniz.

Bugün parasal konularda şanslı olabileceğiniz bir gün. Beklemediğiniz maddi kazanımlar elde edebilirsiniz. Uzun süredir ertelediğiniz parasal problemlerinizi bugün halledeceksiniz.

Dostunuz olarak gördüğünüz yakın çevrenizden biri, size düşmanca davranabilir. İnsanlara çok güvenmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda yeniliğe karşı gösterdiğiniz duyarlılık, sizi yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz yeni oluşumlar içine sokabilir. Moral durumunuzu ve onunla bağlantılı olarak beden sağlığınızı pozitif etkilenmelere açmalısınız. Olumsuzluğa koşullanıp ele aldığınız bir çok konu, esasında belli umutlarınızı geliştirebilecek boyutlarda sürprizlere açık.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 02:01 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde haftayı karşılarken, eşimiz, sevdiklerimiz veya başka insanların güzel davranışlarıyla karşılaşırız. Herkes birbirine karşı anlayışlı olmaya çalışır. Bizim de arzumuz bu yöndedir. Saat 10:56 Ay-Pluto görünümü, ilişkimiz ve geleceğimizle alakalı konularda isteklerimizi dayatmaya ve kabul ettirmeye çalışırız. Partnerimiz veya birileri buna karşı çıkabilir. Sanki sevilmiyor, umursanmıyormuş gibi hissedersiniz. Saat 22:42 Ay-Merkür karşıtlığında, kendi fikirlerinizi öne süreceğinizin işaretçisidir. Hızlı düşünürsünüz, hızlı kararlar verirsiniz. Özellikle ilişki meselelerinde son sözü kendiniz söylemek istersiniz. Fakat karşı tarafı da görüşlerini anlamakta, nazik bir şekilde dinlemekte yarar var. Saat 23:47 Ay-Uranüs karşıtlığında, sevgilimiz,ortağımız veya kim olursa olsun bize karşı gibidirler. Biz de bu insanlara karşı belli bir mesafe koyarız. Fakat bu büyük bir sorun oluşturmaz. Sonuçta birbirimize olan ihtiyacımızın farkındayızdır. Yeni haftanın şans, mutluluk, sağlık getirmesi dileğimle,

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alım satım işlerini gerçekleştirmek için harekete geçebilirsin. Sevdiğin kişi ile yaşadığın fikir ayrılığına son vermek isteyebilirsin.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerden beklentiniz abartılı bir şekle dönüşmesin. Yakın akrabalarınız ile ilgili kuracağını temas sizi motive edecektir.

7 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular da hassas dengeler ortaya çıkabilir. Farklı fikirlerde olan kişilerle uzlaşmak sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde daha fazla çalışmanız gerekebilir. Düzeltebileceğiniz konularda yeni şeyler üretebilirsiniz. Bazı işlerinizde eksikleri tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz yükseliyor. Kendinizi daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızın desteğini alabilir, sevdiğiniz kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Parasal konulara yönelik girişimlerinizde başarılı olacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Ani değişiklikler yüzünden olaylardan fazla etkilenebilirsiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın ilk gününde Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ilişkiler ön planda olabilir. Birlikteliğinizde, ortaklığınızda veya evliliğinizde daha fazla denge, uyum peşinde olabilirsiniz, diplomatik ve politik yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, özel ilişkilerinizde iletişiminizi devreye sokmalısınız. Tamamen kendi yapacaklarınıza odaklısınız. Sizi seven insanlarla olan diyaloglarınızda onlarla beraber hareket etmelisiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkinizin gidişatında dengeye ulaşma fırsatlarını bulabilirsiniz. Ortaklığınızla ilgili olumlu gelişmeler, dayanışma ve sosyalleşme konusunda açılım sağlayabilirsiniz. Bugün partnerlikle ilgili amaçlarınızı gözden geçirip uyumlu bir şekilde ileriye bakabilmek ve yeni projeleri tasarlamak adına önemli enerjilere sahip olacaksınız. Özel ilişkinize odaklanmak veya ilişkiniz yoksa yeni bir ilişki başlatmak için çok ideal bir zaman dilimindesiniz. Dünkü enerjiler bugün de geçerli olacağı için ruhsal, fiziksel ve zihinsel denge sağlanması birincil beklenti olmalıdır.

8 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun olan duygularınız bugün iyice hareketlenebilirler. Bu durum, sizi güzel olan şeylere yöneltecektir. İlişkilerinizde bir uyum havası yakalayabilirseniz, günün nitelikleri sayesinde kendinizi mutlu ve güvende hissedebilirsiniz.

8 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>