Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizin duygusallığınıza, beklentilerinize ayak uydurduğu söylenemez. Yine de onu suçlamanızın bir yararı yok. O da sevgisini, ilgisini böyle gösteriyor, bunu sorun haline getirmeyin..

Ayrıntılara boğulup, bütünü göremiyorsunuz bazen. Bu, hem size zaman kaybettiriyor, hem de çevrenizdekilerin sabrını taşırıyor. Tamam, mükemmeliyetçilikyaşamında önemli ama her şey gibi onun da fazlası zarar.

Bazen çok dikkatli, bazen de savruksunuz. Bugünler savruk olduğunuz günler. Bugün para harcarken dikkat etmeniz gerekebilir. Avans çekmeniz gerekebilir. Tedirgin olmanıza gerek yok, istediğiniz avansı alabilirsiniz.

Çevrenizdekilerle ilişkinize pembe gözlüklerinizi bir kez çıkarıp, kara gözlüklerle bakmayı deneyin. Yakınınızda pek de dost olmayan birini fark edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır kuyunuzu kazmak isteyen biri bugün yine işbaşında. Siz hiç farkında olmadığınız için, o istediği gibi at oynatıyor. Artık durumu anlamanız ve kendinizi korumanızın zamanı geldi de, geçiyor bile. Olmadık kişilere şüpheci davranırken, en yakınınızdaki düşmanı göremiyorsunuz. Aşk, iş, sağlık, para, hepsi yolunda da, şu dost bildiklerinizden çekeceğiniz var.

9 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar cumartesi günümüz üç önemli enerji  etkinliği  altında başlayacak. İlki, saat 03:36 Güneş-Uranüs görünümünün  bir ucunda olan  Güneş, Aslan burcunda ilerlemekte. Bu sayede kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilme gücü kazanıyorsunuz. Bu enerji, aşkı gönlünüzden geldiği gibi yaşamanızı ve aşk adına ilerlemenizi sağladığı gibi, en parlak, en cesur yönlerinizi ortaya koymanızda yardımcı oluyor. Diğer ucunda bulunan Uranüs ise burcunuz üzerinde ilerliyor. Değişim, yenilenme, keşfetme, orijinal özelliklerinizi, yeteneklerinizi öne sürme anlamında destekliyor. Ve bu iki kuvvet  birbirlerine olumlu yönde görünüm  yaptığı için şu ana kadar yazdıklarımız gayet etkili bir şekilde bizi sarıp sarmalamış oluyor. İkinci enerjimiz, saat 05:50 Merkür-Satürn mücadeleci görünümüdür. Aşk hayatımızı ilgilendiren konularda iletişimin tek taraflı olarak sürdüğünü gösteriyor. Biz düşüncelerimizi iletmekten yanayız. Ancak arzu ettiğimiz sonucu almamız kolay olmayacak. Bizim düşündüğümüzün tersi gelişmeler yüzünden anlayış göstermemiz mümkün değil. Bu saatte tartışmamakta, fazla beklenti içinde olmamakta yarar var. Saat 11:10-16:53 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Üçüncü enerji, saat 18:10 Güneş-Satürn görünümü günün üçüncü ve önemli enerjisi olarak dikkate değerdir.  Bir yandan hayatın tüm zevklerini yaşama arzusu ve kendimizi önde tutmak isteği verir. Arzularımız ve tutkularımız öylesine güçlüdür ki, ne maddi ne de ilişki anlamında taviz vermeye yanaşmayız. Değer verdiklerimiz ve değer gördüklerimizle çevrili bir dünyada yaşamamız dileğimle,,

9 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklınız maddesel konularda olmasına rağmen, sosyal yaşantınızı canlı tutma için gerekli tüm doneler sahipsiniz. Bugün bulunduğunuz ortamlarda girişimci ve dürüst yaklaşımlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Düşüncelerinizi çevrenize yansıtma konusunda oldukça başarılı günlerinizden biri. Gözler sizin üstünüzde unutmayın.

9 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizdeki değişim sürecinde finansal problemler yaşamanız söz konusu. Bugün bunlarla ilgili tahmin çalışmaları yapmalısınız. Bu gece iyi uyumak için ne gerekiyorsa yapmanız lazım. Bir kaç gündür sürekli bölünen uykunuz sizi halsiz bıraktı. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda işler ciddileşebilir. Bu sefer ki durum, yüzeysel şekilde ele alınabilecek ya da çözülebilecek türden olmayabilir(örn. taşınmayı, sektör ya da alan değiştirmeyi, tedavi yöntemi değişikliğini v.b gerektirebilir). Dolayısıyla, karşı karşıya olduğumuz şey her ne ise, duygu ve düşüncelerimizi açıkça konuşmamızda fayda var. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

9 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

9 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayır, olmaz ve yok demeği artık öğrendiniz. Birazda hayatı kendiniz için yaşayın .Dünyaya bir daha gelme şansımız yok bunu unutmayın.

9 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

9 Ağustos 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 00' 57" R
Ay
Akrep
08° 02' 27" R
Merkür
Boğa
08° 01' 34"
Venüs
Boğa
27° 13' 31"
Mars
Koç
16° 01' 47"
Jüpiter
Boğa
28° 58' 14"
Satürn
Balık
18° 10' 58"
Uranüs
Boğa
23° 34' 47"
Neptün
Balık
29° 27' 56"
Plüton
Kova
02° 01' 19"
Chiron
Koç
21° 47' 07"
Lilith
Başak
25° 42' 01"
True Node
Koç
14° 53' 35"
Son Güncelleme : 21/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>